Jeff
UFC Featherweight
Ile dokładnie to Tobie nie powiem. Z tego co pamiętam to badanie dotyczyło osób 50 +.I ile osób wyprowadziło się z Niemiec, Skandynawii czy Francji do tych krajów?
Wyjebali dzicz I mają lepiej u siebie xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile dokładnie to Tobie nie powiem. Z tego co pamiętam to badanie dotyczyło osób 50 +.I ile osób wyprowadziło się z Niemiec, Skandynawii czy Francji do tych krajów?
Wyjebali dzicz I mają lepiej u siebie xD
Będzie jak w tej książce obóz świętych czyli za późno i garstka. Nie łudźmy się. Bo o Boże prawa człowieka o Boże demokracja. O Boże to rani wrażliwość muzułmanów.Ciekawe kiedy we Francji w końcu powiedzą dość
Nic nie da skoro wciąż boją się na dracych jape i agresywnych arabów podnieśc systemowo ręki.jeszcze pewnie mocniejszy stan wyjątkowy wprowadzą. Po zamachu w Paryżu to dopiero po ponad roku odwołali stan wyjątkowy
No ja też się czułem beozieczneijw Egipcie niż w Paryżu. O czym sam tu pisałem.W tych czasach bezpieczniej lecieć do arabskich krajów, gdzie żyją tylko ciapaki niż do jakiegoś europejskiego, gdzie brudasy stanowią jakiś procent społeczeństwa. Popierdolone![]()
Ciekawe jak jest w armii i policji. Ile % stanowią czarni i muzułmanie.Będzie jak w tej książce obóz świętych czyli za późno i garstka. Nie łudźmy się. Bo o Boże prawa człowieka o Boże demokracja. O Boże to rani wrażliwość muzułmanów.
Z tego co wiem ale to czytałem przy 1 fali uchodźców jakieś 20%.Ciekawe jak jest w armii i policji. Ile % stanowią czarni i muzułmanie.
Bo w sumie to będzie kluczowe. Jak armia się wkurwi i większość z nich będzie białych to szybko zrobi porządek. A patrząc, że w każdym kraju co raz większe poparcie mają opcje narodowców to może się skończyć, że czarni szybko wrócą do Afryki.Z tego co wiem ale to czytałem przy 1 fali uchodźców jakieś 20%.
Ja już niestety przestałem w to wierzyć. Raczej 90% z wypranymi mózgami złoży broń a podniesie dopiero jak ich rodziny będą atakowane a to będzie już za późno.Bo w sumie to będzie kluczowe. Jak armia się wkurwi i większość z nich będzie białych to szybko zrobi porządek. A patrząc, że w każdym kraju co raz większe poparcie mają opcje narodowców to może się skończyć, że czarni szybko wrócą do Afryki.
Wielu z tych co robią burdy jest już urodzonych w Europie, często są którymś z rzędu pokoleniem. Oni Afryki nawet na oczy nie widzieli, a przy ich poziomie edukacji to pewnie nawet na mapie by nie potrafili pokazać. W takim razie gdzie mają wracać, skoro nikt ich nigdzie nie przyjmie? To jest problem największy w tym wszystkim. Bo zamknąć granice dla imigrantów i wywalić tych co w ostatnich latach przyjechali przy akompaniamecie kwiku lewactwa to jedno, ale nie ma co zrobić z tymi co od pokoleń są na miejscu.czarni szybko wrócą do Afryki.
Wysłać do Detroit i odgrodzić muremWielu z tych co robią burdy jest już urodzonych w Europie, często są którymś z rzędu pokoleniem. Oni Afryki nawet na oczy nie widzieli, a przy ich poziomie edukacji to pewnie nawet na mapie by nie potrafili pokazać. W takim razie gdzie mają wracać, skoro nikt ich nigdzie nie przyjmie? To jest problem największy w tym wszystkim. Bo zamknąć granice dla imigrantów i wywalić tych co w ostatnich latach przyjechali przy akompaniamecie kwiku lewactwa to jedno, ale nie ma co zrobić z tymi co od pokoleń są na miejscu.

nie no: już aresztowali ponad tysiąć osób. Przy stanie wyjątkowym będą mogli ich dłużej trzymać.Nic nie da skoro wciąż boją się na dracych jape i agresywnych arabów podnieśc systemowo ręki.
A to nie jest tak po prostu, że Francja była przez tyle czasu ultralewicowa zarówno światopoglądowo jak i socjalnie, że po prostu to musiało się tak skończyć? Od czasu rewolucji francuskiej do teraz?Problemem Francji jest to, że w ramach postępu stała się laicka i drwiła z własnych wartości wiary i kultury. Odechciało im się Jezusa i rodziny to zachce im się mahometa i diabła islamu. A jak się nie zachce to im ten diabeł islamski przez dupe bez mydła, szeroka końcówką wjedzie. Sam jestem nie praktykujący od lat ale jakby ktoś przy mnie pluł na kościół czy krzyż odebrałbym jakby ktoś pluł na moich rodziców i szacunek jaki do nich mam. Jak nie ma wartości dla których ludzie walczyliby to zjawia się obcy, którzy te wartości mają. Wizjonerscy pisarze przewidzieli upadek tej krainy wiele lat temu. I to nastąpi, a kto się łudzi, że nie to argumenty ma w dziełach typu obóz świętych czy wielu książkach Orianny Fellacci. Czy fellatio
Polecam Bułgarie. Piękny kraj, ludzie przemili. Czujesz sie jak u siebie a nie w Afryce. Ceny bardzo przystępne.
nasze dzieci, jeśli będę stanowiły ruch oporu wobec zalewu islamu z breivika zrobią wizjonera i bohatera. Breivik mordował głównych przyszłych sprawców tego co się choćby we Francji dzieje. Młodą lewicową stonkę.
Wielu z tych co robią burdy jest już urodzonych w Europie, często są którymś z rzędu pokoleniem. Oni Afryki nawet na oczy nie widzieli, a przy ich poziomie edukacji to pewnie nawet na mapie by nie potrafili pokazać. W takim razie gdzie mają wracać, skoro nikt ich nigdzie nie przyjmie? To jest problem największy w tym wszystkim. Bo zamknąć granice dla imigrantów i wywalić tych co w ostatnich latach przyjechali przy akompaniamecie kwiku lewactwa to jedno, ale nie ma co zrobić z tymi co od pokoleń są na miejscu.
Rzym to masa tych ulicznych oszustów: w ogóle polecam kanał tego gościa robiącego filmiki o tych oszustachMoja opinia, omijajcie Rzym w wakacje ale termin październik listopad, luty marzec spoko. Ogólnie oprócz tych momentów to czułem się w miarę bezpiecznie ale byłem tam o 22 gdzie były pustki więc no blisko do napierdalanki. Raczej już tam nigdy nie wrócę ale mam fioła na punkcie twórczości Michała Anioła.
View attachment 70830
Bardzo dobrze wspominam Florencję lecz najgorsze w tym wszystkim są te przypierdalajace się murzyny z zapytaniem jaka godzina albo jak chcą Ci wcisnąć żabę drewniana która pocierasz jakąś pała i ona sobie kumka.

Francuska rada ds. kultu muzułmańskiego (CFCM) wezwała do spokoju, wskazując, że „szokujące obrazy z przedmieść wzmocnią tylko tych, którzy piętnują ich sąsiedztwo i ich mieszkańców”.

Elity zobaczą co ściągnęli do kraju
i bardzo kurwa dobrze![]()
Atak na dom francuskiego burmistrza. "Ta noc była szczytem hańby"
Podczas trwających w nocy z soboty na niedzielę rozruchów zaatakowano mój dom samochodem użytym jako taran, który następnie podpalono; moja żona i jedno z małych dzieci zostali ranni podczas ucieczki — poinformował Vincent Jeanbrun, burmistrz podparyskiego miasta L’Hay-les-Roses w departamencie...www.onet.pl
![]()
Atak na dom francuskiego burmistrza. "Ta noc była szczytem hańby"
Podczas trwających w nocy z soboty na niedzielę rozruchów zaatakowano mój dom samochodem użytym jako taran, który następnie podpalono; moja żona i jedno z małych dzieci zostali ranni podczas ucieczki — poinformował Vincent Jeanbrun, burmistrz podparyskiego miasta L’Hay-les-Roses w departamencie...www.onet.pl
Było to co wrzuciłeś z onetu. Tylko osoba która to wrzuciła usunęła twitta.nie dziala
Wow.
to jakis fejk, nie?
wyglada jak fejkWłaśnie nie wiem. Znalazłem przed chwilą na TT jak przeglądałem info o zamieszkach we Francji.
Usunąłem. Chyba faktycznie to był fake. Dałem się nabrać.wyglada jak fejk

Godzina 0 wybiła. Ja myślałem, że to może przy pokoleniu naszych dzieci a to na naszych oczach się dzieje. To już jest normalnie wojna rasowa i religijna. To o czym trąbili "rasiści" w końcu się ziszcza. W sumie dobrze, że teraz, zanim u nas nie ma tego tyle, może ludzie przejrzą trochę na oczy.