Bezimienny
KSW Heavyweight
tak patrze na ogłoszenia na zillow i 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I nikt tego nie będzie oglądać tak jak wieloma innych seriali, których produkcja została wstrzymana. Miały kilka wspólnych punktówW nowym serialu o Harrym Potterze, jeden z trzech głównych bohaterów będzie czarnoskóry.
Najprawdopodobniej padło na Hermione.
![]()

Niech sobie wezmą ukrow, stana się potęgą IT!To żaden rekord. Po prostu teraz we Włoszech rządzi prawica i zaczeli to wszystko skrupulatnie sprawdzać bo przez lata o to nie dbali. Tam są mega teraz cięci na afrykanerów bo im kraj rozpierdalają.
Afrykanerzy to biali mieszkańcy Afryki, jak, np. Dricus.To żaden rekord. Po prostu teraz we Włoszech rządzi prawica i zaczeli to wszystko skrupulatnie sprawdzać bo przez lata o to nie dbali. Tam są mega teraz cięci na afrykanerów bo im kraj rozpierdalają.
Masz racje. Przepraszam. Oczywiście chodziło mi o tych murzynów podludzi.Afrykanerzy to biali mieszkańcy Afryki, jak, np. Dricus.
"Murzyn" piszemy wielką literąMasz racje. Przepraszam. Oczywiście chodziło mi o tych murzynów podludzi.

"Murzyn" piszemy wielką literą![]()
Jakbym siebie widział zawsze jak ktoś tak zaczyna gadkę xD
Masło maślane. Murzyn to synonim podludzia więc wystarczy jedno określenie.Masz racje. Przepraszam. Oczywiście chodziło mi o tych murzynów podludzi.
Samiec ALFA
Gdzieś czytałem, że powodem było zwiększenie możliwości kazirodztwa.Weź zapamiętaj urodziny każdego brzdąca![]()