Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czaicie? Lol
Czaicie? Lol
ale kto bogatemu zabroni?"Więc się zgłosił pewien ŻEBRAK
i rzekł żarłokowi, ŻE BRAK"...

"Więc się zgłosił pewien ŻEBRAK
Każdemu wedle potrzeb!Lewicowa walka o prawa mniejszości, sprowadza się do prawa, do niechodzenia do normalnej roboty i burżujskiego życia na koszt innych.
Ja rozumiem, ale skoro moge sobie ogolic glowe w domu bo fryzjer zamkniety i nie mozna sie narazac to i pomodlic sie mozna w domu. Poza tym fryzjer obsluzy 15 czy 30 osob 1 dnia a ksiadz na jednej mszy, gdzie dziennie odprawia np dwieW niektórych, okazjonalnie pilnowano limitów. Znajdowały się typy, które wchodziły do kościołów, rozglądały się, a potem wychodziły. Kończyło się tak:
![]()
Proboszcz wpuścił za dużo ludzi do kościoła. Sąd go uniewinnił
Sąd Okręgowy w Rzeszowie uniewinnił proboszcza parafii w Tarnogórze od zarzutu złamania przepisów epidemicznych poprzez dopuszczenie zbyt dużej liczby wiernychwww.rp.pl
![]()
Kościół ukarany przez sanepid. Proboszcz się odwołuje. "Donosiciel to jak trędowaty" - Dziennik.pl
Sanepid nałożył karę pieniężną na proboszcza parafii św. Józefa Oblubieńca w małopolskich Kątach, gdzie 20 grudnia podczas mszy w kościele było ok. 160 wiernych, choć mogło być tylko 30. Parafia odwołała się od decyzji – poinformował we wtorek PAP Piotr Pokrzywa z Wojewódzkiej Stacji...gospodarka.dziennik.pl
Wyborcza.pl
lodz.wyborcza.pl
Ale i kosmetyczka, i ksiądz oddychają, tak więc ryzyko zakażenia raczej takie same, bo z racji tego, że komunikuje około 25% obecnych na mszy to fryzjerka, czy kosmetyczka w ciągu dnia spokojnie 15 osób również obsłuży.
Psychiczny/duchowy spokój, spełnienie, poczucie spełnionego obowiązku - te wszystkie psychologiczne aspekty są bardzo ważne w panującej pandemii strachu. Jeśli tego pozbawiasz ludzi, a tak się dzieje w przypadku zamknięcia kościołów - szkodzisz elektoratowi.
Odpowiedź wyżej (mój piewrszy komentarz w tym poscie do tego co napisał Pacman).
użyłby lepszego słowa,Ale oni golą tych swoich frajerów![]()

"Więc się zgłosił pewien ŻEBRAK
może też sobie zrzutkę założę.Za 25 tysi jak mi ktoś da to się i nawet przejdę na taką terapię hihiCo prawda nigdy do psychiatry nie chodziłem, ale 25 tysięcy za taką terapięmoże też sobie zrzutkę założę.
Chyba że siostrzyczka Ratched podepnie Ci elektrody a po terapii zmienisz nick na "gejsza" i będziesz pisał "byłam zrobiliśmy"Za 25 tysi jak mi ktoś da to się i nawet przejdę na taką terapię hihi
Sądzę, że mój chamski prostacki, szowinistyczny, seksistowski łeb jest nie do ruszenia, choćby mi nawet siostrzyczka podpięła te elektrody pod jajca ;DChyba że siostrzyczka Ratched podepnie Ci elektrody a po terapii zmienisz nick na "gejsza" i będziesz pisał "byłam zrobiliśmy"
Było. Fejk i ban.
![]()
Jean Paul Sartre i Michel Foucault pedofili bronili – antropologia polityczna ho
Marksiści kulturowi to zboczeńcy. - Jak bardzo trzeba mieć popieprzone w głowie, by chcieć robić z człowieka bezmyślne zwierzę, istotę...www.salon24.pl

Bez koloratki to doznanie ezoteryczneBędą teraz lewaki na Tweeterze i TicTocu palić jego książki czy się nie liczy bo nie był księdzem?
![]()
ale płakał jak gwałcił!Ja pierdolę, co mają w bani ci, którzy murem za Michnikiem? Można być aż takim lemingiem?
View attachment 18995