Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hlib świetny powrót zaliczyłWilki Krosno z nowym zarządem po wzmocnieniach powalczą o I ligę. Cieszy mnie to
I cyk 1 mecz #NaOwalu. Z wyniku to można by powiedzieć, że łatwe zwycięstwo, ale tak nie było. Lublin się postawił, parę razy zadał ciosy(czasem nieczyste), ale indywidualnie Czwa ma po prostu lepszych zawodników i wygrała. Na torze w Lublinie trzeba powalczyć o pełną pulę, a łatwiej nie będzie. Lamparty walczyły, a Miesiąc najwyższy bieg wrzucił.Dziś przed TV, ale kilka spotkań obejrzę sobie #NaOwalu
Kto się wybiera na GP w Warszawie? Ja 2 rok z rzędu wbijam obejrzeć zawody.
Dla mnie:
Psychika: Tony Rickardsson,
Sprzęt: Tomek Gollob,
Waleczność: Bartek Zmarzlik,
Starty: Hans Nielsen,
Jazda na torze: Tomek Gollob.
Najgorsze info, Maciek Janowski musiał zrezygnować z GP Warszawy przez kontuzję barku, Max Fricke pojedzie za niego.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/822129/maciej-janowski-podjal-decyzje-ws-grand-prix-polski
Zgadzam się, w zeszłym roku jak 2 miejsce urwał, to tak krzyczałem Maciej Janowski po wyjściu ze stadionu, że aż zachrypłem :D Szkoda. 1 Polak mniej.Kurwa mać
W końcu można rzecz :D W Pradze tak ładnie jeździł, że nie było innej opcji niż wygrana.TAAAAAK JANEKKKK PIĘKNIEEEEEE! ZŁOTOOOOOOOO
Tyle lat musiał czekać na pierwsze zwycięstwo
Liczyłem, że przejdę się tym razem na pierwszą ligę w Poznaniu, a tu oczywiście dupa Graty dla całej Bydgoszczy za świetny comeback!Cud nad Brdą. Polonia Bydgoszcz odrobiła 28 pkt stratę z 1 meczu i wygrała 61-29 z Poznaniem awansują do 1 ligii! W przyszłym roku derby z toruńską drużyną.