Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Leszno w pizde pierwsza porażka w sezonie. Do ostatniego biegu walka
Ten remont to jest zapowiadany od pięciu lat no ale prędzej czy później muszą go zrobić. Podreperują wam może troche budżetDoszły mnie słuchy, że Unia Tarnów w wyniku zapowiadanego remontu stadionu ma swoje mecze rozgrywać na torze w Krośnie
Podreperują wam może troche budżet
Jeżeli Stasiu Burza wygrywa z Jankesem to w Krośnie wszystko jest możliweCoś na pewno. Mam tylko nadzieję, że do tego czasu klubu nie rozwiążą bo obecna sytuacja jest tragiczna... Była szansa na podpisanie umowy sponsorskiej z Nowym Stylem ale ich głównym założeniem było wprowadzenie swoich ludzi do zarządu z dużym naciskiem na "rządzenie" co nie spodobało się obecnym władzą. Także lipton
Wygraliśmy z Lesznem, cud!!! Ale co to było za meczycho
@Orlos Lorek to wczoraj był pierwszy raz jako spiker? Stadion pełniutki, godzina + pogoda idealna, a cichutko straszliwie.
Ja pierdole, co to się stało.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/771397/tomasz-jedrzejak-nie-zyje-wlasciciel-stali-zalamany
W niedzielę Tomasz Jędrzejak zdobył 11 punktów dla Stali Rzeszów w meczu z Iveston PSŻ Poznań (59:31). Planował szczegóły wyjazdu na pierwszy turniej Diamonds Cup w Lamothe-Landerron. - Dyskutowaliśmy głównie o tym, że diamentowa liga jest 17 sierpnia, a dwa dni później mamy mecz w Ostrowie - mówi Nawrocki
Mateja Ferjana też bym dodał do tego grona, nadużył piguł.Kurmański, Dados, Romanek teraz Jędrzejak...
Niby wszystko ok, a jednak coś w głowie musiało podziać, że podjął taką decyzje
Taki mecz taka publika na stadionie i przed tv, a tu chuj, nie ma taśmy tylko start na światełko.
Sam widok Tomka wystarczył.Mimo świetnej obsady zawody rozczarowały. Za to w jak Torunia nie lubię to działo się tam wczoraj na GP.