@Arlovski To się możesz zamknąć. Nie protestuje. @Zlatan Gdyby udało się wam na ostatni mecz z Częstochową wszystkich do jazdy namówić to szanse by jeszcze były.
Stosunek kibiców Apatora do działaczy Unibaxu :) Unia Leszno razem z Falubazem Zielona Góra spuszczają "Unibax" z Play-Off. W zaległym spotkaniu 11 rundy leszczyńskie Byki pokonały gospodarzy i niemalże w 100% przypieczętowała sobie awans do kolejnej rundy DMP. Lepiej być biednym i honorowym niż bogatym i głupim. Gaście światło nieudacznicy! źródło:krzyzacy.net
Zlatan, chodzisz na młyn? Może się kojarzymy czy coś. :P Nie ma słów na to, co się dzieje w tym roku w Wybrzeżu. THJ z długami przepierdala wszystko w kasynie, Krycha ma wyjebane (wychowanek kurwa...), Fredka to już w ogóle brak jakiegokolwiek zaangażowania, a Leon powoli zaczyna mieć dość. Brak kasy = brak sukcesów. Proste. Co zarząd, to w Gdańsku słabo. Formela źle, Polny tragicznie, Terlecki na początku nieźle, a potem wiadomo...
Kiedyś było na TVP Sport,ale chyba trafiłem na ostatni sezon jaki tam leciał. Szkoda, bo fajnie mi się Ekstraligę oglądało - pamiętam, że jako nowy zainteresowany wybierałem sobie klub, który również był benkiem w lidze i padło na Marmę Rzeszów:) Dziś w tv mam jedynie zagraniczne mecze a to mnie słabo interesuje,
Jesli Tarnów nie zdobędzie w tym roku złotego medalu to bedzie spore zaskoczenie. Najrówniejszy zespół w Ekstralidze, u siebie nie do pokonania. Na wyjeździe musi się złozyć wiele czynników aby rywal wygrał wystarczająco duzo by myśleć o utrzymaniu przewagi w Jaskółczym Gnieździe. 2004, 2005, 2012, 2014 :-) Moje Krośniaki standardowo, dobry początek sezonu a później spadki. Szkoda bo co roku liczę na awans do I ligi :-)
Leszno i Gorzów zajebisty skład skompletowali w tym sezonie. Raczej te dwie drużyny będą walczyć o złoto GP zapowiada się równie interesująco szczególnie dla nas. 4 Polaków, z którym to każdy może co edycje stawać na podium. Zmarzlik może nawet pokusić się o mistrzostwo Zapraszam na GP do Warszawy 13 maja ;)
Stal bardzo dużo traci na tym, że Zmarzlik już nie jest juniorem .Liczą tam na Karczmarza, to jest dobry junior ale różnica między nim a Bartkiem jest spora. A Unia w zeszłym roku też miała wszystko wygrywać.