K
kiras
Guest
Kilka lat temu nie do pomyślenia :)Nicki sam podał rękę Bartkowi także 0 spiny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kilka lat temu nie do pomyślenia :)Nicki sam podał rękę Bartkowi także 0 spiny.
Ja planuje o 18 być na stadionie.
Piwo po 11 zł...
Przecież tor był najlepszy z tych 3 pozostałych zawodów. Pawlicki to zapewne miał problem z jazdą przez ten upadek w 1 biegu, po tym już nie było widać tego błysku.W tym roku słaby tor, widać że zawodnicy mieli z nim problemy. Cook i Pawlicki to niestety pomyłka w całym cyklu, widać, że nie ten poziom. Iversen niewiele lepszy. Szkoda, że znowu bez polskiego zwycięstwa, może za rok.
Dlaczego to jest "bieg" skoro oni jeżdżą?Pawlicki to zapewne miał problem z jazdą przez ten upadek w 1 biegu
Bieg «każda z konkurencji sportowych polegająca na pokonywaniu określonego dystansu w możliwie najkrótszym czasie»I oni jak jeżdżą w kółko?
Dlaczego to jest "bieg" skoro oni jeżdżą?
To nie prowokacja. Żużel to coś takiego jak nascar? Taki sport dla upośledzonych?Bieg «każda z konkurencji sportowych polegająca na pokonywaniu określonego dystansu w możliwie najkrótszym czasie»
A dlaczego masz żółtą kartkę? Chcesz mieć drugą za prowokacje?
To nie prowokacja. Żużel to coś takiego jak nascar? Taki sport dla upośledzonych?
ps grozisz mi?
W zeszłym roku oglądanie tylko przed tv ale dla mnie ściganie lepsze i tor też. Strasznie rzucało zawodnikami.Przecież tor był najlepszy z tych 3 pozostałych zawodów. Pawlicki to zapewne miał problem z jazdą przez ten upadek w 1 biegu, po tym już nie było widać tego błysku.
Kogo, kto, mi co pociśnie?Masz satysfakcję z tego , że go ktoś Ci pociśnie?
Kogo, kto, mi co pociśnie?
Na chuj się przypierdalasz , że sport dla upośledzonych?
Ale piękny finał dość średnich zawodów, zajebista akcja Lindgrena. Oby jutro cała drużyna jechała z piernikami !!!
Jutro wpierdol w Lesznie.
W tym roku do Leszna każdy jedzie po wpierdol, nie przejmuj się
Ja pierdole teraz patrze po składzie i oczom nie wierze - Stanisław Burza jeszcze żyje? toż to legenda w chuj jest a Marcin Rempała to jakieś 5% siebie z czasów juniorskich.48 letni Greg Hancock zawita dzisiaj po raz pierwszy na krośnieński czarny najdłuższy tor w Polsce na ligowy mecz gdzie jego Stal Rzeszów podejmie moje KSM Krosno #ogieńWilki
To widzę jesteśmy sąsiadami w tabeli. Eh, co się z tymi klubami dzieje.48 letni Greg Hancock zawita dzisiaj po raz pierwszy na krośnieński czarny najdłuższy tor w Polsce na ligowy mecz gdzie jego Stal Rzeszów podejmie moje KSM Krosno #ogieńWilki