Zwyrolisko

:mjsmile:
czuję się normalnie jakbym znęcał się nad opóźnionym czterolatkiem.
Niefajny uczuć.

Czyli uważasz, że byłem na imprezach gdzue są sami ludzie którzy pierdoła się z obcymi, a jedyny cytat jaki dasz to nie ten który to potwierdza ale temu przeczy?

Czyli przyznajesz się że klamales i odwolujesz swoje twierdzenie, że tam są sami ludzie którzy pierdoła się z obcymi?

Mordo, tu jest więcej zaprzeczeń... Z kurwą by nie był (opowieści mówiły co innego, więc klasyczny fikołek logiczny). :jarolaugh:

Z babką co się za darmochę po bokach też nie - a jednocześnie spędza czas z babą co się za darmochę po bokach rucha i w sumie taka namiastka związku. Ale oficjalnie nie rucha takich. Ale rucha. Czyli rucha, ale lekko. Końcówką tylko, czubeczkiem :werdum:

Co by nie powiedział, to robi co innego, więc utrzymuję moją narrację - osoby nie ignorujące halibutenki same są winne rozjebania tematów poza ukraińskich i przeznaczonych dla tego osobnika, który jak komuś nie przypierdoli bacikiem, to nie jest sobą. :suchykarol:

A jednocześnie od agresji to się wzbrania... Albo celowo wali w chuja, albo uszkodzony. Tak czy siak szkoda czasu na przekonywanie:mamed:

Ale wejść i zaśmiać ryja do rozpuku można :corn:

Nie jestem z baba którą się za darmoche po bokach jebie jak ty.

Wskaż mi jakieś zaprzeczenie.

chuj już że ja jestem kurwą. Moja kurwa stara jest kurwa bo wprawdzie tylko mi, ale opierdoli loda.

Muszę sobie znaleźć jakąś świeżynkę którą przypierdoli kilku spoconych chłopa na raz i wtedy będę już miał prawilnie nie-kurwę.

Ach, zapomniałem, że świeżynka fajnie że się realizuje, kurwą nie jest, ale jednak jest be i nie mamy wspólnych zainteresowań - poza piedoleniem się na imprezach, chodzeniem razem na smyczy w blasku księżyca, wycia do księżyca, obsikiwania tych samych drzew, dzielenie się kością (BTW.TO NIE JEST KOŚĆ) i czytaniem Wysokich Obcasów...

a także chodzenie na lewackie spotkania, kurwienie się razem z kim popadnie, wyznając te same zasady dotyczące moralnosci- czyli ich brak,
wkładanie sobie w dupe na zmianę kukiełkę Urbana itd.itp.

Zero zainteresowań. Null, nada, kurwa nic.
Gdyby nie to, to taka fajna para by była.

Czemu cały czas piszesz o kobietach które bzykają się z kim popadnie jeżeli wiesz że to kłamstwo i z takimi się nie zadaje?

Myślisz że jak będziesz to powtarzał tysiąc razy to kłamstwo stanie się prawda?

Czemu złapany na kłamstwie wciąż ją powtarzasz? Bo wiesz że kilku debili da ci lajka?

Czyli nie znajdę tu twojego postu, gdzie opisujesz że jest zamknięta impreza, ludzie się pierdola na widoku przy innych?

Na tych imprezach czasem w ogóle nikt się nie pierdoli, czasem tylko kilka osób.

Czyli uważasz, że byłem na imprezach gdzue są sami ludzie którzy pierdoła się z obcymi, a jedyny cytat jaki dasz to nie ten który to potwierdza ale temu przeczy?
:waldeklaugh:

Pomijam już to, że byłeś na imprezach też pisałeś nie raz, ale celowo to pomijam, bo nie ogarniasz dwóch postów, a co dopiero kilkunastu.

Jedno do czego mogę się przyznać, to że obraziłem opóźnionych czterolatków, przyrównuje ich do ciebie.

:waldeklaugh:

Pomijam już to, że byłeś na imprezach też pisałeś nie raz, ale celowo to pomijam, bo nie ogarniasz dwóch postów, a co dopiero kilkunastu.

Jedno do czego mogę się przyznać, to że obraziłem opóźnionych czterolatków, przyrównuje ich do ciebie.

Pisałeś na początku ze na tych imprezach są sami ludzie którzy się puszczają z obcymi ludźmi.

Twierdzę, że to nie prawda.

Wstawiaszz cytaty w których kolejny raz pisze że to nie prawda, ale nie przeczę że zdarza się iż ktoś tam się pierdoli publicznie czasem. Czego nie rozumiesz?

To jak, klamales pisząc, że tam są sami tacy ludzie czy udowodnisz swoje twierdzenie?

Nie, dlatego że w przeciwieństwie do Ciebie nawet cytuję jeden po drugim twoje kwietnia pokazując jakim jesteś mongołem.

To zacytuj gdzie twierdzę iż tam są same kurwy i ludzie którzy bzykają się z kim popadnie. Albo przyznaj że klamales.

@torpedo

Tutaj stwierdziłeś że tam są tylko tacy ludzie którzy pierdoła się z kim popadnie.

IMG_20231001_141812.jpg

Od godziny twierdzę że to nie prawda i czekam na dowody z Twojej strony tego twierdzenia. Ty by przykryć swoje kłamstwo i zmieniłeś temat na kwestie tego, że czasem zdarzają się przypadki ze ktoś coś robi publicznie grubszego.

Ale ja nie chciałem zmienić tematu. Chce się dowiedzieć skąd twoje twierdzenie, że tam są sami ludzie którzy puszczają się z kim popadnie.

Nie wiem czemu nagle zacząłeś pisać o czyms innym(tzn wiem, bo zostałeś kolejny raz złapany na kłamstwie, jak z mefedroniara dająca co tydzień komu innemu).

Teraz podniecasz się tym że przyznaje iż zdarza się tam seks publicznie, czemu nigdy nie przeczylem. Więc gdzie tu sprzeczność jeśli cały czas twierdzę to samo?

To zacytuj gdzie twierdzę iż tam są same kurwy i ludzie którzy bzykają się z kim popadnie. Albo przyznaj że klamales.
ale po co kolejny raz?
Masz przykład sprzed kurwa 5 minut, gdzie masz ZACYTOWANE jak sam sobie zaprzeczasz i to kirwa post pod postem.
Możliwości są dwie.

Albo jesteś tak tępy/tępa/tępo że czytasz ale nie jesteś w stanie tego przetworzyć i nie wiesz o co w ogóle chodzi i z czego tak ryjemy,

albo jesteś tak tępaa/tępy/tępo, że poskładać literki umiesz, przetworzyć (po czasie) dajesz radę, ale jak tępa Julka wychodzisz z założenia że nawet jeśli ktoś Ci to czarno na białym przedstawi w postach które nie kto inny tylko TY pisałeś kłócące się z sobą zdania, postanawiasz puścić to mimo uszu i napisać, że wszystko się zgadza.

Nie dość że nie masz własnego zdania, to jeszcze je zmieniasz kilkanaście razy w zależności od potrzeb.
Nawet mi vie nie żal.

ale po co kolejny raz?
Masz przykład sprzed kurwa 5 minut, gdzie masz ZACYTOWANE jak sam sobie zaprzeczasz i to kirwa post pod postem.
Możliwości są dwie.

Albo jesteś tak tępy/tępa/tępo że czytasz ale nie jesteś w stanie tego przetworzyć i nie wiesz o co w ogóle chodzi i z czego tak ryjemy,

albo jesteś tak tępaa/tępy/tępo, że poskładać literki umiesz, przetworzyć (po czasie) dajesz radę, ale jak tępa Julka wychodzisz z założenia że nawet jeśli ktoś Ci to czarno na białym przedstawi w postach które nie kto inny tylko TY pisałeś kłócące się z sobą zdania, postanawiasz puścić to mimo uszu i napisać, że wszystko się zgadza.

Nie dość że nie masz własnego zdania, to jeszcze je zmieniasz kilkanaście razy w zależności od potrzeb.
Nawet mi vie nie żal.

Twierdzę że nie ma na tej imprezie tak że są sami ludzie którzy pierdoła się z kim popadnie, ale czasem ktoś coś robi publicznie.

Na co wrzucasz post w którym pisze, że na tej imprezie nie ma tak że są ludzie sami którzy to robią z kim popadnie, ale czasem robią coś publicznie niektórzy.

Gdzie tu zaprzeczenie sobie?

Jeszcze raz zapytam ciebie:

Dlaczego piszesz że na tej imprezie są ludzie którzy jebia się z kim popadnie?

Dlaczego nie napiszesz, że to sobie wymyśliłeś lub nie wstawisz cytatów które to potwierdzają?

Już nie wymagam od ciebie wyjaśniania innych kłamstw. Tylko te dwa. Puszczająca się co tydzień z innym mefedroniara i teza że chodzę na jakieś imprezy gdzie są sami ludzie którzy jebia się z kim popadnie.

Czas start.

Tutaj stwierdziłeś że tam są tylko tacy ludzie którzy pierdoła się z kim popadnie.

IMG_20231001_141812.jpg
Przede wszystkim "dyskusja" i cytaty dotyczyły twojej wypowiedzi które odnosiły się do konkretnej TWOJEJ WYPOWIEDZI I INNEJ W KTÓREJ SAM SOBIE ZAPRZECZYŁEŚ, ale chuj już z tym.
Chcesz mi powiedzieć, że na imprezy BDSM chodza też normalni ludzie na herbatkę?

W co ty grasz chory pojebie?
Naćpany do do rzeki napić się, nogi wyszczać i spać.

Na koniec jeszcze powiedz mi dlaczego założyłeś temat czy inni chcą byś wypierdalał i pomimo wyniku na twoją niekorzyść zostałeś?
Serio zero wstydu? Nic?

Przede wszystkim "dyskusja" i cytaty dotyczyły twojej wypowiedzi które odnosiły się do konkretnej TWOJEJ WYPOWIEDZI I INNEJ W KTÓREJ SAM SOBIE ZAPRZECZYŁEŚ, ale chuj już z tym.
Chcesz mi powiedzieć, że na imprezy BDSM chodza też normalni ludzie na herbatkę?

W co ty grasz chory pojebie?
Naćpany do do rzeki napić się, nogi wyszczać i spać.

Na koniec jeszcze powiedz mi dlaczego założyłeś temat czy inni chcą byś wypierdalał i pomimo wyniku na twoją niekorzyść zostałeś?
Serio zero wstydu? Nic?

Która moja wypowiedź stwierdza że tam są sami ludzie którzy jebia się z kim popadnie?

Nie wiem czy normalni ludzie. Większość to monogamisci, ale w klimacie. Jest wiele osób dla których to dobra gotycko fetyszowa impreza z dobra muzyka. Wiele osób się chłosta a prawie nikt nie uprawia seksu. Oczywiście są imprezy mocno sejsuale ale nawet tam ciężko znaleźć ludzi którzy ruchają się z kim popadnie.

Czyli przyznasz, że kłamiesz iż są tam sami ludzie ktorzy jebia się z kim popadnie, tak jak wymyśliłeś sobie dająca co tydzień innemu mefedroniare, tylko dlatego by prowadzić dyskusje na temat nieistniejących rzeczy?

:mjsmile: :juanlaugh::waldeklaugh:

Kurwa jaki upośledzony typ. Najpierw karmi nas tym gównem a zaś ,,nic takiego nie było"
Zaraz wyjdzie, że w ogóle to tam msze organizują dla wiernych katolików.

To może znajdziesz mi cytat w którym pisze, że na tych imprezach wszyscy pierdoła się z kim popadnie?

A co, siedzą przy herbacie i oglądają balet mongolski? Każdy widział co pisałeś. I nie chce mi się szukać Twoich wysrywów.

Nie chcę ci się szukać bo wiesz że nigdy nie napisałem że tam wszyscy pierdoła się z kim popadnie.

I częściej przy drinkach jeżeli to zwykła impreza BDSM, gadają, oglądają pokazy prpfesjonalistow, poznaja sie, niektórzy, jak ja, często publicznie chłostaja chętne dziewczyny.

Są też imprezy stricte seksualne, ale tam też większość czasu ludzie nie uprawiają seksu tylko inaczej się bawią, a ci którzy to robią - na palcach jednej ręki znajdziesz takich którzy robią to z kim popadnie.

Ej, wy serio uważacie że ja pisałem że tam są sami ludzie którzy pierdoła się z kim popadnie?

Czemu nikt tego nie wrzuci?
Nie wiem czy sami bo nie bywam, ale z drugiej strony ty sam nie wiesz co piszesz więc mogę założyć że nie masz znajomości liczb i są tam faktycznie tylko tacy co się z każdym rypią

Screenshot_2023-10-01-14-57-06-54_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg

Ide se dziś na BDSM.
Chciałem do kina, ale tam to tylko przemoc, a na BDSM się czuje jak w domu.
Kapcie (skórzane huehue), gazetka, popijam herbatkę z nutką cynamonu, w kominku pali się drewno.
Za kominkiem czasem się pierdola jacyś ludzie w skórach i napierdalaja się przy tym pejczami, ale to margines, bo reszta ładnie dyskutuje i zajada się pasztecikami cioci Agaty :juanlaugh:

Nie wiem czy sami bo nie bywam, ale z drugiej strony ty sam nie wiesz co piszesz więc mogę założyć że nie masz znajomości liczb i są tam faktycznie tylko tacy co się z każdym rypią

View attachment 79506

Czyli można twierdzić że są tam sami ludzie którzy jebia się z kim popadnie, bo tak, tak jak mogę pisać że Torpedo to pedofil(udowodnij że nim nie jest) albo że na zwykłej imprezie są same osoby które jebia się z kim popadnie, bo nie da się udowodnić że jest inaczej lub policzyć osób które to robią lub nie?

Chyba więcej ma do powiedzenia osoba która zna to środowisko i bywa na takich imprezach.

Ide se dziś na BDSM.
Kapcie (skórzane huehue), gazetka, popijam herbatkę z nutką cynamonu, w kominku pali się drewno.
Za kominkiem czasem się pierdola jacyś ludzie w skórach i napierdalaja się przy tym pejczami, ale to margines, bo reszta ładnie dyskutuje i zajada się pasztecikami cioci Agaty :juanlaugh:

Nadal czekam na dowody na twoje kłamstwa.

1.

Poproszę o dowód lub mój cytat gdzie twierdzę iż tam są sami ludzie którzy pierdoła się z kim popadnie.

2.

Dowód że spotykam się z mefedroniara która daje co tydzień innemu.

Ide se dziś na BDSM.

A, to ty uważasz że albo na imprezie BDSM rucha się z każdym z kim popadnie albo pije herbatkę, tak?

Czemu wprowadzasz dyskusje do absurdów?

Od kilkunastu dni dyskutujesz z wymyslanymi przez ciebie rzeczami. Jeżeli to trolling - to rozumiem. Ale jeżeli serio - to jesteś pierdolnięty.

Cały czas opierasz rozmowę na argumencie stracha na wróble. Np gdy napisałem że to nie jest tak, że każdy pierdoli się z kim popadnie to ty wynyslasz jakobym twierdził, że piją tam tylko herbatkę i nic się nie dzieje nigdy seksualnego.

Przecież to przedszkole.

Ale ok, pedofilu który molestuje małych chłopców. Przecież mogę se tak twierdzić bez argumentów i dowodów, nie?

Ja pierdole się wam się nudzi kurwa

Spokojnie. Chłopaki wiedzą,że będę ciągle pytał się o dowody swoich tez, udowadniając że to zwykle wymysły, argument strachu na wróble, i że nie uda im się swojej głupoty i wymysłów już przykryć zmiana tematów albo że chodziło im o coś innego niż pisali.

Dlatego już nie będą się udzielać pieorzac że ze mną nie ma dyskusji, czy mnie wyjaśnili wstawiając cytat który potwierdza moje slowa

Back