Zwyrolisko

Nie pisałem nic o tym że jest zaburzona. Poproszę o tym cytat i o tym że to narkomanka, mefedroniara. Albo przyznaj się że kolejny raz kłamiesz.

Jak zwykle kłamiesz.
:childcry:
Czyli w sumie się zgadzasz, że te walące się nie w zaciszu to jednak kurwy?
No już do czegoś przynajmniej iej dochodzimy.

A co z tą kurwą w końcu? Dupa czy ciekawe? Bo zeznania się rozbiegają.

2-Way-3-Cal-wiertarka-X-Y-zwi-zek-imad-o-krzy-slajd-w-frezowanie-imad.jpg

@torpedo powinieneś zmienić ksywkę na imadło i jaką Ty masz cierpliwość chłopie by tak na spokojnie punktować

:beczka:

Pytałeś akurat o tamta wypowiedź
cokolwiek bierzesz, bierz połowę.
To nie ja pytałem, tylko to była twoja odpowiedź na post @Miskatonic

Masz od początku, do końca.

Albo tak: jak będziesz się zachowywał\a jak małpa, to ludzie będą cię traktować jak małpę

:fjedzia:

Jeżeli ktoś się tak zachowuje to ok.
Ale jeżeli laska pójdzie z kumplem do łóżka, w zaciszu domowym, to co komu do tego poza jakimś frustratami?

Ja pierdole, jakim zaciszu? Kolejny raz próbujesz to wygładzić na ile się da.
TY nam pisałeś że jebiecie się w jakiejś stodole czy gdzie tam (nieważne miejsce, ważne że publicznie) i że jedną z nich będziesz chciał dać komuś obsłużyć.
Teraz pierdolisz o domowym zaciszu.
Żebyś Ty kurwa chociaż jeszcze swojego zdania bronił (jakie by pojebane nie było- a jest pojebane fest).

O zaciszu pisałem o tych którzy łaskę nazywają kurwa za bzykanie się z kolega, debilu.

Pytałeś akurat o tamta wypowiedź w których mówiłem o konkretnych przypadkach.
No prościej się nie da, ale jeszcze i strukcja obsługi do powyżej zacytowanych.

1.Andrzej przyrównuje te jebane kurwy do małp.

2.- Ty odpowiadasz po swojemu, czyli zmieniasz temat i nie odpowiadasz na zarzut o pierdoleniu się przy ludziach, tylko zmieszasz na "w zaciszu z kolegą"

3.- zwracam Ci uwagę, że nie było gadki o jakimś jebaniau się z kolega w zaciszu, tylko o konkretnych przypadkach jebania się na oczach ludzi

4.- a ty znowu o 180° i piszesz że chodziło Ci o te co z kolegą w zaciszu
:waldeklaugh:
Masz tak zryty beret od tych narkotyków i lizania gówien kurew, że nawet nie ogarniasz tego o czym pisałeś przed pięcioma minutami.

cokolwiek bierzesz, bierz połowę.
To nie ja pytałem, tylko to była twoja odpowiedź. a post @Miskatonic

Masz od początku, do końca.

No prościej się nie da, ale jeszcze i strukcja obsługi do powyżej zacytowanych.

1.Andrzej przyrównuje te jebane kurwy do małp.

2.- Ty odpowiadasz po swojemu, czyli zmieniasz temat i nie odpowiadasz na zarzut o pierdoleniu się przy ludziach, tylko zmieszasz na "w zaciszu z kolegą"

3.- zwracam Ci uwagę, że nie było gadki o jakimś jebaniau się z kolega w zaciszu, tylko o konkretnych przypadkach jebania się na oczach ludzi

4.- a ty znowu o 180° i piszesz że chodziło Ci o te co z kolegą w zaciszu
:waldeklaugh:
Masz tak zryty beret od tych narkotyków i lizania gówien kurew, że nawet nie ogarniasz tego o czym pisałeś przed pięcioma minutami.

1

No tak. Napisałem o zaciszu domowym. Wprost Miscatonikowi. Miskatonik nic nie pisał o jebaniu się przy ludziach, a jeśli miał to na myśli to mógł mnie naprostować, a odpisywał dalej.

2.

Kurwa. 5 raz ci odpowiadam na zarzut o pierdolenie się przy ludziach. Nie uważam tego za kurestwo.
Wydrukuj sobie to i może w końcu zapamiętasz że ci na to odpowiadam za każdym razem, i nie pierdol że uciekam od tego.

3. Parz punkt drugi.

4. Patrz punkt 1 i drugi.

Nawet jeżeli założymy że z miskatonikuwm uciekłem od jebania się przy ludziach, to kurwa 5 razy już o tym pisałem w każdym poście z Tobą i na chuj pierdolisz że od tego uciekam.

Zapytam jeszcze raz:

Przyznajesz sobie, że wymyśliłeś sobie choroby psychiczne i narkomanstwo?

@torpedo weź przytaknij bo chłop przez 100 stron będzie się przypierdalał o to
:werdum:
Ja go cały czas pytam dlaczego pierdoli o lizaniu cip kurwie, jak zawsze gadał o dupie i też nie dostałem odpowiedzi :fjedzia:

Ale dobrze. Będę tym mądrzejszym (co stawia go w mega chujowej sytuacji, biorąc pod uwagę że wg.niego jestem debilem).
Macie:
Przyznajesz sobie, że wymyśliłeś sobie choroby psychiczne i narkomanstwo?
Nie.

Ja go cały czas pytam dlaczego pierdoli o lizaniu cip kurwie, jak zawsze gadał o dupie i też nie dostałem odpowiedzi :fjedzia:

Ale dobrze. Będę tym mądrzejszym (co stawia go w mega chujowej sytuacji, biorąc pod uwagę że wg.niego jestem debilem).
Macie:

Nie.

Więc powiedz skąd masz informację, że to mefedroniara

Nie no, dobrze jest, dobrze nauka idzie, pozdrawiam wszystkie osoby psychiatryczne
View attachment 79152
Ona skończyła te studia żeby leczyć siebie, bo chorób psychicznych widać już kilka w opisie a pewnie nie ze wszystkich zdaje sobie sprawę. To tak na marginesie.
Ogólnie odnośnie tematu to schodzi na psy. Stać was na więcej. Potrzeba kontrowersji panowie. Kurwy już nikogo nie ruszają.

Ona skończyła te studia żeby leczyć siebie, bo chorób psychicznych widać już kilka w opisie a pewnie nie ze wszystkich zdaje sobie sprawę. To tak na marginesie.
Ogólnie odnośnie tematu to schodzi na psy. Stać was na więcej. Potrzeba kontrowersji panowie. Kurwy już nikogo nie ruszają.

Mogę uratować.

Bylem z dwiema dziewczynkami na imprezie i obie będąc na smyczy mi obciągaly, trochę się całowały.

Z dziewczyną to kurwa czy nie kurwa?

Zapraszam do nowej dyskusji.

No dokladnie. Jest to banalnie proste dlatego prostytucją zajmują się kobiety, a nie mężczyżni.

Dokladnie to napisałem. Gdyby dawanie dupy albo wkladanie huja w cipe bylo skompikowanie to prostytucją zajmowali by się mężczyźni, a nie kobiety.

A jakby jeszcze ktoś mial awersje to jest to tylko zart sowinistyczny.

Dobrze że dopisałeś że to żart bo prostytucją zajmują się też mężczyźni.

Podobno.

Chłopaki z Tajlandii są tu bardziej kompetentni.

:roberteyeblinking:

Mogę uratować.

Bylem z dwiema dziewczynkami na imprezie i obie będąc na smyczy mi obciągaly, trochę się całowały.

Z dziewczyną to kurwa czy nie kurwa?

Zapraszam do nowej dyskusji.
Ja to widzę tak:

Pozycje psów w zaprzęgu​

• Lead – jest to pies biegnący na przedzie zaprzęgu. Najlepiej nadaje się na to miejsce pies spokojny, inteligentny i posłuszny. Powinien mieć w sobie duży zapał. Dobry lider potrafi rozpoznać zagrożenie dla zespołu (np. cienki lód).
  • Swing – to pies biegnący za liderem. Jest to dobra pozycja dla psa który w przyszłości ma zostać liderem.

Ja to widzę tak:

Pozycje psów w zaprzęgu​

• Lead – jest to pies biegnący na przedzie zaprzęgu. Najlepiej nadaje się na to miejsce pies spokojny, inteligentny i posłuszny. Powinien mieć w sobie duży zapał. Dobry lider potrafi rozpoznać zagrożenie dla zespołu (np. cienki lód).
  • Swing – to pies biegnący za liderem. Jest to dobra pozycja dla psa który w przyszłości ma zostać liderem.

Zazwyczaj chodziły za mną na smyczy, bo jak z przodu to czasem się plątały.

Back