alww
UFC Middleweight
Sa krzyki takze sytuacja sie rozwijaPrzyznajesz się że klamales na temat mefedroniary i zaburzeń?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sa krzyki takze sytuacja sie rozwijaPrzyznajesz się że klamales na temat mefedroniary i zaburzeń?!
Sa krzyki takze sytuacja sie rozwija
Nie pisałem nic o tym że jest zaburzona. Poproszę o tym cytat i o tym że to narkomanka, mefedroniara. Albo przyznaj się że kolejny raz kłamiesz.
Jak zwykle kłamiesz.

Czyli w sumie się zgadzasz, że te walące się nie w zaciszu to jednak kurwy?
No już do czegoś przynajmniej iej dochodzimy.
A co z tą kurwą w końcu? Dupa czy ciekawe? Bo zeznania się rozbiegają.

Może filozofia polityczna to pseudonaukaA Pol Pot czy Dżugaszwili byli wybitnymi myślicielami filozofii politycznej

cokolwiek bierzesz, bierz połowę.Pytałeś akurat o tamta wypowiedź
Albo tak: jak będziesz się zachowywał\a jak małpa, to ludzie będą cię traktować jak małpę
![]()
Jeżeli ktoś się tak zachowuje to ok.
Ale jeżeli laska pójdzie z kumplem do łóżka, w zaciszu domowym, to co komu do tego poza jakimś frustratami?
Ja pierdole, jakim zaciszu? Kolejny raz próbujesz to wygładzić na ile się da.
TY nam pisałeś że jebiecie się w jakiejś stodole czy gdzie tam (nieważne miejsce, ważne że publicznie) i że jedną z nich będziesz chciał dać komuś obsłużyć.
Teraz pierdolisz o domowym zaciszu.
Żebyś Ty kurwa chociaż jeszcze swojego zdania bronił (jakie by pojebane nie było- a jest pojebane fest).
O zaciszu pisałem o tych którzy łaskę nazywają kurwa za bzykanie się z kolega, debilu.
No prościej się nie da, ale jeszcze i strukcja obsługi do powyżej zacytowanych.Pytałeś akurat o tamta wypowiedź w których mówiłem o konkretnych przypadkach.

cokolwiek bierzesz, bierz połowę.
To nie ja pytałem, tylko to była twoja odpowiedź. a post @Miskatonic
Masz od początku, do końca.
No prościej się nie da, ale jeszcze i strukcja obsługi do powyżej zacytowanych.
1.Andrzej przyrównuje te jebane kurwy do małp.
2.- Ty odpowiadasz po swojemu, czyli zmieniasz temat i nie odpowiadasz na zarzut o pierdoleniu się przy ludziach, tylko zmieszasz na "w zaciszu z kolegą"
3.- zwracam Ci uwagę, że nie było gadki o jakimś jebaniau się z kolega w zaciszu, tylko o konkretnych przypadkach jebania się na oczach ludzi
4.- a ty znowu o 180° i piszesz że chodziło Ci o te co z kolegą w zaciszu
Masz tak zryty beret od tych narkotyków i lizania gówien kurew, że nawet nie ogarniasz tego o czym pisałeś przed pięcioma minutami.
Zaczynasz łączyć kropkiMoże filozofia polityczna to pseudonauka![]()

Nie no, to miała być tylko taka ogólnikowa filozofia życiowa1.Andrzej przyrównuje te jebane kurwy do małp.

Powiem Ci, że te kropki to masz na różnych półkulach.Zaczynasz łączyć kropki![]()
Nie zasługujesz na nią kiedy robi pankejki jeżeli nie tolerujesz jej ruchającej się ze wszystkim co się rusza. Czy jakoś tak.Wolalem jak robila pankejki

Ja go cały czas pytam dlaczego pierdoli o lizaniu cip kurwie, jak zawsze gadał o dupie i też nie dostałem odpowiedzi

Nie.Przyznajesz sobie, że wymyśliłeś sobie choroby psychiczne i narkomanstwo?
Tak, używam obu półkulPowiem Ci, że te kropki to masz na różnych półkulach.
Ja go cały czas pytam dlaczego pierdoli o lizaniu cip kurwie, jak zawsze gadał o dupie i też nie dostałem odpowiedzi
Ale dobrze. Będę tym mądrzejszym (co stawia go w mega chujowej sytuacji, biorąc pod uwagę że wg.niego jestem debilem).
Macie:
Nie.
Miałem na myśli półkule ziemiTak, używam obu półkul

Ona skończyła te studia żeby leczyć siebie, bo chorób psychicznych widać już kilka w opisie a pewnie nie ze wszystkich zdaje sobie sprawę. To tak na marginesie.Nie no, dobrze jest, dobrze nauka idzie, pozdrawiam wszystkie osoby psychiatryczne
View attachment 79152
Ona skończyła te studia żeby leczyć siebie, bo chorób psychicznych widać już kilka w opisie a pewnie nie ze wszystkich zdaje sobie sprawę. To tak na marginesie.
Ogólnie odnośnie tematu to schodzi na psy. Stać was na więcej. Potrzeba kontrowersji panowie. Kurwy już nikogo nie ruszają.
Mordo, ona zadaje się z Tobą. Musi być jebnięta.Napisz mi w końcu skąd masz informację że to narkomanka.
Oraz skąd że ma choroby psychiczne i jakie

Po kolei. Kroczek po kroczku.Więc powiedz skąd masz informację, że to mefedroniara
Po kolei. Kroczek po kroczku.
Czekam na wyjaśnienie cipa/dupa kurwy, bo niby kilka centymetrów a mimo wszystko robi różnicę.
JA ODPOWIEDZIAŁEM.
Mordo, ona zadaje się z Tobą. Musi być jebnięta.![]()
Materli w to nie mieszajCipao.
Może będę chciał dać, gdy wiem że będzie to bezpieczne i będzie tego chciała.
No dokladnie. Jest to banalnie proste dlatego prostytucją zajmują się kobiety, a nie mężczyżni.
Dokladnie to napisałem. Gdyby dawanie dupy albo wkladanie huja w cipe bylo skompikowanie to prostytucją zajmowali by się mężczyźni, a nie kobiety.
A jakby jeszcze ktoś mial awersje to jest to tylko zart sowinistyczny.

Wiadomo. Chodziło mi o skale tego przemysłu usługowego.Dobrze że dopisałeś że to żart bo prostytucją zajmują się też mężczyźni.
Podobno.
Chłopaki z Tajlandii są tu bardziej kompetentni.
![]()

Ja to widzę tak:Mogę uratować.
Bylem z dwiema dziewczynkami na imprezie i obie będąc na smyczy mi obciągaly, trochę się całowały.
Z dziewczyną to kurwa czy nie kurwa?
Zapraszam do nowej dyskusji.
Ja to widzę tak:
Pozycje psów w zaprzęgu
- Lead – jest to pies biegnący na przedzie zaprzęgu. Najlepiej nadaje się na to miejsce pies spokojny, inteligentny i posłuszny. Powinien mieć w sobie duży zapał. Dobry lider potrafi rozpoznać zagrożenie dla zespołu (np. cienki lód).
- Swing – to pies biegnący za liderem. Jest to dobra pozycja dla psa który w przyszłości ma zostać liderem.
Mogę uratować.
Bylem z dwiema dziewczynkami na imprezie i obie będąc na smyczy mi obciągaly, trochę się całowały.
Z dziewczyną to kurwa czy nie kurwa?
Zapraszam do nowej dyskusji.