Risky
UFC Light Heavyweight
Jeśli masz swoją hodowlę robaków to w zasadzie tylko prąd. Strzelam 40-50 PLN na miesiąc.To ile taki start kosztuje oraz kolejne miesiace pozniej ?
Chodzi mi o tego wiekszego ze zdjecia gada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli masz swoją hodowlę robaków to w zasadzie tylko prąd. Strzelam 40-50 PLN na miesiąc.To ile taki start kosztuje oraz kolejne miesiace pozniej ?
tyle to nie, na barmańską i kuchnie marche zabraknieJeśli masz swoją hodowlę robaków to w zasadzie tylko prąd. Strzelam 40-50 PLN na miesiąc.

Agama na start kosztowała mnie 400 z terrarium. Później kupiłem większe które na gotowo (terrarium 150, klej do płytek farba i piasek 120) 270. Można kupić mniej wymagającego Gekona za 100 plus za drugie tyle używane terrarium z oświetleniem (ten gatunek nie wymaga UV tylko grzanie) 80x40x40. Akcesoria: wapno, witaminy, hodowla robaków ok 100. Czyli za 300 można zacząć zabawę z gadem. Wiadomo że im większa jaszczurka lub rzadsza odmiana barwna tym większe pieniądze.To ile taki start kosztuje oraz kolejne miesiace pozniej ?
Moja akurat nie sypia. No i trzeba jednak veta przynajmniej raz w roku zawadzić ale cena to już od miejsca zależyAgama na start kosztowała mnie 400 z terrarium. Później kupiłem większe które na gotowo (terrarium 150, klej do płytek farba i piasek 120) 270. Można kupić mniej wymagającego Gekona za 100 plus za drugie tyle używane terrarium z oświetleniem (ten gatunek nie wymaga UV tylko grzanie) 80x40x40. Akcesoria: wapno, witaminy, hodowla robaków ok 100. Czyli za 300 można zacząć zabawę z gadem. Wiadomo że im większa jaszczurka lub rzadsza odmiana barwna tym większe pieniądze.
Przy Agamie przez dwa miesiące w roku nie ma żadnych kosztów bo idzie spać i wyłączasz lampy na stałe.
Jeden rabin mówi chodzić a drugi że nicienie w przewodzie pokarmowym to norma dla jaszczurki. Moja była przebadana raz a pokarm mam wyłącznie z własnej zamkniętej hodowli. Weterynarza odpuściłem.Moja akurat nie sypia. No i trzeba jednak veta przynajmniej raz w roku zawadzić ale cena to już od miejsca zależy
Jak nic jej nie jest to raczej nie ma problemu. Słyszałem też teorie że pod tv nie powinno się terrarium dawać żeby jaszczurki nie stresować. Ale jak widać też bujdaJeden rabin mówi chodzić a drugi że nicienie w przewodzie pokarmowym to norma dla jaszczurki. Moja była przebadana raz a pokarm mam wyłącznie z własnej zamkniętej hodowli. Weterynarza odpuściłem.
Taki skok z aportem
Albo palisadę
Tam jest tyle elementów do nauczania osobno i skoordynowania, że szkoda gadać
A jak już wejdzie pozorant to w ogóle, bo do tego dochodzi jeszcze temperament psa, który musi być hardy żeby podjął presję pozoranta - czyli jednocześnie jest trudniejszy w treningu, niż taki posłuszny ale przy tym bojaźliwy.
Jak jest pozorant dobry, to potrafi docisnąć psa, że jak jest słabszy psychicznie to odpuści. Nawet teraz, kiedy nie można już uderzać pałka tylko straszyć, a kiedyś to już w ogóle.To z pozorantem to na kilku poziomach ryje beret, bo troche nie wiadomo jakie kable się zewrą w mozgu i ciul z medalem, ale trza pozoranta ratować XD Swoja drogą pozorant też musi przejsc swoje by sie w tej roli sprawdzic...
poziom iq bastiano osiągnąłMój co najwyżej potrafi nasrać w salonie![]()
![]()

To nie IQ tylko poziom kultury osobistej i wychowania.poziom iq bastiano osiągnął
![]()
Eee, to bardziej ten mój, który czasami nasra w salonieTo nie IQ tylko poziom kultury osobistej i wychowania.