Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
rzucił gadowi serniczka i pierogów ze świątecznego stołuMoja śpi jeszcze z dwa tygodnie ale potem z ciekawości sprawdzę wagę. Jak ja karmisz? Dorosły osobnik powinien zjadać większość zieleniny z uwagą na zawartość szczawianów, ale to pewnie wiesz.
Jak cholerze nie zrobię tacosa z drewnojada owiniętego w zielenine to nie ruszy.Moja śpi jeszcze z dwa tygodnie ale potem z ciekawości sprawdzę wagę. Jak ja karmisz? Dorosły osobnik powinien zjadać większość zieleniny z uwagą na zawartość szczawianów, ale to pewnie wiesz.
Głodzisz tydzień lub dwa i zaczynasz karmienie od liści trzykrotki. Jak zje zielone to na deser robale. Jak nie to dalej głodówka.Jak cholerze nie zrobię tacosa z drewnojada owiniętego w zielenine to nie ruszy.
Ciekawy wątek na X poniżej więcej filmików...![]()
A te ich d... jeszczekażdy pawian w paszczy lwa to dla mnie miód na oczy, nie cierpię pawianów, przerażające kurwisyny
Nie pierdol się w tańcu tylko bier takiego od razuView attachment 118032 ostatnio oglądałem trochę materiałów o hodowli pająków. Na początek złapałem dwa Kątniki domowe. Nowy pojemnik w menażerii. Dzieciaki w niebo wzięte. Może jak żonka przezwycięży strach to kupie coś większego.
Wziąłbym jakiegoś mniejszego ptasznika za stówkę. Jest taki w okolicy z terrarium w komplecie ale stara dostałaby zawału. Mam hodowlę karaczanów dla jaszczurki. Te najmniejsze są ok dla pająka. Jednego już pięknie opierdolił. Nawet jedna noga nie została.
Co to kurwa jakiś kombajn?
Normalny mieszkaniec domu w Australii. Popularny jak nasz rodzimy krzyżak.Co to kurwa jakiś kombajn?
![]()
Nie zatruły się biedaki botoksem i tworzywami sztucznymi?mit o pieskach co by z głodu nie zjadły właściciela właśnie upadł,
ale to rumuńskie psy i do tego mopsy
Adriana miała 34 lata, gdy w mieszkaniu znaleziono ją martwą. Zwłoki kobiety częściowo były ponadgryzane. Śledczy ujawnili, że jej ciałem żywiły się dwa psy. Do tej szokującej sytuacji doszło w mieście Târgu Jiu w Rumunii.
34-letnia Adriana Neagoe, znana jako Anda Sasha, została znaleziona martwa w swoim domu w rumuńskim mieście Târgu Jiu.
Psy zjadły właścicielkę. Szokujące odkrycie w mieszkaniu. "Moja piękna siostra nie jest już wśród nas"
Bliscy kobiety, zaniepokojeni brakiem kontaktu z nią, zaalarmowali policjantów. Kiedy mundurowi przyjechali na miejsce, nikt nie otwierał im drzwi. Siłą weszli do mieszkania. Zastali przerażający widok.
Adriana nie dawała żadnych oznak życia. W pokoju leżały jej okaleczone zwłoki. W mieszkaniu były jej dwa mopsy. Wszystko wskazuje na to, że to te wygłodniałe zwierzęta żywiły się zwłokami swojej właścicielki.
Kolejny anioł poszedł do nieba. Moja piękna siostra nie jest już wśród nas
– napisała w mediach społecznościowych siostra Adriany, Maria Aleksandra.
Adriana zmarła w mieszkaniu. Mopsy jadły jej zwłoki. Lokalna społeczność w szoku
Ciało 34-latki zostało zabrane do zakładu medycyny sądowej. Śledczy chcą ustalić, co było przyczyną jej śmierci.
Pogrzeb kobiety już się odbył. Jej psy trafiły do schroniska.
![]()
może mordę zostawiłyNie zatruły się biedaki botoksem i tworzywami sztucznymi?