Zoologia , czyli o zwierzętach, owadach i innych takich.

Dzisiaj wracając z dyżuru, postanowiłem przejechać drogą wzdłuż lasu. Ruch tam mały i miałem nadzieję że jakiś zwierz wyjdzie się przywitać.
20241226_073904.jpg
20241226_073627.jpg
20241226_073714.jpg

@Risky masz namiary na bieżnie dla jaszczurki? Mojej pykło 650gram :muttley:
Moja śpi jeszcze z dwa tygodnie ale potem z ciekawości sprawdzę wagę. Jak ja karmisz? Dorosły osobnik powinien zjadać większość zieleniny z uwagą na zawartość szczawianów, ale to pewnie wiesz.

Moja śpi jeszcze z dwa tygodnie ale potem z ciekawości sprawdzę wagę. Jak ja karmisz? Dorosły osobnik powinien zjadać większość zieleniny z uwagą na zawartość szczawianów, ale to pewnie wiesz.
Jak cholerze nie zrobię tacosa z drewnojada owiniętego w zielenine to nie ruszy.

Jak cholerze nie zrobię tacosa z drewnojada owiniętego w zielenine to nie ruszy.
Głodzisz tydzień lub dwa i zaczynasz karmienie od liści trzykrotki. Jak zje zielone to na deser robale. Jak nie to dalej głodówka.

Nie pierdol się w tańcu tylko bier takiego od razu
:werdum:
View attachment 118033
Wziąłbym jakiegoś mniejszego ptasznika za stówkę. Jest taki w okolicy z terrarium w komplecie ale stara dostałaby zawału. Mam hodowlę karaczanów dla jaszczurki. Te najmniejsze są ok dla pająka. Jednego już pięknie opierdolił. Nawet jedna noga nie została.

mit o pieskach co by z głodu nie zjadły właściciela właśnie upadł,
ale to rumuńskie psy i do tego mopsy
:roberteyeblinking:

Adriana miała 34 lata, gdy w mieszkaniu znaleziono ją martwą. Zwłoki kobiety częściowo były ponadgryzane. Śledczy ujawnili, że jej ciałem żywiły się dwa psy. Do tej szokującej sytuacji doszło w mieście Târgu Jiu w Rumunii.

34-letnia Adriana Neagoe, znana jako Anda Sasha, została znaleziona martwa w swoim domu w rumuńskim mieście Târgu Jiu.

Psy zjadły właścicielkę. Szokujące odkrycie w mieszkaniu. "Moja piękna siostra nie jest już wśród nas"​

Bliscy kobiety, zaniepokojeni brakiem kontaktu z nią, zaalarmowali policjantów. Kiedy mundurowi przyjechali na miejsce, nikt nie otwierał im drzwi. Siłą weszli do mieszkania. Zastali przerażający widok.

Adriana nie dawała żadnych oznak życia. W pokoju leżały jej okaleczone zwłoki. W mieszkaniu były jej dwa mopsy. Wszystko wskazuje na to, że to te wygłodniałe zwierzęta żywiły się zwłokami swojej właścicielki.

Kolejny anioł poszedł do nieba. Moja piękna siostra nie jest już wśród nas

– napisała w mediach społecznościowych siostra Adriany, Maria Aleksandra.

Adriana zmarła w mieszkaniu. Mopsy jadły jej zwłoki. Lokalna społeczność w szoku​

Ciało 34-latki zostało zabrane do zakładu medycyny sądowej. Śledczy chcą ustalić, co było przyczyną jej śmierci.

Pogrzeb kobiety już się odbył. Jej psy trafiły do schroniska.
AA1xZgJe.img

mit o pieskach co by z głodu nie zjadły właściciela właśnie upadł,
ale to rumuńskie psy i do tego mopsy
:roberteyeblinking:

Adriana miała 34 lata, gdy w mieszkaniu znaleziono ją martwą. Zwłoki kobiety częściowo były ponadgryzane. Śledczy ujawnili, że jej ciałem żywiły się dwa psy. Do tej szokującej sytuacji doszło w mieście Târgu Jiu w Rumunii.

34-letnia Adriana Neagoe, znana jako Anda Sasha, została znaleziona martwa w swoim domu w rumuńskim mieście Târgu Jiu.

Psy zjadły właścicielkę. Szokujące odkrycie w mieszkaniu. "Moja piękna siostra nie jest już wśród nas"​

Bliscy kobiety, zaniepokojeni brakiem kontaktu z nią, zaalarmowali policjantów. Kiedy mundurowi przyjechali na miejsce, nikt nie otwierał im drzwi. Siłą weszli do mieszkania. Zastali przerażający widok.

Adriana nie dawała żadnych oznak życia. W pokoju leżały jej okaleczone zwłoki. W mieszkaniu były jej dwa mopsy. Wszystko wskazuje na to, że to te wygłodniałe zwierzęta żywiły się zwłokami swojej właścicielki.

Kolejny anioł poszedł do nieba. Moja piękna siostra nie jest już wśród nas

– napisała w mediach społecznościowych siostra Adriany, Maria Aleksandra.

Adriana zmarła w mieszkaniu. Mopsy jadły jej zwłoki. Lokalna społeczność w szoku​

Ciało 34-latki zostało zabrane do zakładu medycyny sądowej. Śledczy chcą ustalić, co było przyczyną jej śmierci.

Pogrzeb kobiety już się odbył. Jej psy trafiły do schroniska.
AA1xZgJe.img
Nie zatruły się biedaki botoksem i tworzywami sztucznymi?

Back