W sumie to jak z chomikiem ;)u. Podkłada się wtedy drugą rękę, i po 2-3 takich manewrach zazwyczaj zwalniają i albo całkiem staną, albo chodzą powoli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W sumie to jak z chomikiem ;)u. Podkłada się wtedy drugą rękę, i po 2-3 takich manewrach zazwyczaj zwalniają i albo całkiem staną, albo chodzą powoli :)
Szybka. Mocno jadowita jest?
Jak już w temacie pajęczaków to ten stwór interesująco wygląda:
natomiast takiego to już można chyba normalnie na smyczy wyprowadzać:

A te oczka, śliczne takie, figlarne...Pierwsza partia samiczek już rozlokowana
Harpactira marksi (3,5DC)
Harpactira curator (3DC)
Pamphobeteus sp. Esmeraldas (5DC)
![]()
![]()
---------------------------------------
---------------------------------------
Ależ to jest kurwa sztos. Dopiero w 2017 znaleziony przez Polaków w Borneo, mają kilka sztuk i będą je rozmnażać, cena pewnie ponad 3 tysiące za malucha jak dadzą je pierwszy raz na handel
Zajebioza. Mam wersje tego dla ubogich, czyli M. balfouri :)
Powiedzieli mi tylko, że ten niebieski kolor powstaje przez łuski na odnóżach. Co daje nietypowy efekt, bo normalnie trzeba odpowiednio poświecić, żeby było widać niebieski u pająków. Np metallica, którą tu wcześniej wrzuciłem wygląda marnie jeśli nie ustawi się jej odpowiednio pod światło albo nie używa latarki. U tego gnojka tak to wygląda w naturalnym oświetleniu:
Za 3 lata będzie po 100zł za młodeI jeszcze H. pulchripes, nawet mocniej odbija na niebiesko od balf. Byłem u nich w Sosnowcu chwilę po tym jak go przywieźli i chciałem zobaczyć, ale nie mieli ich w sklepie, bo przechodziły w tym czasie kwarantannę, odseparowane od resztyPowiedzieli mi tylko, że ten niebieski kolor powstaje przez łuski na odnóżach. Co daje nietypowy efekt, bo normalnie trzeba odpowiednio poświecić, żeby było widać niebieski u pająków. Np metallica, którą tu wcześniej wrzuciłem wygląda marnie jeśli nie ustawi się jej odpowiednio pod światło albo nie używa latarki. U tego gnojka tak to wygląda w naturalnym oświetleniu:
![]()

Za 3 lata będzie po 100zł za młode![]()
Ja mam huskyA to moj kundel
Juz ma 1.5 roku - Alaskan malamute zwany puszkiem 45kg
![]()
![]()
Może zdechł ze starościJa miałem kiedyś żółwia, zdechł po 2 tygodniach.

Dzisiejsze karmienie :)