Charles Bronson
UFC Flyweight
Pojawią się noweCzy padną te same pytania co zawsze ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pojawią się noweCzy padną te same pytania co zawsze ?
Zauważyłem że najlepszy efekt jest jak jestem z kimś i ja się wcale nie odzywam.Szanuję, musisz budzić dobry postrach wśród patologii jak wkraczasz tam po długi.

mam nadzieję że @SCStunner nie zapomniał o trunku
Na rozgrzewkę idzie pigwowkaPany a co pijemy ?
jakby co obok jest piw paw na parkingowej, można brać na wynos butle z lodówki albo z kranów leją litrowe plastiki na wynosPany a co pijemy ?
Piw Paw słaby bo ma stare piwa często, bliżej jest JaBeerWocky i Kufle i Kapsle ;)jakby co obok jest piw paw na parkingowej, można brać na wynos butle z lodówki albo z kranów leją litrowe plastiki na wynos
Fakt w piwpawie trzeba uważać, ale są też swieże beczki i jest 24h. Jabeerwocky i Kufle nie wiem czy leją do plastików i nie wiadomo do ktorej otwarte w nocy...Piw Paw słaby bo ma stare piwa często, bliżej jest JaBeerWocky i Kufle i Kapsle ;)
@midern obok centralnego masz złote tarasy tam masz całe piętro z żarciem ;)
Do 2 chybaFakt w piwpawie trzeba uważać, ale są też swieże beczki i jest 24h. Jabeerwocky i Kufle nie wiem czy leją do plastików i nie wiadomo do ktorej otwarte w nocy...
Masz galerię z całym śmieciowym żarciem jakie możesz sobie tylko wymarzyć.Za 40 minut będziemy. Sytuacja jest nie ciekawa bo od 2 godzin nic nie jadłem. Idzie tam coś zjeść dobrego przy dworcu?
złote tarasy obokZa 40 minut będziemy. Sytuacja jest nie ciekawa bo od 2 godzin nic nie jadłem. Idzie tam coś zjeść dobrego przy dworcu?
Na pewno zjesz jakiegoś chińczyka. Ale nie dosłownieIdzie tam coś zjeść dobrego przy dworcu?

McDonald już był. Teraz bardziej jakis. Pelnkwartosciowy posiłek z duża ilością mięsa.Masz galerię z całym śmieciowym żarciem jakie możesz sobie tylko wymarzyć.
bobby burger jest na rogu żurawiej i parkingowejMcDonald już był. Teraz bardziej jakis. Pelnkwartosciowy posiłek z duża ilością mięsa.
I jeszcze hinduska restauracja przy żurawiej 20 ale ceny są takie że raczej nikt tam nie pójdzie, ale kuchnia zajebista.bobby burger jest na rogu żurawiej i parkingowej
McDonald już był. Teraz bardziej jakis. Pelnkwartosciowy posiłek z duża ilością mięsa.
Zresztą to jest centrum Warszawy tu jest wszystko
Ja kupuję kilo sopockiej do łychy.Kupujemy jakies dobre wedliny na zagryche?
Albo 'miedzy bulkami' na rogu Kruczej i al. Jerozolimskichbobby burger jest na rogu żurawiej i parkingowej