MuraS
WSOF Light Heavyweight
Zapomniałeś o pierwszej zasadzie Fajt Klubu.Ale my za to mamy Fajt Klub!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapomniałeś o pierwszej zasadzie Fajt Klubu.Ale my za to mamy Fajt Klub!
No szkoda, że się nie poznamy.Mocne te choróbskoNo, już wszystko jasne.
Pisałam o tym kilku osobom - z bólem serca muszę zrezygnować z przyjazdu :/
Życzę udanej zabawy, a na pewno taka będzie, pamiętnej mimo wszystko nocy i do zobaczenia w Krakowie :*
No szkoda, że się nie poznamy.Mocne te choróbsko
My będziemy zjarani nawet bez oglądania materiałówMam plan aby podczas podróży obejrzeć wszystkie materiały promujące UFC 205 by jeszcze bardziej się zajarać. Dobrze, że są gniazdka w autobusie, którym jade
To kurwa powodzenia :D Ile godzin będziesz jechał? 72? :PMam plan aby podczas podróży obejrzeć wszystkie materiały promujące UFC 205
To kurwa powodzenia :D Ile godzin będziesz jechał? 72? :P
Bo ja od kilku dni nie robię nic innego niż oglądanie, i cały czas coś nowego :)Sporo juz oglądałem wiec na luzie
Po remisie z Realem mogę rozważyć zniżkę o 1 PLN.Czy Legia Warszawa też płaci ? tak tylko sie upewniam![]()
Czy członek ekipy Brazzers też płaci ? tak tylko sie upewniam![]()

Obok dworca masz Złote Tarasy i tam masz Carrefoura. Zamieszczam mapę z Google mapsbilet kupiony 22:30 będę na dworcu centralnym szukam osoby, która moglaby,odebrac wskazać droge do monopolu i kina![]()
choc stworzony na sponatanie,
to niektórzy siegnal gwiazd.

Chujowe, @MysticBęben robi lepszeDzis najwiekszy cohones zjazd,
choc stworzony na sponatanie,
to niektórzy siegnal gwiazd.
Na zawsze w pamieci tez zostanie.
Juz impreza sie zaczyna,
Juz sasiadom żednie mina.
Diler chyba nie da plamy,
bo najlepszy koks juz mamy.
Krakow niech z zazdroscia patrzy ,
bo o dzis uslysza gwiazdy.
Andrzej Duda juz sie smieje ,
nawet on dzis gin wychleje.
Chujowe, @MysticBęben robi lepsze
WiemChujowe nie znaczy zle. Sam jestes chujem bez serca
On nazywa Twoją twórczość chujową a Ty go jeszcze komplementujesz.Chujowe nie znaczy zle. Sam jestes chujem bez serca
On nazywa Twoją twórczość chujową a Ty go jeszcze komplementujesz.
To taka chujowa męska przyjaźń.On nazywa Twoją twórczość chujową a Ty go jeszcze komplementujesz.