Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba jest coś bliżej ale nie ma mapie na żurawiej.250m, chyba najbliżej
![]()
Madrze gadaJa potwierdziłem, ode mnie nikt nie wypada. Następny raz to kino raczej się nie wydarzy. Musi być chociaż 30 osób. Z drugiej strony 1L bro w City to 16pln, w sklepie 3pln, więc można dać za kino 50pln/os, oglądać w 15-20 osób, wydać podobnie i się nie przejmować ochroną, chujowym piwem, pomylonym zamówieniem, mętlikiem przy rozliczeniu itp itd

Ale my wydajemy koło 20 złotych na łeb na kino.Ja potwierdziłem, ode mnie nikt nie wypada. Następny raz to kino raczej się nie wydarzy. Musi być chociaż 30 osób. Z drugiej strony 1L bro w City to 16pln, w sklepie 3pln, więc można dać za kino 50pln/os, oglądać w 15-20 osób, wydać podobnie i się nie przejmować ochroną, chujowym piwem, pomylonym zamówieniem, mętlikiem przy rozliczeniu itp itd
Jemu chodzi o to, żeby przy mniejszych zlotach też z tej opcji korzystać.Ale my wydajemy koło 20 złotych na łeb na kino.
Serdecznie przypominam wszystkim Conorowcom, że każdy wielki zlot organizowany w Warszawie podczas walki rudzielca = srogi wpierdol rdzawego pyskacza![]()
Jak ja lubię przypominać sobie UFC 196 :DByło niestety coś takiego jak UFC 202.
Jak ja lubię przypominać sobie UFC 196 :D
Jak ja lubię przypominać sobie UFC 196 :D

My nigdy nie zapominamy.Miszon widze niezła chorągiewa, na 196 dzika radość i na 202 też dzika radość![]()
Nawiazujac do twojej VodkiJeśli mówimy flaszka oznacza to 0.5l Nemiroffa Czarnego :D

Pisałem że się przekonałem przed 202 :DMiszon widze niezła chorągiewa, na 196 dzika radość i na 202 też dzika radość![]()
Z ta karafką 18 zł? xDNawiazujac do twojej Vodki
Zycie w Polsce B
Ma swoje Plusy
https://zapodaj.net/482456ec82082.jpg.html
Takie cudo kosztuje mnie ok 18 pln![]()
Tak, kupowane na UAZ ta karafką 18 zł? xD
Zobaczymy jutro jaka sytuacja będzie.@SCStunner odpisałem :)
@MuraS teoretycznie jest mozliwość zeby mój inny ziomek wpadł postać i troche popić?? Pewnie bym miał nocleg;)
Nie
Jedź na centralnąOd 21 jestem na Wawie Wschodniej
Bilet na opciąg mam na wschodnią. Na centralną spokojnie dotrę.Jedź na centralną
To w sumie trochę bez sensu zrobiłeś. W IC na centralny cena ta sama pewnie, a tak to za komunikację miejską będziesz musiał bulić.Bilet na opciąg mam na wschodnią. Na centralną spokojnie dotrę.
Godziny czy dwudziestoczterogodzinny bilecik to też będą jakieś groszeTo w sumie trochę bez sensu zrobiłeś. W IC na centralny cena ta sama pewnie, a tak to za komunikację miejską będziesz musiał bulić.
Dobowy studencki 7.50Godziny czy dwudziestoczterogodzinny bilecik to też będą jakieś grosze
Tylko, że zamiast 5 minut pociągiem będziesz sie tłukł miejska przez pol godziny dłużej. Na linii Warszawa zachodnia - wschodnia nie kontrolują biletów także wysiadłbym przystanek dalej.Godziny czy dwudziestoczterogodzinny bilecik to też będą jakieś grosze
Wszystko.@MuraS schody już obsadzone?
@MuraS wiesz jak Lublin jedzie czy tak samo czy później?Tylko, że zamiast 5 minut pociągiem będziesz sie tłukł miejska przez pol godziny dłużej. Na linii Warszawa zachodnia - wschodnia nie kontrolują biletów także wysiadłbym przystanek dalej.
Wszystko.