kapusta
Maximum FC Super Heavyweight
PotwierdzamChujowe, @MysticBęben robi lepsze
Chciałem dać lajka za dobre checi, ale nawet mam zablokowane w panelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PotwierdzamChujowe, @MysticBęben robi lepsze
Serio ktoś poza zboczeńcami używa jeszcze gg?Potwierdzam
Chciałem dać lajka za dobre checi, ale nawet mam zablokowane w panelu.View attachment 4896

Mam nadzieje, że osoba którą zjadłeś nie ma ci tego za złe![]()
Godzinne opóźnienie, więc będziemy o 18.
koszula pogrubiaMam nadzieje, że osoba którą zjadłeś nie ma ci tego za złe

Chujowe to takie złe, tylko że chujowsze.Chujowe nie znaczy zle.
Niektórym wystarczy pół fotela

15 promili we krwi to dosyć wyśrubowany rekord.Nie bądźcie gorsi niż UFC, bijcie rekordy!
Ja wierze w Cohones!15 promili we krwi to dosyć wyśrubowany rekord.
Po tym jak ostatnio wylądowałem u Gienka na SORze po piciu to nie wiem co musiałbym dzisiaj zrobić, chyba wyjechać w czarnym worku żeby pobić rekord.Nie bądźcie gorsi niż UFC, bijcie rekordy!
Chcesz powiedzieć, że nie trenowałeś?Po tym jak ostatnio wylądowałem u Gienka na SORze po piciu to nie wiem co musiałbym dzisiaj zrobić, chyba wyjechać w czarnym worku żeby pobić rekord.
Bracia z forum zawsze pomogą w przekraczaniu własnych granic.Po tym jak ostatnio wylądowałem u Gienka na SORze po piciu to nie wiem co musiałbym dzisiaj zrobić, chyba wyjechać w czarnym worku żeby pobić rekord.
W kant, tak jak prawilniaki, kant, białe skarpy i lakierki :-DJaka stylówka jest wymagana? Nie wiem w jaki sposób dres prasować.
Skąd ja Ci wezmę teraz lakierkiW kant, tak jak prawilniaki, kant, białe skarpy i lakierki :-D

Inspiracje zaczerpnąłbym z rosyjskich portali społecznościowych.Jaka stylówka jest wymagana? Nie wiem w jaki sposób dres prasować.
Ja dwa miejsca obok siebie zajmuję dla @Perfumiarz i kogoś tamInspiracje zaczerpnąłbym z rosyjskich portali społecznościowych.
Mamy już pierwsze ustalenia odnośnie miejsc:
@Charles Bronson obok @Wojsław Rysiewski
@michi972 przy wejściu bo oprócz konfiskowania narkotyków @halibut musi też mieć krótszą trasę do kibla.
Jaka stylówka jest wymagana? Nie wiem w jaki sposób dres prasować.
ja też się nie moge zdecydowac który wariant:W kant, tak jak prawilniaki, kant, białe skarpy i lakierki :-D
A wszystkie kobiety siedzą w pierwszym rzędzie z prezesem.Ja dwa miejsca obok siebie zajmuję dla @Perfumiarz i kogoś tam
Szanuję, musisz budzić dobry postrach wśród patologii jak wkraczasz tam po długi.