Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odbiorę Cię, czekam przy mcdonaldzie.Za 10 min na centralnej, ktoś blisko?
Też sobie tego nie wyobrażam. Zobaczymy co będzieZazdraszczam wam zlotu, chociaż wiem, że bym nie wytrzymał, ale i tak zazdraszczam.
Ja mam taki tryb życia, że zarwać nockę mogę i umiem jedynie na weselu/tańczącym sylwestrze. Inaczej nie daję rady wytrwać nawet do 2.Też sobie tego nie wyobrażam. Zobaczymy co będzie
Którym?My dalej w sphinxie.
Tak samo.wesele =kupę żarcia i tańce i jakoś to idzie..Ja mam taki tryb życia, że zarwać nockę mogę i umiem jedynie na weselu/tańczącym sylwestrze. Inaczej nie daję rady wytrwać nawet do 2.
Tak samo.wesele =kupę żarcia i tańce i jakoś to idzie..
A tu siedzisz i pijesz
Same here. A jak było na UFC 196 w City? Na Tate vs Holm zasypialem, każdy po kolei z beka mnie budził :DTeż sobie tego nie wyobrażam. Zobaczymy co będzie
Siedzisz i chlejess do porzygu:DTak samo.wesele =kupę żarcia i tańce i jakoś to idzie..
A tu siedzisz i pijesz
Tym w Warszawie.Którym?
Nie no, serio którym.Bo ich jest milion w obrębie kilometraTym w Warszawie.
Czekaj, lublin zara przyjeżdża to czejamy na nichMichi tym na prosto co jest przed kebab kingiem gdzie jedliśmy przed hamburgiem
Co kurwa?Ja mam taki tryb życia, że zarwać nockę mogę i umiem jedynie na weselu/tańczącym sylwestrze. Inaczej nie daję rady wytrwać nawet do 2.
Gówno, czego nie rozumiesz?Co kurwa?
Tańców!Gówno, czego nie rozumiesz?
Gówno, czego nie rozumiesz?
Spokojnie,to jest protegowany masu. Więc pewnie pierwszy się najebie i znikniemichi nie schlej tam towarzystwa jeszcze przed gala. nie wszyscy maja tak mocna glowe

Nie tańczysz na sylwestrze jak,idziesz na imprezę?Tańców!

Spokojnie,to jest protegowany masu. Więc pewnie pierwszy się najebie i zniknie![]()