user_usunięty
UFC Middleweight
Przywróć ten avek z Traczem, był przekozacki!20 30 sa w Warszawie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przywróć ten avek z Traczem, był przekozacki!20 30 sa w Warszawie
Bez wazelinyPrzywróć ten avek z Traczem, był przekozacki!
Jakiej wazeliny, jestem fanem Tracza!Bez wazeliny
I wazeliny.Jakiej wazeliny, jestem fanem Tracza!
Jak to wazeliny przecież @MuraS to nie TraczI wazeliny.
Znaczy, że ty to CZART?!Jak nie ? A ty to nie Crocop ?
Znaczy, że ty to CZART?!
WypadaNastawiałem się, że przykleję nową vlepkę ITC w męskim sraczu w City... W tym kinie po prostu nie wypada, więc znajdę inne miejsce :D
Kino =/= knajpa czy bar. W moim mniemaniu oczywiście.Wypada
Kino =/= uczelnia państwowa, a w windzie pewnego wydziału sggw jest wlepka jebać żydówKino =/= knajpa czy bar. W moim mniemaniu oczywiście.
Czekałem na moment w którym mógłbym coś dobrego powiedzieć o SGGW. To jest ten moment.Kino =/= uczelnia państwowa, a w windzie pewnego wydziału sggw jest wlepka jebać żydów
Jest parę rzeczy fajnych.duży plac między wydziałami.fajne nowe budynki ...i.tyleCzekałem na moment w którym mógłbym coś dobrego powiedzieć o SGGW. To jest ten moment.
SzacunKino =/= uczelnia państwowa, a w windzie pewnego wydziału sggw jest wlepka jebać żydów
To nie jest bar! Już gruby raz to mówiłKino =/= knajpa czy bar. W moim mniemaniu oczywiście.
Nawet nie widzę potencjalnej żony na wydziale...Jest parę rzeczy fajnych.duży plac między wydziałami.fajne nowe budynki ...i.tyle
Jeszcze tego nie zamalowali ? 5 lat temu też było.Każdy kibel rządzi się podobnymi prawami. Na SGH na przykład na drzwiach jednego sracza jest lista osób, które chciałyby walnąć kloca na klatę pani z dziekanatu i sonda, kto zrobił kupę rzadką, a kto twardą. Także jeb wlepę
Studiujesz na sggw ?!O fujNawet nie widzę potencjalnej żony na wydziale...

BGŻ BNP Paribas?Btw. Inwigilacja na sto pro, czyli jak bank dba o moje finanse. Wczorajszy sms: w nocy 12/13 listopada w godzinach 2:00-6:30 serwis, aplikacja mobilna, karty płatnicze nie będą działać xD
W windzie w jednym ze szklanych budynków na mordorze, gdzie kiedyś pracowałem, a nie było tam żadnego podrzednego call Center czy innej firmy krzak była wlepa: za hajd matki baluj :>
Btw. Inwigilacja na sto pro, czyli jak bank dba o moje finanse. Wczorajszy sms: w nocy 12/13 listopada w godzinach 2:00-6:30 serwis, aplikacja mobilna, karty płatnicze nie będą działać xD
Btw 2 skoro jest net, komp, nagłośnienie i duży ekran to na rozpoczęcie imprezy @MuraS musisz zapuscic:
Ja dziś na imprezę idę. Wypije Wasze zdrowie.To dziś!