Baasteek
UFC Welterweight
nie ma juz go, zostal na starym forum chyba, o ile to nie byl jakis prywatny chat stworzony jak na okazje KSW 32 przez CloudaStary odkop będzie jazda![]()
mhmm ale raczej bylo na normalnym otwartym dla wszystkich uzytkownikow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie ma juz go, zostal na starym forum chyba, o ile to nie byl jakis prywatny chat stworzony jak na okazje KSW 32 przez CloudaStary odkop będzie jazda![]()
Szukaj szukaj, ktoś mi tam flaszkę i koszulkę obiecywał. Zgadnij za conie ma juz go, zostal na starym forum chyba, o ile to nie byl jakis prywatny chat stworzony jak na okazje KSW 32 przez Clouda
mhmm ale raczej bylo na normalnym otwartym dla wszystkich uzytkownikow

Nastepny zlot byl na KSW 32 i chyba zapomniales wspomnieć o tym ;pWłaśnie, nic nie dostałem. Odpuściłem, czy jak?
Udało mi się znaleźć, od tego wszystko się zaczeło:View attachment 4851

w 2011 jeszcze nie wiedzialem co to jest Cohones![]()
Sugerujesz że to co wrzuciłem to fejk?w 2011 jeszcze nie wiedzialem co to jest Cohones![]()

Sugerujesz że to co wrzuciłem to fejk?![]()

uwierz ze uwierzylbym w post borna ale gdy przeczytalem post morta oraz rok to![]()

Dojadę Cię w grudniu :DNastepny zlot byl na KSW 32 i chyba zapomniales wspomnieć o tym ;p
A witam witamDzięki temu tematowi dowiedziałem się że @Zordon to mój brat
Myślałem że tylko sobie na jakimś Oplocie w konkursach bierze udział a tu hejter i spamer. Ale po inwigilacji troche #teamrory #dobrawalka
P.S. wychodzi że współorganizowałem z @midern zlot na ufc 202 bo pierwszy o nim napisałem przy okazji planowania Runmageddonu![]()

Dojadę Cię w grudniu :D

Jeśli mówimy flaszka oznacza to 0.5l Nemiroffa Czarnego :Dna szczescie nie bylo tam mowy o marce i pojemnosci![]()
Jeśli mówimy flaszka oznacza to 0.5lNemiroffa Czarnego :D

Nie piję smakowych. No, chyba, że jestem już grubo porobiony.![]()
nie piles prawda?
I jest jedyną osobą, którą zanam, która psika nową czarną skórzaną kurtkę antyperspirantem.@Baasteek jest legendą zlotów.Jako jedyny przyjeżdża na zlot Cohones podczas KSW i liczy,że zobaczy MMA.Do tego jego nietuzinkowe historie oraz przeżycia udowadniają na każdym kroku,że życia to nie jest bułka z masłem.
I jest jedyną osobą, którą zanam, która psika nową czarną skórzaną kurtkę antyperspirantem.

Yyy właśnie o tych historiach wspomniałem :DI jest jedyną osobą, którą zanam, która psika nową czarną skórzaną kurtkę antyperspirantem.