Zlot Cohones Kraków 1 Pażdziernika Pub Camino

właśnie tam, na jakiejś sympatycznej ławeczce,
hqdefault.jpg

Ja bym

Ja bym w sumie się przekimal ale w niedzielę wieczorem muszę być w Wwa więc nie wiem czy nie będę spierdalal po gali
no to przeciez na wieczor bedziemy mordo
a odpoczynku chwile i prysznic to sie przyda

@Lisiok, dostałem cynk, że pracujesz w Hostelu, czy gdzieś tam. Jest sprawa, da radę ogarnąć dwie nocki z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę?

@mat @Gienek @SCStunner
Póki co na sobotę nie ma żadnych rezerwacji w pokoju 12-osobwym (40zł/os.) i 6-osobowym (50zł/os.). Do Camino wg mapy googla jest 400-450m. Cenę Wam zaniżyłem najniżej jak mogłem. Odpowiadałoby Wam?

@Bodzio, na relaksie ;) odnośnie cen i dostępności jak wyżej.

@mat @Gienek @SCStunner
Póki co na sobotę nie ma żadnych rezerwacji w pokoju 12-osobwym (40zł/os.) i 6-osobowym (50zł/os.). Do Camino wg mapy googla jest 400-450m. Cenę Wam zaniżyłem najniżej jak mogłem. Odpowiadałoby Wam?
Lokalizacja zajebista. A są mniejsze pokoje, trójki-czwórki na przykład? I do której doba hotelowa?

Ten 6 osobowy byśmy chyba wzięli? @Bodzio jest chętny też
To spoko, tylko jeszcze dobrze by było żebym wiedział ile dokładnie miejsc zarezerwować. Jak byłoby Was poniżej tych 6 osób, to mogę zagadać żeby w miarę możliwości Wam nikogo nie wrzucali do pokoju.
@SCStunner jest jedna dwójka, ale zarezerwowana na weekend :/ Doba hotelowa do 12 ;)

To spoko, tylko jeszcze dobrze by było żebym wiedział ile dokładnie miejsc zarezerwować. Jak byłoby Was poniżej tych 6 osób, to mogę zagadać żeby w miarę możliwości Wam nikogo nie wrzucali do pokoju.
@SCStunner jest jedna dwójka, ale zarezerwowana na weekend :/
Łe, to bierem to. 4 osoby będą na pewno, ale i 6 może się uzbierać, hajs Ci przelać?

Strasznie chujowo, bo już na jutro coś potrzebuję, a w sobotę nie dojadę :irish:
Ale to jutro też możesz kimać w tym pokoju. Cena ta sama ;) Nawet chyba lepiej, będziesz mieć przez jedną noc pokój dla siebie :P Chyba się trochę nie zrozumieliśmy

Niech ktoś wrzuci aktualną listę pomijając tych, którzy się wysypali. Rezerwacja w Camino jest już od godziny 18:00.

Back