Seven25
Bellator Light Heavyweight
Oj tak mam udokumentowane :DI klimatyczna jest miejscówka do spania :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak mam udokumentowane :DI klimatyczna jest miejscówka do spania :)
Znaczy co? Prezent mamy Ci kupić? :)Nadrobiłem temat. Kurewsko się boję zlotu w grudniu. Tym bardziej, że 3 dni przed zlotem są Andrzejki a trzy po moje urodziny.
Znaczy co? Prezent mamy Ci kupić? :)
Przyniósłbym Ci zalaminowane wydanie mojej poezji MMA, z autografem rzecz jasna.Ty byś kupił![]()
Wystarczy całusPrzyniósłbym Ci zalaminowane wydanie mojej poezji MMA, z autografem rzecz jasna.
Oczywiście druk jednostronny na zadrukowanych już kartkach, bo szkoda trochę papieru![]()
Właśnie miałem zaproponować zmienniczkę, ale przewinąłem w dół
Zawsze możesz do kieszeni nawpychać styropianu.Nie uważasz że leciutko softshell to trochę za mało?
Co tak słabo? USADA już nawet hejterów testuje?Ty byś kupił
Mam trzy dni imprez a kondycji na 4h![]()
Najbardziej, nawet tłuszczy nie można sie najeść przed walkąCo tak słabo? USADA już nawet hejterów testuje?
Co tak słabo? USADA już nawet hejterów testuje?
To słabo, tłuszcze przed zawodami to fundament długiego i udanego chlania.Najbardziej, nawet tłuszczy nie można sie najeść przed walką
Tak szczerze, to ja podziwiam zawsze obsługę w Lubiczu :D, to co się tam odpierdalało nie raz to poezja, a nawet nam uwagi nie zwrócili :D
Temat pokrewny, więc zapytam tutaj: Poleci ktoś jakieś ciekawe miejsca, knajpy, restauracje w Krakowie? Jadę z dziewczyną na długi weekend i warto wiedzieć coś przed wyjazdem. Z góry dziękóweczka.
Dzięki, w takim razie chętnie sprawdzę ;) Z tego, co kojarzę, to chyba był tam nawet zlot forumowy, czyli wychodzi na to, że warto :DJa polecam CK Browar obok Teatru Bagatela, maja chyba 5, czy 6 rodzajow swojego piwa, uczta dla podniebienia. Ceny bardzo w porzadku, w lokalu unosi sie piekny zapach z kadzi (ktore stoja za barem i mozna sobie podejrzec), wszystko w klimatycznej piwnicy (jak 80% lokali w Krakowie).
Wiecej niestety Ci nie poradze, bo domyslam sie, ze jadac z dziewczyna nie szukasz miejscowek na studencka kieszen, a raczej tylko takie znam :D Aa no i wiadomo, sam teatr Bagatela, jesli chcecie sie posmiac to warto, tylko bilety trzeba szybko rezerwowac bo schodza jak cieple buleczki.
Dzięki, w takim razie chętnie sprawdzę ;) Z tego, co kojarzę, to chyba był tam nawet zlot forumowy, czyli wychodzi na to, że warto :D
Dzięki, w takim razie chętnie sprawdzę ;) Z tego, co kojarzę, to chyba był tam nawet zlot forumowy, czyli wychodzi na to, że warto :D
@Vic3k mówi, że w Ck toaleta płatnaJa polecam CK Browar obok Teatru Bagatela, maja chyba 5, czy 6 rodzajow swojego piwa, uczta dla podniebienia. Ceny bardzo w porzadku, w lokalu unosi sie piekny zapach z kadzi (ktore stoja za barem i mozna sobie podejrzec), wszystko w klimatycznej piwnicy (jak 80% lokali w Krakowie).
Wiecej niestety Ci nie poradze, bo domyslam sie, ze jadac z dziewczyna nie szukasz miejscowek na studencka kieszen, a raczej tylko takie znam :D Aa no i wiadomo, sam teatr Bagatela, jesli chcecie sie posmiac to warto, tylko bilety trzeba szybko rezerwowac bo schodza jak cieple buleczki.