Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najebany, na wózku i z bronią - tak to widzę
To może profilaktycznie ogarnę kilka trumien, co?Do zrobienia![]()
Wykop lepiej jakiś dobry rocznik siwuchy. I kilka granatówTo może profilaktycznie ogarnę kilka trumien, co?
Mam znajomości![]()
Może być słabo z granatami. Ostatnio saperzy wykopali mi całą amunicję, chuje.Wykop lepiej jakiś dobry rocznik siwuchy. I kilka granatów
W mosznieGdzie ja teraz znajdę amunicję do Mausera?![]()
Ile za sprawnego?Może być słabo z granatami. Ostatnio saperzy wykopali mi całą amunicję, chuje.
Gdzie ja teraz znajdę amunicję do Mausera?![]()
Zależy ile zostało, muszę znowu las przeszukaćIle za sprawnego?
Michi pamiętaj, zeby zabrać ze sobą:Będzie gość specjalny
And the winner in comment of a day goes to CharlieDobrze, że zlot nie w lokalu Piw Paw bo jeszcze by michi sobie wziął za bardzo do serca nazwe
Będę browary pił i nie w samochodzieMichi pamiętaj, zeby zabrać ze sobą:
![]()
[/spoiler
Tylko lepiej pilnuj browara.Będę browary pił i nie w samochodzie
Nie słuchaj go, piguły gwałtu nie działają. Ziomek zjadł kiedyś 3 i nikogo nie zgwałcił.Tylko lepiej pilnuj browara.
Czego jak czego, ale browara to pilnujęTylko lepiej pilnuj browara.
dam znacw niedziele jak zona wroci z rancza to się zapytam, jak pozwoli to cos wykonbinuje
Umie.@klimekone umiesz tańczyć?
To niech czuje się zaproszonaUmie.
A wyruszacie o której ?@KalasznikowMac, ja jadę i chyba @Heldzik, nie wiem jeszcze o której, ale powrót jest o 6:10 -z tego co kojarzę- od razu po balu.
Nie wiem jak tam pociągi wyglądają, ale na pewno jakimś IC po 16, żeby jakoś dojechać na 19/20. Jak Ci się chce możesz coś obczaić, ja chętnie się podłączę.A wyruszacie o której ?
Umie.
Jedziesz ze mną?Skąd wiesz? ;D
BTW. Tak, umiem, oraz: tak, będę na zlocie :)
A skąd jedziesz?Jedziesz ze mną?
Zachodnia Polska.A skąd jedziesz?