DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Za obrazę okrętu nagiel w dupę!bulaj Ci przecieka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za obrazę okrętu nagiel w dupę!bulaj Ci przecieka
Cambridge zajebista miejscówka, mieszkałem tam 1,5 roku i potem wracałem w wakacje, mam mase dobrych wspomnień. Trenowałem tez chwile u Jarka w Praya Chang Muay Thai Boxing.Cambridge, UK park 12 w nocy
Jezioro lusowskie@panpan Strzeszynek?
Faktycznie, po drugiej stronie mój fyrtel jest.Jezioro lusowskie
Zmyliły mnie te wyschnięte drzewa w wodzie.Fajnie, że przetasowałeś, ale mógłbyś wytrzeć.
Teraz Sierosław, ale wcześniej prawie 18 lat Lusówko.Otowo? Te drzewa powalone to po tej stronie właśnie. Wjechałem tam w ten las i trochę pobłądziłem
View attachment 55777
Toszto Kot z mydła. Ja z Łodzi nie z Sanoka.Fa
Fajnie, że przetasowałeś, ale mógłbyś wytrzeć.
Ja z Łodzi nie z Sanoka.

A myślałem, że tu sami uczciwie zarabiający dżentelmeni (poza @Bambo i @B.I.G Makumba , bo to też ma śliskie rączki)Ja zŁodzi
Uczciwie zarabiam na wekslach na Lipsk.A myślałem, że tu sami uczciwie zarabiający dżentelmeni (poza @Bambo i @B.I.G Makumba , bo to też ma śliskie rączki)
gdy się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnieA myślałem, że tu sami uczciwie zarabiający dżentelmeni (poza @Bambo i @B.I.G Makumba , bo to też ma śliskie rączki)

Nie gadaj! Jarka znam od 100 lat. Mi się już Cambridge opatrzyło i omieszkalo, własne śmieci...Cambridge zajebista miejscówka, mieszkałem tam 1,5 roku i potem wracałem w wakacje, mam mase dobrych wspomnień. Trenowałem tez chwile u Jarka w Praya Chang Muay Thai Boxing.
Pacząc na foty, to w teleturnieju „Trać Miliona” postawiłbym, że to były jakieś targi spożywcze, a nie holideje.Kilka wspominek z urlopu. Polecam Hiszpanię, ale kurła drogo tam.
View attachment 56571
View attachment 56572
View attachment 56573
View attachment 56574
View attachment 56575
View attachment 56576
Taki regał jak wyżej w lidlu normalnie.
View attachment 56577
View attachment 56579
View attachment 56580
Żona planuje wakacje pod kątem plaż i pogody a ja żarciaPacząc na foty, to w teleturnieju „Trać Miliona” postawiłbym, że to były jakieś targi spożywcze, a nie holideje.

Fajne tam macie banany.Od jakiegoś czasu mój ogródek, a dokładniej jeden kwiat (kwitnąca aloe vera) odwiedzają kolibry. Małe,płochliwe i strasznie szybkie, tak że zdjęcie nie najlepszej jakości
View attachment 57248View attachment 57249
Dokładnie, wyszukałem frazę zorza polarna Radom/sosnowiecFejk. Zdjęcia z google![]()