Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weidman to tak bezpłciowy i nijaki mistrz, że Ronda charyzmą go zjada na śniadanie
Jest różnica między stwierdzaniem, że kogoś nie lubisz za wygląd, sposób bycia, wypowiadanie się czy styl walki a "argumentowaniem" swojej niechęci w sposób, który się nie trzyma kupy. Przykład:A tak na marginesie? Jaki jest temat? "Zawodnicy których nie znosisz?" Ja tutaj wyraziłem swoje prywatne zdanie, dla mnie nie zasługuje na pas a to czy on go będzie nadal miał od tego nie zależy.
Jak dla mnie wyglądało to całkiem naturalnie:)Wygrał z Silvą bo ten złamał nogę. Wcześniejszego zwycięstwa nie będę komentował z Silvą bo jak dla mnie wyglądało to dziwnie, oglądałem kilkanaście razy ten moment
A Jones na punkty wygrał z Evansem, którego Machida zjadł i wysrał.jak na mistrza Middleweight wygrana z Damianem na punkty
Wypadek, to wszystko
Z naszego podworka Bandel, Kita jeszcze chcialem dopisac Mameda ale go juz nie traktuje jako zawodnika. Myslalem tez nad Materla za to, ze unika walki z Mamedem ale jednak to za malo zeby trafic tutaj.
Z zagranicy bracia Diaz, Faber, Pettis, Lawler, chyba wszyscy o nazwisku Silva,
Wypadek to może być jak się poślizgniesz na skórce od banana, a nie jak celowo i precyzyjnie zablokujesz kopnięcie;) Jeśli masz wątpliwości co do tych wygranych, polecam poszukać analiz tych walk, pomogą je rozjaśnić, pozdro.
Chodzi mi wyłącznie o to, że wygrane Weidmana to nie przypadek, tylko świetne rozpracowanie przeciwnika, przygotowanie na jego wszelkie "sztuczki" i inteligentna walka. Właśnie dlatego, że opinie są różne, lepsze od domysłów itp. są w tej kwestii analizy rozkładające pojedynek na cząstki:)Jeżeli mamy nadal polemizować ...
http://pl.wiktionary.org/wiki/wypadek
Zawodnik blokuje lowkicka po to żeby uniknąć jego skutków, na pewno nie było zamierzeniem Chrisa aby zablokować tak by złamać nogę Silvie. Rzadko kiedy się spotyka aby skutkiem zablokowanego lowkicka była złamana noga. Co za tym idzie ... to był wypadek.
Słyszałem już wiele opinii na temat tych walk. Spokojnie, najlepiej czas wszystko pokarze. Zobaczymy za 2-3 walki.
Pozdro ;)
Chodzi mi wyłącznie o to, że wygrane Weidmana to nie przypadek, tylko świetne rozpracowanie przeciwnika, przygotowanie na jego wszelkie "sztuczki" i inteligentna walka. Właśnie dlatego, że opinie są różne, lepsze od domysłów itp. są w tej kwestii analizy rozkładające pojedynek na cząstki:)