Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serio ? Irokez pewnie kiedys myslal tak samo. Walka z Toba, mimo dysproporcji wagowej, nie wyszlaby poza pierwsza runde, chyba ze nie uwazasz sie jeszcze za zawodnika ?Nie lubie kornika sowinskiego po prostu dlatego ze jest strasznie slaby. Nie ma obecnie chyba jakiegokolwiek zawodnika z ktorym moglby wygrac.
Pisal juz kiedys, ze tak a dochodzenia robic nie bede ;)@VaeVictis myslisz,ze to jest "ten" Trypsą? chyba nie :)
Zagadnienia bym z tego nie robil, Artur obu odprawia w pierwszej rundzie nawet jak zawalcza w tandemie :DNa starym forum miał nawet rangę "nie ten trybson"
Chris Weidman - Kojarzy mi się z typem z komiksów. Mdły, papierowy, ta jego amerykańskość bije z niego jak odór z gnojownika.
Materla - za brak wlasnej inicjatywy zdania paska po porazce z Silva, najwidoczniej nadal czul sie mistrzem. Za wygurowany status w ksw nieadekwatny do umiejetnosci, jak to wyzej zostalo pieknie powiedziane za blokowanie ciosow twarza
McGregor - za obwozny cyrk jaki funduje, powtarzajace sie gesty co kazda walke, za prowadzenie go torem Pudziana
Lombard - za walki w zwolnionym tempie, za sylwetke nakoksowana ktora nie walczy
Overeem - za strach przed JDSem i wieczne przywolywania Lesnara oto jego wyznacznik sportowy
Co do Materli-mógł zdać pas,ale czy ksw by go pozbawiło statusu mistrza itp., jego status w ksw nie jest wygórowany ,tylko dawał po prostu mocne walki.Nie jest tak dobry jak Mamed ,ale to że miał problemy z Silvą jeszcze nie jest tak mocnym wyznacznikiem
McGregor - za obwozny cyrk jaki funduje, powtarzajace sie gesty co kazda walke, za prowadzenie go torem Pudziana
Dziwisz się?za co pewnie się zaraz posypie fala krytyki i hejting :P
ot, pokonanie Andersona Silvy, błahostkaWg mnie miał stosunkowo łatwą drogę do pasa.
"...bo żeby uzyskać tytuł mistrza nie wystarczy pokonać mistrza, trzeba być też lubianym przeze mnie"?Jak dla mnie nie zasługuje na tytuł mistrza
Dziwisz się?
ot, pokonanie Andersona Silvy, błahostka
"...bo żeby uzyskać tytuł mistrza nie wystarczy pokonać mistrza, trzeba być też lubianym przeze mnie"?
A tak na marginesie? Jaki jest temat? "Zawodnicy których nie znosisz?" Ja tutaj wyraziłem swoje prywatne zdanie, dla mnie nie zasługuje na pas a to czy on go będzie nadal miał od tego nie zależy.
Po drugie, tak dziwie się ze jesteś pierwszy.
Po trzecie, tak właśnie błahostka. Przeglądnij sobie historie walk Chris'a, z kim się wcześniej bił? A teraz popatrz na walki Andersona i pokaż mi chociaż jedną która przegrał przez KO poza walkami z Chrisem !!!