Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

1Kupon:

1. Bibiano Fernandes - Dae Hwan Kim Typ 1 Kurs:1.1+

2. Honorio Banario -Herbert Burns Typ2 Kurs:1.27+

3. James McSweeney - Roger Gracie Typ2 Kurs:1.35+

AKO:1.89 Stawka:40
Wygrana 75

2Kupon:

1. Kevin Belingon vs Koetsu Okazaki Typ2 Kurs:2.65-

AKO:2.65 Stawka:30
przegrana 30
ja 5zl doprzodu ,szkoda ze ruska nie zagralem ;/

Mam dwa pytania. Postawiłem dzisiaj na Silvę, Mańkowskiego, Kornika, Pudzianowskiego. Wszystko przeszło poza Silvą, którego walka zakończyła się remisem. Czy w związku z tym wygrałem, ale trochę mniej pieniędzy, jak przeczytałem w "Słowniczku"? Dodam, że obstawiałem na BetSafe. Druga sprawa dotyczy tego, kiedy na moje saldo wpłynie ta kwota. Póki co, widzę 0, a chyba tak nie powinno być. Wiecie może, kiedy BetSafe przeleje mi środki? Z góry dzięki za odpowiedź.

Mam dwa pytania. Postawiłem dzisiaj na Silvę, Mańkowskiego, Kornika, Pudzianowskiego. Wszystko przeszło poza Silvą, którego walka zakończyła się remisem. Czy w związku z tym wygrałem, ale trochę mniej pieniędzy, jak przeczytałem w "Słowniczku"? Dodam, że obstawiałem na BetSafe. Druga sprawa dotyczy tego, kiedy na moje saldo wpłynie ta kwota. Póki co, widzę 0, a chyba tak nie powinno być. Wiecie może, kiedy BetSafe przeleje mi środki? Z góry dzięki za odpowiedź.
Wyniki walk rozliczą pewnie dopiero rano.

Walkę Silvy policz sobie po kursie 1.00. Czyli wygrałeś, ale "trochę mniej".

@szady
Jakie przewidujesz kursy w walce JDS - Miocic i jak odnosisz się do samego zagrania na Juniora? Warto będzie Go dawać do taśmy? Reszta mordeczek niech też się wypowie co o tym myśli i w ogóle jakie typy macie w planach na przyszły weekend bo nam się 2 gale szykują.

Od półtora tygodnia są dostępne kursy. Junior 1.30 - Stipe 3.50, więc na betsafe będzie podobnie.

Nie stawiałbym JDS'a po tak niskim kursie. Stipe może zaskoczyć - no ale czy aż tak w to wierzę, by postawić pieniądz na to? Raczej nie. Dla mnie to typowy no-bet na chwilę obecną.

Ja myślę, że Junior jak znalazł do tasiemki. Stipe gubi się pod naporem ciosów, a jego szczęka do najmocniejszych nie należy.

Te kursy na panie z TUF'a słabizna...

Od siebie liczę, że jeśli Randa znajdzie się w finale, to chciałbym by kurs był na nią spory. Bo to co tu widzę, odradzam komukolwiek grać. Ewentualnie Stephens/Oliveira do przemyślenia, nic poza tym

Co myślicie o Stephensie ? zapasy dadzą rade i stójka ? kurs jak na razie oscyluje w okolicach 1.70,na Darona troche za niski i chyba nie warto.Wiadomo jak jest ze suczkami ale ogląda ktoś tego kobiecego TUFa ? generalnie jestem fanem fotek Felice i troche jej do tego jak była uczesana w taką uczennice na ważeniu BFC :D kurs na przeciwniczke 3.20 ale nie mógłbym chyba tego zrobić i obstawić na przeciwniczke,z resztą na Felice też nie zamierzam ale lubie ją.Ktoś widzi coś ciekawego w rozpisce ?

Last edited by a moderator:
@szady @Tomasz Chmura i wszyscy hazardzisci, oraz ci ktorzy lubia typowac. Mam taki pewien pomysl by zalozyc temat z waszymi typami. Kazdy by przez caly tydzien mogl stawiac od 1 do 10 jednostek na co chce, a ja bym robil co tydzien podsumowanie i bysmy zobaczyli kto jest najbardziej na plusie, kto ma najlepsza skutecznosci i takie tam pierdoly. Tylko jakis limit minusu trzeba by ustawic. Co wy na to?

A nie wystarcza Ci temat Analiz Kursów gdzie faktycznie jest prowadzony ranking najlepszych typerów? Tzn. rozumiem, że chodzi o typy nieprzymuszone, a grane z własnej inicjatywy? W sumie to ten temat również spełnia wszystkie funkcje o których piszesz, bo ludzie tutaj grają o prawdziwe pieniądze i widać kto wygrywa, a kto przegrywa :) Nie no, dla mnie w porządku. Tylko nie chciałbym żeby komentarze się rozwodniły na trzy tematy, że wiesz 1/3 będzie w analizach kursów, 1/3 w Zakładach Bukmacherskich i kolejne 1/3 w Twoim temacie, bo i tak jest już zamieszanie z tym tematem oraz pojawiającymi się cyklicznie tematami analiz BetSafe. No chyba, że tam by były konkrety, same stawki za jednostki, bez komentarzy/analiz :).

Dokladnie. Tylko na co stawiam, kurs i z jakiej strony go wzial i za ile. Zadnego komentowanie ani innych pierdol.
Jezeli sie myle to mnie popraw ale w analize kursow sa ludzie ktorzy graja tez u buka? Tutaj mi chodzi, ze kazdy moze sie w to bawic.

@szady planujesz na dniach zrobić kolejny cykl kącik bukmacherski ? chodzi mi o podsumowanie i przewidywania kursów najbliższe bo mega to lubie ;) PS.KMINI KTOŚ DOLLOWAYA OPRÓCZ KIRECZKA?

Jeremy Kira powinien ustrzelic IMO. 1.7 to fajny kurs na niego. reszta wyglada dosyc slabo, nie wiem jak KJ Noons - ja w niego zbytnio nie wierze, ale moze tez zaskoczyc.

Bardzo dziwnie to zabrzmiało :confused:
Tzn jak ? pedalsko ? :D miałem na myśli czy ktoś oprócz mnie myśli o zagraniu CB który stojke bojke podszkolił troche a Lyoto niebawem będzie miał regres a buki pewnie dadzą na niego z 1.30.
@baju Jeremy+Asiula ? myśle o singlu na Diaza bo stójkowo na pewno podejmie rękawice a w parterze może coś wykręcić :D z Maynardem złapałem go chyba po 2.30 a Struve jak jest już zdrowy albo nawet i chory to z Alim ma szanse jak każdy ostatnio :D Mitrione ciekawe jaki kurs
ps.Szkoda ,że jednak odpuściłem ten pomysł Pettisa z Lawlerem ale pod koniec chodził mi po głowie Abel i pewnie bym przejebał.next time !

stawiał ktoś z Was w Unibet na Strus - Silva ? powiedzcie mi jak można rozliczyć ten zakład jako przegraną skoro nie było kursu na remis ! ?

Jesteś pewien na 100%, że nie było kursu na remis? Pisz skargę do supportu. W Betsafe nie było opcji na remis i rozliczyli 1.00, chyba tylko przy walce Pudziana można było stawiać remis.

na 100% , na ufc też nie ma
, odpisali takie coś "W relulaminie jest napisane, ze zaklad ktory sie nie odbyl z powodu kontuzjii zawodnika jest liczony jako zwrot każdy inny rezultat jako przegrana" jak to jest możliwe ????

na 100% , na ufc też nie ma
, odpisali takie coś "W relulaminie jest napisane, ze zaklad ktory sie nie odbyl z powodu kontuzjii zawodnika jest liczony jako zwrot każdy inny rezultat jako przegrana" jak to jest możliwe ????
Pierdololo, nie widzę takiego zapisu w ich regulaminie, niech ci wskażą paragraf. Jedyny u nich tekst o remisie jest taki:

3) Zakłady na „walki nieodbyte” lub walki zakończone „remisem technicznym” zostaną unieważnione, za
wyjątkiem tych ofert, których rezultaty zostały ustalone przed zapadnięciem decyzji i których rezultat
nie mógłby w żaden sposób ulec zmianie, niezależnie od okoliczności. Zakłady te zostaną
rozstrzygnięte na podstawie osiągniętego rezultatu.

Chyba każdy buk rozlicza takie wyniki (remis w boksie/mma) po kursie 1.00...

stawiał ktoś z Was w Unibet na Strus - Silva ? powiedzcie mi jak można rozliczyć ten zakład jako przegraną skoro nie było kursu na remis ! ?
Na Expekt liczony jako zwrot. Sprawdz czy nie postawiłeś 3-drogowo. Jeżeli nie to kontaktuj się z supportem.

Dobra panowie jak zapatrujecie się na Asie ? mam nadzieje ,że cohones obstawi rodzinnie.Zaczynam sobie rozkminiać przebieg walki.
Ktoś ostatnio wrzucał jak Claudia wypierdala stówe na klate i jestem w stanie uwierzyć ,że zapierdala na dobrym cyklu z resztą jak spora rzesza Brazoli za którymi nie przepadam.Co jej to da ? Na pewno siłe która pomoże w sprowadzeniach które podejrzewam stanowią większość jej gameplanu.Druga strona medalu jest taka ,że czas jest na korzyść Aśki bo według mnie po cyklu i sporym zrzucaniu wagi na pewno Gadelha nie będzie świerza na pełnym dystansie.Grunt to bronić sprowadzeń i trzymać dystans co Asia potrafi świetnie a do tego jej ciosy są bardzo precyzyjne.Kursem możemy się mocno zdziwić bo myśle ,że zachaczy nawet o 3.0.
Co myślicie gajsy ?

@kiras Osobiście śledzę poczynania Brazylijki i jestem lekko zaniepokojony.Dopiero (powoli) wdrażam się w żeński świat mma i jak dla mnie to nr1/2 w 115 lbs na świecie.Cykl ma na pewno dobry i mądry-bo tym razem ma mniej do ścinania co mówiła dokładnie chyba na mmafighting. Jest niższa o prawie 10 cm od Asi i jak do tego dodamy zapasy, siłę i poprawioną kondycje to na razie widzę w niej faworytkę. Asia podobno przybrała trochę na mięśniu ( musi to zrobić i zmienić ciało z MT na MMA-pozdro dla kumatych ;) ) i gorzej te ścinanie idzie.Jak dla mnie musi punktować z dystansu bo ma wiekszy zasięg, jak się da wchodzić w klincz i pod siatkę -tam przyciskając zmęczyć brazylijkę.Game plan ma na pewno dobry bo Bońkowski to Polski Greg Jackson-szkoda tylko że jedzie Derlacz tym razem bo moim zdaniem bardziej potrzebuje wskazówek w parterze a nie w stójce.Na dzień dzisiejszy 60%-40% ze wskazaniem na Claudie.

Co do tej ścinki to nie wiedziałem o tym na mmafighting - dziena
Ciekawy jestem walki ale mocno kibicuje Asi bo bez kitu może ją usadzić i ma na to szanse.Taktyke pewnie ma na wszystkie scenariusze o czym wspominała w wywiadzie z @Royler .Lubie takie walki gdzie sercem sie kieruje i trzymam kciuki. @Tomasz Chmura @baju @zychal @szady @reszta_bandy jakie wasze zdanie ?
Kminie dubla Stephens + Asia ako będzie w okolicach 5 więc stówa w razie wtopy to nie jakaś tragedia.W Bonesa wjedzie sie grubiej dopiero.

Dla mnie Claudia jest faworytką, o czym mówię już od dawna. Ale jak wystawią koło ~3.00 kurs na Asię, to będzie można się skusić za mniejszy dolar. No bet na chwilę obecną.

Back