Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyniki walk rozliczą pewnie dopiero rano.Mam dwa pytania. Postawiłem dzisiaj na Silvę, Mańkowskiego, Kornika, Pudzianowskiego. Wszystko przeszło poza Silvą, którego walka zakończyła się remisem. Czy w związku z tym wygrałem, ale trochę mniej pieniędzy, jak przeczytałem w "Słowniczku"? Dodam, że obstawiałem na BetSafe. Druga sprawa dotyczy tego, kiedy na moje saldo wpłynie ta kwota. Póki co, widzę 0, a chyba tak nie powinno być. Wiecie może, kiedy BetSafe przeleje mi środki? Z góry dzięki za odpowiedź.
Bardzo dziwnie to zabrzmiałoPS.KMINI KTOŚ DOLLOWAYA OPRÓCZ KIRECZKA?

Tzn jak ? pedalsko ? :D miałem na myśli czy ktoś oprócz mnie myśli o zagraniu CB który stojke bojke podszkolił troche a Lyoto niebawem będzie miał regres a buki pewnie dadzą na niego z 1.30.Bardzo dziwnie to zabrzmiało![]()
Pierdololo, nie widzę takiego zapisu w ich regulaminie, niech ci wskażą paragraf. Jedyny u nich tekst o remisie jest taki:na 100% , na ufc też nie ma
, odpisali takie coś "W relulaminie jest napisane, ze zaklad ktory sie nie odbyl z powodu kontuzjii zawodnika jest liczony jako zwrot każdy inny rezultat jako przegrana" jak to jest możliwe ????
Na Expekt liczony jako zwrot. Sprawdz czy nie postawiłeś 3-drogowo. Jeżeli nie to kontaktuj się z supportem.stawiał ktoś z Was w Unibet na Strus - Silva ? powiedzcie mi jak można rozliczyć ten zakład jako przegraną skoro nie było kursu na remis ! ?
@szady planujesz na dniach zrobić kolejny cykl kącik bukmacherski ? chodzi mi o podsumowanie i przewidywania kursów najbliższe bo mega to lubie ;) PS.KMINI KTOŚ DOLLOWAYA OPRÓCZ KIRECZKA?