Uefo, nie wiem, czy pewny, ale ten under czułem szczególnie. Rano był un 185,5 @ 2, ale nie zdązyłem złapać, linia spadła o punkt, jednak postanowłem zagrac po 1,95. Do tego LAL, co prawda męczyli, męczyli, ale wymęczyli :)
Na dziś raczej starczy, chyba, że na żywo się coś połapie.
Leczy się. Rip też się leczy, może dlatego tak słabo. A Rocketsi ogarnięci ostatnio, ale myślałem, że tylko w domu tak kozaczą. A jednak udało im się zdobyć Szikagowską twierdzę.
Ja tam nie jestem pewny evertonu... może być lekka niespodzianka. Bez Fellainiego i Mirallasa to będzie spore osłabienie. Szczególnie Belg, który i strzela i asystuje w tym sezonie.
Obstawia ktoś płeć dziecka Kate i Williama? Bo można na stsie kurs na chłopca 1.70, na dziewczynkę 1.90. Dokonaj ktoś analizy co jest bardziej prawdopodobne,bo zakład kuszący :-)
Poszło Chelsea,Man City i Liverpool za 10zł , 45 zł do wyjęcia :) Można tez pograć The Reds na singlu, bo kurs 2.00, ostatnio są w formie,ale to Liverpool i nigdy nie wiadomo czego się spodziewać :)
ja juz pisalem tutaj: bardziej sklanialbym sie stawiac na Stoke albo remis, ich stadion to jebana twierdza i malo komu gra sie tam dobrze. szczegolne lpoolowi ktory gra w tym sezonie mocno w kratke, delikatnie mowiac. ;)
teraz zwatpilem troche w everton, ale jesli zagraja swoje to powinno byc okej, gdyby grali wyjazd to moze i bym sie bal, ale wigan u siebie? w sumie zobaczymy, to jest EPL.
city tez fajny kurs, ale ich nie obstawiam dla zasady, nie lubie jak wygrywaja. :> :p
United z Newcastle dzisiaj moze byc niezle widowisko. nie wiem jak z AV, czy odbija sie po tej porazce z czelsi mocnej, ale jesli tak to powinno tez byc ciekawie. :)
Wiem wiem baju widziałem, ale mnie ciekawi to ile takich zakładów gwidonek wtopiles? Bo nie wierzę że wtopy żadnej nie było, nie w tej zabawie :D
Ed.
Pamiętam kiedyś sytuację z forum bukmaherskiego gdzie jeden gość w pewnym momencie zrobił źle screen i widać było ze mimo pokazywania wygranych kuponów na forum jego stan wpłat wynosił -5.200 a stan wypłat bodajże 780 ;)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.