Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ma prawo :D Lauzon najmniejsze,ale bez ryzyka nie ma zabawy. Zamieniłbym też Lauzona na Millera gdybym puszczał więksża kwotę, a tak gram groszami i tak.

Gracie systemami np. 9 z 11 czy zawsze akumulacyjny?

2,50 na Caina?! Chyba trzeba coś postawić...

P.S. Na BAH jest Glory Sylwestrowa i jakby obstawiać po kursach za 100pln systemem 6 z 8 to max można wyjąć ~550pln...

40 złotych to grosze? Dla szesnastolatka? Według mnie to ani Cain ani Guillard ci nie wejdą - Junior zje i wysra Meksykańca, a Melvin zaliczył spory regres i wątpię, by dał radę Varnerowi z twardą szczęką i solidnym parterem. Również Lauzon jest underdogiem, jednak sam postawiłem na niego singla.

Po pasterce ;) J-Lau jak najbardziej prawdopdobony, Cain moim zdaniem też. Jeżeli Cain wyjdzie nabuzowany, a nie przestraszony to JDS może mieć spore problemy. Gdyby kurs na JDSa byłby koło 2ki, to pewnie na Juniora bym stawiał, a tak to troszeczkę dam na Caina.

40 złotych to grosze? Dla szesnastolatka?

Posłużyłem się Waszymi terminami, bo małe sumki to 20zł np. gdy tutaj mówicie. A,że ostatnio coś poszło na plus, także gdy nic mi sie siądzie na tej gali to będę i tak mniej więcej na równo. Zresztą napisałem co bym dał, bo jak zwykle pewnie nie będę miał czym i z kim do sts'u podskoczyć.

Jeszcze przed nowym rokiem stawiam takie kupony:

I kupon:

z Glory World Series:

Zimmerman

Bonjasky

Gokhan Saki

Semmy Schilt

+ Dos Santos

kurs 2,99 za 50

II kupon

Dos Santos + (?) i własnie tutaj nie wiem kogo dorzucić , kogoś na podbcicie kursu do 2. Macie jakieś propozycję ? Bo ten chce zagrać za większą sume

Nie lubię akumulatorów, ale jak już miałbym kogoś dorzucić to Okamiego albo Boetscha (tego pierwszego jestem pewniejszy).

Co to walki JDS-Cain to jest kwestia tego, czy Cain zdoła obalić Dos Santosa. Jeśli JDS utrzyma walkę w stójce to ją wygra, mozliwe, że przez KO. Jesli jednak Velazquez znajdzie sposób na przewracanie Dos Santosa to on będzie punktował. W sumie powiedziałem rzecz oczywistą, jednak chciałem uzmysłowić wszystkim, że póki co kurs są mniej więcej dobrze oszacowane, więc walka raczej nie do gry. Wiadomo, że ta walka budzi największe emocje, ale właśnie takich typów nalezy unikac, by nie sugerować się sympatiami/emocjami. Karta ma wiele ciekawych walk, więc warto przyjrzeć się reszcie, gdzie można wylowić ciekawe kursy :)

Na dziś z NBA Lakersi+ Nets- Celtics poniżej 184,5.

Juniora jestem pewny w 100%, nawet jakby przegrał to nie miałbym nic przeciwko, bo bardziej lubię Caina :)

Od paru dni są takie same, ale sądzę, że na Caina jeszcze minimalnie wzrośnie do soboty.
Jednak odradzam Meksykanina, już lepiej dołóż tą kasę na Lauzona.

wlasnie troche tego sie boje, za bardzo sympatia oceniam i serduchem zamiast czysta kalkulacja, ale dla emocji i widowiska dam na pewno na bylego mistrza.

yes we Cain!!! :-)

no to zagramy. Uefo, ufam Tobie!

lakersi forme zlapali jakas juz? jak sobie w rakietach radzi Harden? wiem, ze na poczatku mocno wystrzelil z forma.

kuźwa, ING już o tej godzienie nie obługuje przelewów24, więc żeby zagrać na Lakersów i Byków, kupiłem na allegro kod paysafecard i akurat mieli awarje i kod będzie dopiero jutro -.-

To się nazywa desperacja ;)

Ale może wyjdzie Ci to na dobrze i kilka groszy zostanie w kiermanie.

Mi LAL kończą dubla.

z ciekawych zakladow to jutro gra Stoke u siebie z lpoolem, niby the reds wygrali ostatni mecz, ale dalej nie przekonuja. szczegolnie, ze Stoke to mega ciezki teren. na ryzyku mozna jebac, bezpieczniej 1x.

@baju

Harden radzi sobie dalej zajebiście, ale rakiety bardzo słabo radzą sobie na wyjazdach, za to Byki u siebie naprawdę solidnie. w LAL forma powoli wraca, bo Nash wrócił, ale myślę , że D'Antoni jest generalnie złym trenerem dla Jeziorowców... chociaż zobaczymy. Póki co w trzeciej kwarcie przegrywają 5cioma punktami, ale odrobią.

Nie wiem, nie oglądałem meczu do tej pory. Jak pod koniec trzeciej kwarty knicksi nie będą na +10 to Lakersi spokojnie to mogą wygrać. Myślałem, że Lakersi znajdą sposób jakiś na Melo, ale widzę, że D'Antoni jest chyba za głupi, żeby wykluczyć najsilniejszą broń knicksów, bo jak by to się stało to LA nie mieli by problemu z wygraną. Howard 10 punktów i 9 zbiórek - w tym sezonie Howard raczej zawodzi moim zdaniem, jakiś taki mało skoncentrowany gra.

O, Teraz jest moment, że Lakersi dogonią.

w sumie w Orlando byl Bogiem, tutaj troche inaczej, potrzebuja na pewno czasu, potencjal maja w chuj. no graja graja, knicksi +3 juz tylko. ;)

No i remis przed czwartą kwartą ;) Zobaczymy jak to się potoczyE

Edit : O, nie remis. Kobe nie rzucił technicznego i potem osobistego po faulu. 2 nietrafione osobiste u Kobiego, nie pamiętam ostatnio takiego wydarzenia.

Sorry, że post pod postem, ale jestem mega zajarany tym co się teraz dzieje, i tym co nastąpi za parenaście minut. Mianowicie - Lakersi wychodzą na 3 punktowe prowadzenie, a po 23:30 mecz Miami Heat - Oklahoma City Thunder. Coś jak Real - Barca. Będę oglądał ten mecz z moją kobietą (tak powiedziała przynajmniej), może zrozumie trochę mój ostatni wielki wkręt na NBA. A i tego spotkania bym akurat nie obstawił - bo albo Heat się bardzo zmobilizują i zadziała siła własnego parkietu, albo OKC pokażą swoją klasę, bo moim zdaniem są troszeczkę lepsi na ten moment.

Back