Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ja kibicuje Durantowi i Westbrookowi, chociaż James dla mnie też kozak i profesjonalista w stu procentach.

Oo... Knicksi zaczynają faulować Howarda, który rzuca tragicznie osobiste. Może być ciekawie ;)

troche koncowka nerwowa sie robi. ;)

LBJ jest naprawde mega postacia, jeden dokument o nim jest dobry, kocur.

Uda się. W przypadku Bullsów też pewnie będzie taka nerwówka, ale dadzą radę.

No i super. Gratuluje koledze, który postawił underka na Celtów i Lakersów, bo to był pewny i dobry typ.

Uefo, nie wiem, czy pewny, ale ten under czułem szczególnie. Rano był un 185,5 @ 2, ale nie zdązyłem złapać, linia spadła o punkt, jednak postanowłem zagrac po 1,95. Do tego LAL, co prawda męczyli, męczyli, ale wymęczyli :)

Na dziś raczej starczy, chyba, że na żywo się coś połapie.

Byki dostają taki wpierdol, że aż niemiło. Sorreczka, spodziewałem się całkiem innego spotkania.

wlasnie widze, ze miazga cudowna. a czulem, ze rocketsi sie ogarna. w ogole gra juz Rose czy ciagle sie leczy?

Leczy się. Rip też się leczy, może dlatego tak słabo. A Rocketsi ogarnięci ostatnio, ale myślałem, że tylko w domu tak kozaczą. A jednak udało im się zdobyć Szikagowską twierdzę.

dzisiaj fajne kursy na czelsi i everton, maja przeciwnikow raczej do ogrania na spokojnie, kombinacja 2,50 wychodzi. :)

Ja tam nie jestem pewny evertonu... może być lekka niespodzianka. Bez Fellainiego i Mirallasa to będzie spore osłabienie. Szczególnie Belg, który i strzela i asystuje w tym sezonie.

Obstawia ktoś płeć dziecka Kate i Williama? Bo można na stsie kurs na chłopca 1.70, na dziewczynkę 1.90. Dokonaj ktoś analizy co jest bardziej prawdopodobne,bo zakład kuszący :-)

Poszło Chelsea,Man City i Liverpool za 10zł , 45 zł do wyjęcia :) Można tez pograć The Reds na singlu, bo kurs 2.00, ostatnio są w formie,ale to Liverpool i nigdy nie wiadomo czego się spodziewać :)

ja juz pisalem tutaj: bardziej sklanialbym sie stawiac na Stoke albo remis, ich stadion to jebana twierdza i malo komu gra sie tam dobrze. szczegolne lpoolowi ktory gra w tym sezonie mocno w kratke, delikatnie mowiac. ;)

teraz zwatpilem troche w everton, ale jesli zagraja swoje to powinno byc okej, gdyby grali wyjazd to moze i bym sie bal, ale wigan u siebie? w sumie zobaczymy, to jest EPL.

city tez fajny kurs, ale ich nie obstawiam dla zasady, nie lubie jak wygrywaja. :> :p

tottenham za 2-ke jest, no chyba ze aston sie odbije od dna akurat :D

szukam meczu na dzis w angielskiej pelnego akcji z obu stron, ma ktos jakis pomysl?

United z Newcastle dzisiaj moze byc niezle widowisko. nie wiem jak z AV, czy odbija sie po tej porazce z czelsi mocnej, ale jesli tak to powinno tez byc ciekawie. :)

wzialem na livie rogi (newcastle+4) po kursie 1,95

na razie co ciekawe 0 rogow w meczu, wiec jest OK, ale taki zaklad moze sie rozmyc w kilka minut

ilosc bramek przed meczem kusila, bo over 2,5 pewnie byl dobrze placony, ale teraz juz mozna gdybac. :)

jakiegos undera mozna stoke - lpool, bo nie bedzie raczej za wiele bramek.

czelsi wchodzi, jeszcze niech eve cos pyknie i bedzie git, odbije to nba wczorajsze. :p

evra ostatnio nakurwia bramki az milo. :)

zaklad +4 na newcastle z roznymi co dales to o co chodzi? ze beda mieli o 4 wiecej niz United?

everton juz wchodzi, oby sie utrzymalo.

sie 3ma, ale...

buk chyba przesadzil z tym kursem, w pewnym momencie bylo na +5 kurs ponad 2,0 chcialem grac, ale zamulil mi net

Wiem wiem baju widziałem, ale mnie ciekawi to ile takich zakładów gwidonek wtopiles? Bo nie wierzę że wtopy żadnej nie było, nie w tej zabawie :D

Ed.

Pamiętam kiedyś sytuację z forum bukmaherskiego gdzie jeden gość w pewnym momencie zrobił źle screen i widać było ze mimo pokazywania wygranych kuponów na forum jego stan wpłat wynosił -5.200 a stan wypłat bodajże 780 ;)

oczywiscie ze wtopilem kilka kuponow, ale staram sie 3mac kursu ok. 2,0 zeby byc do przodu przy skutecznosci wyzszej jak 50%

baju nie wiem, myslalem nad czysta 2, ale zobacze jak sie mecz rozwinie, moze cos na rogach upoluje

bramka do Xmin to chyba jeszcze wieksza loteria niz rogi i nie mozna skontrowac

dalem na tottenham do polowy, ale jakos nie potrafili wcisnac pilki do bramki, roznych za to najebali tyle, ze pewnie wiekszosc sie cieszy. ;)

nba dzisiaj cos ciekawego? uefo sie nie odzywa! :p

Back