Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Babilon
Kacprzak
Łopaczyk
Siwiec
pozabijane!!!Siedzi :P
Zapraszam na grupę zamkniętą, będą na niej eventy okazjonalne, będą specjalni goście w tym słynny KillerMMA ;) i wiele innych atrakcji.

Ajak!pozabijane!!!![]()
Elegancko, też miałem pogranego tego dubelka + KacprzakOde mnie Wybierała (Babilon) + Engbrock (LFA) @1.80
A z CW izydor wszedł?LFA
Harrison Layne @1.28
Izydor zabite łatwo
Ludzie z grupy potwierdzą
Zaczynamy weekend z izydorkami
Nie grałem CW ekipa z grupy to potwierdziA z CW izydor wszedł?

Nie wiem czy było info ale właśnie zauważyłem że Fortuna ma betbuilder na MMA. Jest kilka walk z UFC dostępnych
Podstawa łatwo. Wybierała 2x 30-27 1x 30-26 Engbrock TKO Runda 1Ode mnie Wybierała (Babilon) + Engbrock (LFA) @1.80
Luźne typy 1/2.Gra ktoś Souse @1.62 z Gafurovem? Ciekaw jestem jak wy go widzicie. Luźny typ ale gdzieś tam go chyba umieszczę. Tak samo Wyroślak @2.55 mam wrażenie że jest warty więcej niż wycenili go bukmacherzy.

A będzie KillerMMA?ja takim offtopem zapraszam całą kompetentną ekipę na mój discord - link jest w stopce w filmach na moim kanale, dzieje się ostatnio dużo :D
izydory zawsze mile widziane :DA będzie KillerMMA?
Asia więcej znaczących ciosów (cała walka) + over 4.5 min @1.75Zmieniam zdanie (co mi sie rzadko zdarza)
Masz Shevchenko wygrana + 1.5 rundy co daje @1.50 tylko 30 sekund różnicy a jeden bet mniej.Asia więcej znaczących ciosów (cała walka) + over 4.5 min @1.75
Glover over 4.5 min + więcej sprowadzeń
Schev więcej znaczących ciosow,over 4.5 min i wygrana @1.45
Ogólnie fajne możliwości, ciekawe tylko na jakiej podstawie do jiektorych walk dodają do innych nie.
Też mam ten bet.Masz Shevchenko wygrana + 1.5 rundy co daje @1.50 tylko 30 sekund różnicy a jeden bet mniej.
Over 1.5 rundy w betbuilderze oznacza over 7.5 minutyMasz Shevchenko wygrana + 1.5 rundy co daje @1.50 tylko 30 sekund różnicy a jeden bet mniej.
Dzięki za info. Jak to rozkminiłeś?Over 1.5 rundy w betbuilderze oznacza over 7.5 minuty
Dzięki za info. Jak to rozkminiłeś?
Spokojnie panie smutny te nerwy są zupełnie niepotrzebne. Dziękuje za rozjaśnienieJak wy tumany działacie w tej bukmacherze, skoro polegacie na totalnych podstawach z podstaw poprawnego czytania?
Overy rundowe oznaczają zawsze rundę plus połowę rundy i sekundę.
Na Fortunie w pre zakładach nie ma overów rundowych, są tylko zakłady, gdzie jest jasno napisane "ile będzie rund rozpoczętych".
W betbuilderze są już overy do gry, toteż dlatego dla skrajnie niekumatych Fortuna daje komunikat w nagłówku rozpiski:
"Oglądaj w Fortuna TV / W BetBuilder 0.5 oznacza dokładnie połowę czasu trwania rundy (02:30, 7:30, 12:30, 17:30, 22:30)"

Napisałem, że tak będzie. A było do złapania 1.95 i to dość długo.Tsarukyan już po 1.48
Fortuna i STS mają jeszcze po 1.65Napisałem, że tak będzie. A było do złapania 1.95 i to dość długo.
Hehe kontaktowac sie po kursy 1,15 dobry wariat jestesJest ze 4-5 fajnych izydorków na weekend w tym Boks
Tylko jak widać nie ma sensu tu podawać
Za duży ból dupska jest
Kontaktować się poprzez mejla lub GGzapraszam też na grupę
Niech tylko jeszcze LFA i Superior G (ostatnio było) dadzą do ziemniakówbo na jednego to już pół roku tam czekam aby go lutować
![]()
To już bardzo nisko względem wyjściowych, choć moim zdaniem poprawna wycena to max. 1.45Fortuna i STS mają jeszcze po 1.65
Tylko nie stawiaj duzo...Napisałem, że tak będzie. A było do złapania 1.95 i to dość długo.

Ja już się zastanawiam na co wydać wygraną.Tylko nie stawiaj duzo...![]()