barthez01
Bellator Lightweight
Na Twitterze coś mi mignęło ale to może fejkSkąd ta informacja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na Twitterze coś mi mignęło ale to może fejkSkąd ta informacja ?
Mozna gdzies obejrzec wazenie online?Rywalka Syguły na ważeniu
Piękną i wspaniała forma
A i przewaga warunków fizycznych, jak by z innych kategorii były
A poniektórzy tutaj narobili już pełne gacie![]()
Mozna gdzies obejrzec wazenie online?
siema, ja nie pomogę, oglądałem chyba tylko jedną jego walkę@Clemenza @Pete szanowni eksperci bokserscy twardy jest ten Plant? Można ładować Alvareza przed czasem?

Dzięki Pit!@Karwantes
Z tym ekspertem to nadużycie. Interesowałem się boksem zanim wsiąknąłem w mma.
Saul wygląda jakby był w formie życia, świetne przygotowania, ale ten kurs 1.50 jest za mały żebym ryzykował dokładne skończenie.
Planta potrafił rozciąć liściem na face offie, dużo złej krwi, Plant gadał o jego matce.
Możliwe, że Saul będzie chciał to skończyć bardzo szybko, a to się może zemścić. Powinien zachować zimną krew, boksować swoje i zniszczyć.
Pięściarsko Jankes nie ma podjazdu. Powinno być przed czasem, ale czy warto po tym kursie - sam nie wiem
Owczarz też wyglądała jak z kategorii wyżejRywalka Syguły na ważeniu
Piękną i wspaniała forma
A i przewaga warunków fizycznych, jak by z innych kategorii były
A poniektórzy tutaj narobili już pełne gacie![]()

Miller jest słaby , tutaj nie ma co ukrywać , gdyby nie serducho i determinacja to ostatnio już by poległ, też o tym myślałem , ale z takim ogorem z Ukrainy teraz walczy że znowu powinien ugrać. Ja czekam aż dostanie kogoś porządnego , wtedy zagram przeciwko MillerowiA co myślicie grać przeciwko Millerowi?
kurs na przeciwnika wysoki a sam Miler w ostatnich walkach nie zachwyca
Czołem! Prześwietliłem mocno gale z bieżącego tygodnia bo mamy sporo ciekawych zestawień, w których już jakiś czas temu wyczułem potencjał do zarobku :)
Niestety nie mam na tyle czasu żeby pisać wnikliwą analizę do każdej walki, więc będzie krótko i konkretnie.
ARMIA FIGHT NIGHT
Miller, Karolczyk, Azhiev. Kursy niewysokie ale nie ma się co dziwić. Walki raczej bez większej historii ;)
...
Ktos sie podzieli swoim zdaniem na ten temat?

Karolczyk to więcej niż pewniak + jego przeciwnik walczył chyba dawniej w koguciej a będą się pizgać w piórkowej
ostatnio azhiev bil sie 3 rundy z kepa a mialo byc 5Azhiev przed czasem za 1.65 - spróbuję, rywal nigdy nie wyszedł za 3 rundę, a ma w rekordzie starcia, w których rezygnował z dalszej walki z podowu braku tlenu. Wątpliwym wydaje się więc, że wytrzyma 5 rund z Mansurem.
Wszystkie zrodla podaja ze ma byc 5x5, mozna to gdzies oficjalnie potwierdzic?ostatnio azhiev bil sie 3 rundy z kepa a mialo byc 5
Wiadomo w końcu o której się bije ??Walka Climaco jest w nocy z piątku na sobotę? Zna ktoś godzine mniej więcej walki?
Gala zdaje się jest o 3 nad ranem naszego czasu z piątku na sobotęWiadomo w końcu o której się bije ??
A ja jutro na 7 do pracy i jak to ogarnąć aby obejrzeć chociaż ClimacoGala zdaje się jest o 3 nad ranem naszego czasu z piątku na sobotę

Mordo, najważniejsze by kupon wszedł :DA ja jutro na 7 do pracy i jak to ogarnąć aby obejrzeć chociaż Climaco![]()
Co Ty kurwa pakt z nimi podpisałeś że musisz na nich ciągle grać?Legia

Kiedyś muszą wygraćCo Ty kurwa pakt z nimi podpisałeś że musisz na nich ciągle grać?![]()

Wiem, ale tu chodzi o emocje i ta niepewność będąc w pracy, chyba że jeszcze zdążę obejrzećMordo, najważniejsze by kupon wszedł :D
Niedługo nie będziesz miał takich problemów bo rzucisz robotę zarabiając krocie na bukmacherceWiem, ale tu chodzi o emocje i ta niepewność będąc w pracy, chyba że jeszcze zdążę obejrzeć

To masz dzisiaj armie i ufc jutroWiem, ale tu chodzi o emocje i ta niepewność będąc w pracy, chyba że jeszcze zdążę obejrzeć