Evo
Bellator Light Heavyweight
PPV było kupić. Tu masz relacje live:Piszcie jak tam ten Naruszczka, nie da się tego nigdzie obejrzeć?
Oktagon MMA (Onlajny.com)
Onlajny.com - online přenosy sportovních utkání, závodů a událostí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PPV było kupić. Tu masz relacje live:Piszcie jak tam ten Naruszczka, nie da się tego nigdzie obejrzeć?
W sumie to mogłem kupić bo i tak nie mam co robić, no ale trudno. Dziwne, że żadnego streama nie ma z tego nigdy.PPV było kupić. Tu masz relacje live:
![]()
Oktagon MMA (Onlajny.com)
Onlajny.com - online přenosy sportovních utkání, závodů a událostí.m.onlajny.com
Mnie zupełnie nie interesują te walki dzisiejsze z Oktagonu, to nawet nie patrzyłem. A PPV drogie mają jak na poziom walk niestety.W sumie to mogłem kupić bo i tak nie mam co robić, no ale trudno. Dziwne, że żadnego streama nie ma z tego nigdy.
a to jebaćA PPV drogie mają jak na poziom walk niestety.

Też pograłem grubo Naruszczkę i dzisiaj złapany również kursik @2.9. Gdzieś czytałem że to był eliminator do walki z Vemolą o pas.Naruszczka wygrywa przed czasem. No i pięknie 2.9 w bazie ;)
Łukasz to taka technicznie lepsza wersja Kownackiego z podobnym a nawet i mocniejszym ciosem.

Z FEN Charzewski @1.48 oraz Magard @1.38. Betsson ma na nich największe kursy.
Na ten weekend nic się nie wymyśli. Trzeba grać mocnych faworytów.

-390, po jednym błędzie w każdym kuponieJakby ktoś potrzebował do kuponu to myślę że można dorzucić Jungwritha @1.35 z oktagonu. Poza niemcem nie widzę nic pewnego i gram bez większego przekonania:
Jungwrith + Kozma/Silva sub-nie + Jaloviar win in r1-nie @2.05 za 250
Vojcak + Silva + Fosum/Sow dec-nie + Masternak + Hosek/Nagorny dec-nie @3.67 za 50
Penaz win in r1-nie + Vojcak win in r1-nie + Jaloviar/Montagnac sub-nie @5.75 za 50
Graca @7.26 za 40
Przepraszam panowie za polecenie, nie wiem czy słuszny split czy nie bo walki nie oglądałem ale tak czy inaczej bet okazał się lipą bo liczyłem na dominujące zwycięstwo niemca.Dlatego ze Szpilka jest na lisciaNie znam sie na boksie, ale troche mnie dziwi ze Różański jest az tak wielkim faworytem w tym starciu i ludzie masowo w niego wbijaja
JAK TAM BYCZQDamian Kiwior(ogladalem walki tego Pabla i gosc jest workiem treningowym)
A Pan skąd? :PJAK TAM BYCZQ
JAK TAM BYCZQ

tak dla jaj byczq bez urazy ale pewny byłes xdI po co takie wypominanie?
Czego byłem pewny?tak dla jaj byczq bez urazy ale pewny byłes xd