Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

No to ja się wypowiem, leżał tam w pierwszej walce dwa razu chyba, po czym trafił i zabił po prostu. Niestety buki głupie nie są i kursy są jakie są. Wierze, ze Whyte wyciągnie jakieś wnioski (w sumie jakie ma wyciągać, pewnie będzie tak samo gnieść jak w 1 walce) i wygra z Saszka przed czasem. Tylko kurs odrzuca, wiec ostatecznie nic nie pograłem. Walka typu dog or pass, aczkolwiek zdziwię się jak drugi raz będzie takie zakończenie. Niemniej powodzenia!

No to ja się wypowiem, leżał tam w pierwszej walce dwa razu chyba, po czym trafił i zabił po prostu. Niestety buki głupie nie są i kursy są jakie są. Wierze, ze Whyte wyciągnie jakieś wnioski (w sumie jakie ma wyciągać, pewnie będzie tak samo gnieść jak w 1 walce) i wygra z Saszka przed czasem. Tylko kurs odrzuca, wiec ostatecznie nic nie pograłem. Walka typu dog or pass, aczkolwiek zdziwię się jak drugi raz będzie takie zakończenie. Niemniej powodzenia!
złapałem kurs po 4.0 to musiałem zagrać ;D

Dobrze, że za drobne Povietkin jak jebane zombie, nie wiem czy tam już nie styka czy coś w tym obitym łbie, ale nie powinien walczyć. Zero headmovement. Jakieś nieskoordynowane ataki.

Mi zostało to typując za @Evo
1616931613285.png

mam nadzieję, że bezproblemowo.

Panowie, miał ktoś do czynienia z absurdalnymi limitami od buka. Używam noblebet do grania wyłącznie underdogów po wysokich kursach, bo są tam czasami bardzo wysokie. Wpłaciłem wczoraj 300 zł żeby coś tam zagrać i patrzę mam limity na każde dowolne zdarzenie z obojętnie jakiej dyscypliny. Np. kurs @1.30 - 0,75 zł, kurs @2.00 - 0.55 zł itd. Napisałem na czacie to mi wysłali punkt z regulaminu na 2 strony że buk ma prawo nałożyć dowolne limity każdemu graczowi i takie tam pierdolenie i generalnie spierdalaj gościu.

Co ciekawe jak spojrzałem w całościową historię zakładów to mam tam -2300 zł. Praktycznie same przegrane, bo grałem tam tylko duże kursy ryzykując. Mam jedną wygraną chyba na czysto 100 zł, a mimo to dali mi teraz jakiś absurdalne limity, w praktyce nie do obrócenia. A przecież daje na sobie zarabiać:facepalm:. Wie ktoś czy jest szansa te 300 zł wypłacić i czy da się to jakoś ugryźć?

Jednocześnie przestrzegam, nawet nie zakładajcie tam konta!

Panowie, miał ktoś do czynienia z absurdalnymi limitami od buka. Używam noblebet do grania wyłącznie underdogów po wysokich kursach, bo są tam czasami bardzo wysokie. Wpłaciłem wczoraj 300 zł żeby coś tam zagrać i patrzę mam limity na każde dowolne zdarzenie z obojętnie jakiej dyscypliny. Np. kurs @1.30 - 0,75 zł, kurs @2.00 - 0.55 zł itd. Napisałem na czacie to mi wysłali punkt z regulaminu na 2 strony że buk ma prawo nałożyć dowolne limity każdemu graczowi i takie tam pierdolenie i generalnie spierdalaj gościu.

Co ciekawe jak spojrzałem w całościową historię zakładów to mam tam -2300 zł. Praktycznie same przegrane, bo grałem tam tylko duże kursy ryzykując. Mam jedną wygraną chyba na czysto 100 zł, a mimo to dali mi teraz jakiś absurdalne limity, w praktyce nie do obrócenia. A przecież daje na sobie zarabiać:facepalm:. Wie ktoś czy jest szansa te 300 zł wypłacić i czy da się to jakoś ugryźć?

Nie grać u gówno buków, jedyna rada. Zleć wypłatę, może zatwierdzą. Jak nie, to spróbuj postawić to na zakładzie live, który powinien bezpiecznie wejść nawet po śmiesznym kursie (tych często limit nie dotyczy).

Wypłata odrzucona, brak obrotu. Spróbuję z tym live, może się uda.

Tak z ciekawości jaki w Twojej opinii jest powód takiego zlimitowania, przecież regularnie im ładowałem kieszeń przegrywając:cool:.

Wypłata odrzucona, brak obrotu. Spróbuję z tym live, może się uda.

Tak z ciekawości jaki w Twojej opinii jest powód takiego zlimitowania, przecież regularnie im ładowałem kieszeń przegrywając:cool:.
Bo gra sensownych underdogów ma sens, długoterminowo przy odpowiednim doborze idzie na tym zarobić. Jak gówno bukmacher widzi, że nie grasz taśm po 10zdarzeń, na których na pewno przegrasz, to limituje. Z drugiej strony dziwne, bo szybko dostałeś limit, biorąc pod uwagę bilans, aczkolwiek nie poradzisz.

Dzięki za info, NOBLEBET to kolejny bukmacher którego wpisuje na czarną liste.

Bo gra sensownych underdogów ma sens, długoterminowo przy odpowiednim doborze idzie na tym zarobić. Jak gówno bukmacher widzi, że nie grasz taśm po 10zdarzeń, na których na pewno przegrasz, to limituje. Z drugiej strony dziwne, bo szybko dostałeś limit, biorąc pod uwagę bilans, aczkolwiek nie poradzisz.
Ja powiem więcej, jestem przekonany że bym ich zrobił na dużą kwotę. Za każdym razem mój dog był o krok od wygranej, przykład Kaik Brito @11.2
Jest mi przykro bo tylko czekałem na grubą wypłatę od tych oszustów i wygląda na to że pozbawili mnie tej szansy. Nie ukrywam że moja ambicja lekko tu ucierpiała.

W czwartek odbędzie się ciekawa, jubileuszowa gala z pod szyldu Brave CF, karta liczy aż 15 pojedynków wśród których można znaleźć naprawdę dobre zestawienia zarówno bukmachersko jak i czysto rozrywkowo.

Oprócz rejestracji żeby obejrzeć brave na stronie trzeba wykupic dostęp dodatkowo czy sama rejestracja wystarczy?
Za darmo wszystkie gale. Wystarczy rejestracja. Do tego potwierdzenie rejestracji na mail, dane mogą być fikcyjne.

Wreszcie wraca submission grappling.

SUG 28.03.2021:
Fowler + Loewen + Varela

Ako @1.90

Fowler i Loewen w mojej ocenie wygrywają 9 na 10 razy. Varela 8 na 10.

Powinno być lekko i przyjemnie. Pozostałych zestawień nie ruszam. U mnie poszło maksymalną stawką na kupon z jakiej korzystam.
Jak chodzi o SUG to skuteczność póki co 100% po raz kolejny. W bazie. :tiphatb:

@Evo

A jak Varela bo nie walczył bo śledzę ? czy nie hee
Walczył, wygrał po overtime. Na początku w Reg time Varela był blisko poddania Ishiego, ale ten twardy nie odklepał przyzwoicie dopiętego duszenia i udało mu się uciec. Wszystkie overtime bezproblemowo na korzyść Vareli z wyjątkiem ostatniego, gdzie Ishii był blisko wyciągnięcia balachy, ale Andy pokazał, że jest twardy, bo dopięte było konkretnie i jakoś udało się uciec, w związku z czym decyzja to była formalność, chociaż dosłownie ostatnie półtora minuty było troszkę nerwowe.

Walczył, wygrał po overtime. Na początku w Reg time Varela był blisko poddania Ishiego, ale ten twardy nie odklepał przyzwoicie dopiętego duszenia i udało mu się uciec. Wszystkie overtime bezproblemowo na korzyść Vareli z wyjątkiem ostatniego, gdzie Ishii był blisko wyciągnięcia balachy, ale Andy pokazał, że jest twardy, bo dopięte było konkretnie i jakoś udało się uciec, w związku z czym decyzja to była formalność.

OK dzięki spoko z SUG zagrałem tylko jego @1.43 z Gonzalezem z Bellatora

dziwne bo akurat tej walki nie ma nigdzie na socjalach SUG w wynikach i nie ma video krótkiego

• Like
Reactions: Evo
To jest ich kilka tych overtimów w dogrywce ? jak to jest

akurat tego nie śledzę zasad, widziałem że walka 5 minut i dogrywka
Po 5 min regulaminowego jeśli nie ma poddania, to jest losowanie i jeden z zawodników wybiera pozycję startową (zza pleców lub boczna pod balachę). Jeśli żaden nie podda (lub obaj poddadzą), to jest kolejny overtime (i tutaj tutaj analogicznie jak wyżej, w pierwszym OT). Maksymalnie są 3 overtime. Przy braku poddania po 3 ot liczy się escape time (czas wyjścia z zagrożonej pozycji zsumowany ze wszystkich etapów OT). Wkleiłem niżej co i jak.

IMG_20210329_022424.jpg

Back