Zabił!![]()
a co walczyli już
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zabił!![]()
Wczoraj na Torresa tam było 1.40, piękne promoTakie info na temat. Jutrzejsza walka Erko z Szymonem na EMC 9 jest na Ewinner. Kursy są dodatkowo podwyższone 1.35 do 3.65.
Z torresem wychodzi bez podatku 1.54 więc najwięcej na rynkuTakie info na temat. Jutrzejsza walka Erko z Szymonem na EMC 9 jest na Ewinner. Kursy są dodatkowo podwyższone 1.35 do 3.65.
Bellator piątkowy
Bobby Seronio III @1.20 - Mocny i duży izydor. Nie dość że zapasy to jeszcze dobra stójka na 23 latka. Dobra pierwsza walka dla Bellatora teraz będzie podobnie. Rywal bum.

Pitabull nie sprawi sensacji?![]()

Ja biorę ;)

Wałka była równa ciężko było to punktowaćPrzyznać się kto oprócz Zabójcy ominął dzisiaj McKee
Z drugiej strony jak teraz obejrzałem to niezły wał. Jakim cudem dali mu decyzję.
Ominąłem.Przyznać się kto oprócz Zabójcy ominął dzisiaj McKee
Z drugiej strony jak teraz obejrzałem to niezły wał. Jakim cudem dali mu decyzję.
@MrRoshi mam nadzieje że mordo zagrałeś, udało mi się złapać za @3.90 choć uważam że minimalnie ale jednak McKee to wygrał.Trudno powiedzieć, w pierwszym starciu stawiałem na niego i byłem mega zaskoczony że tak szybko dał się skończyć. Jeśli mnie pamięć nie myli to McKee nie jest tytanem kondycji więc jeśli walka potrwa dłużej to Pitbull z rundy na runde może zyskiwać przewagę. Jeśli grać Patricio to chyba jest dobry moment bo kursy na niego sporo wzrosły.
ile przejebales? Ze dwa kafle?Wał jak chuj.

E nieee, takie stawki tylko na Dernile przejebales? Ze dwa kafle?![]()
... i przyszłą przeciwniczkę Karoliny 

Trafne spostrzeżenie, też jestem zdania że w Bellatorze jest większy procent wałów niż w innych organizacjach.Zagralem za dyszkedla mnie rowna walka mogla isc w obie strony, ale zauwazylem nie tylko po tej walce ze Geriator staje sie kraina walkow i niezlym kurwidolkiem
![]()
Jutro Ares FC
Lapilus @1.30 Fortuna
Mocny, solidny zawodnik jak na Europę. Ja przegrywał z lepszymi to po dobrych decyzjach. Czy to UFC gdzie miał 4-1 !!! czy to w Rosji. Rywal jakiś dzban z Angoli co nie walczył przez 5 lat !!! Lapilus na swoim podwórku.

Masz dar chłopie do tych izydorów :)Rozniósł dzbana w 2 minuty![]()
Masz dar chłopie do tych izydorów :)
bez zbędnego rozpisywania sięA Ty skąd masz relacje?Racic wygral przez decyzje
tez z twittera, teraz torresA Ty skąd masz relacje?
To samo co killer czy inny?tez z twittera, teraz torres
odswiezam #emc9 ale glownie ten typ tam cos piszeTo samo co killer czy inny?
to byl izydor dopiero po 1.75 brawoKlinkhammer wygląda fajnie po @1.75- dobra kondycja, mobilny i dynamiczny, w parterze niebezpieczny non stop szuka poddań. Rywal w większości walk dąży do sprowadzeń, kontroli oraz gnp. Na papierze Klinkhammer miał lepszych rywali, ale bez rewelacji. Mimo wszystko wydaje mi się, że w stójce Klinkhammer powinien być bardziej aktywny niż rywal, a w przypadku sprowadzenia atakować rywala poddaniami. Powinna być to fajna walka