Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No trochę potańczył na początku. Tu wygrał, ale do dobrze to nie wyglądało (pod kątem "neurologicznym"). Pierwszy trafiony i taniec.To teraz pytanie ilu się zniechęciło do grania na Andersona bo wzięli pod uwagę jego problemy neurologiczne oraz dobre TDD Turkmena. No i że ogólnie Anderson nie powinien już walczyć.![]()
Potwierdziło się ale przez chwilkę tylko jedno.
![]()
Nunes wypadlaFajnie poczytac te analizy analizy osob obytych i doswiadczonych w temacie :)
Głownie dzieki wam skleilem nawet fajny kupon. Oby Nunez zamknela pozytywnie View attachment 19629
Ja pogralem jej rywalkę bo jeden buk wystawił ją za @2,70, a wszędzie było po równo.
@Karwantes, jakbyś nie napisał to bym pewnie zostawił te Yanez także dzięki. Walki nie oglądałem ale widzę że majority dla Aertagi także kontra się opłaciłaObejrzałem obie i zrobiłem kontrę. Ta Yanez bardzo słabo się prezentuje, chyba może to wygrać jedynie przez punktowanie sprowadzeń. Rzeczywiście Arteaga jest tu lepszym wyborem.
Został boksJa zagrałem za 100 (5. 32)
-J.Budd (1.25)
-D.Andrade(1.4 boks)
-JayJay Wilson (2)
-V.NEMKOV (1.52)
+Corey Anderson który zamyka dwa kupony z ostatnich 2 tyg
Była lepsza i wygrała każdą rundę, w drugiej miała odjęty punkt za dwa nielegalne kolana, stąd majority. Walka była 30-27.Walki nie oglądałem ale widzę że majority dla Aertagi także kontra się opłaciła![]()
Łatwe zwycięstwo Arteagi, miło że mogłem pomóc.@Karwantes, jakbyś nie napisał to bym pewnie zostawił te Yanez także dzięki. Walki nie oglądałem ale widzę że majority dla Aertagi także kontra się opłaciła.
Szczerze mówiąc bliżej mi do Badera, ale kasy na to nie kładę. Tutaj też nie kładłem, miałem tylko taśmę za kilkadziesiąt złotych.@Evo
Z ciekawości na kogo stawiasz w walce Andersona z Baderem ?
Bo ja zdecydowanie zostaję przy swoimpo tym co obaj pokazali a lepiej Bader z Machidą
KO/TKO w walce Fabiński/Meerschaert mało prawdopodobne.Ja stawiałem wcześniej i wczoraj w ten sposób :) mam nadzieje, że dzisiaj będę bogatszy o te pare złotych :) ktoś się wypowie, jakieś luźne analizy tego co wstawiłem?
Evo co z dziennikiem? Jak tam efekty w kwietniu? Pod górkę czy z górki?KO/TKO w walce Fabiński/Meerschaert mało prawdopodobne.
Praktycznie nie gram teraz, raz, że czasu mniej, dwa, że nie mam chęci, trzy, że planuję ładować grubiej a konkretniej, jak pojawią się okazje, a tych teraz jak na lekarstwo. Od czasu do czasu klikam sobie jakieś śmieci po 50-150pln (żeby się lepiej oglądało) i z 400-500 PLN zysku na tym jest w tym miesiącu, ale nawet nie liczę dokładnie. Inna rzecz, że dwa główne kupony, które tu podawałem miałem w plecy, więc ok. 3.6k straty sumarycznie w kwietniu. Co do dziennika, tak jak napisałem, po tym jak zmienili edytowanie, to nie chce mi się tego prowadzić. Jak będą ciekawe i warte uwagi typy, to będę o tym pisał w odpowiednich działach.Evo co z dziennikiem? Jak tam efekty w kwietniu? Pod górkę czy z górki?
@Evo A tą galę w coś wchodziłeś ? Widzisz jakiś „pewniaków”? Dla mnie Gravely powinien ogarnąć na spokoju :)Praktycznie nie gram teraz, raz, że czasu mniej, dwa, że nie mam chęci, trzy, że planuję ładować grubiej a konkretniej, jak pojawią się okazje, a tych teraz jak na lekarstwo. Od czasu do czasu klikam sobie jakieś śmieci po 50-150pln (żeby się lepiej oglądało) i z 400-500 PLN zysku na tym jest w tym miesiącu, ale nawet nie liczę dokładnie. Inna rzecz, że dwa główne kupony, które tu podawałem miałem w plecy, więc ok. 3.6k straty sumarycznie w kwietniu. Co do dziennika, tak jak napisałem, po tym jak zmienili edytowanie, to nie chce mi się tego prowadzić. Jak będą ciekawe i warte uwagi typy, to będę o tym pisał w odpowiednich działach.
W sumie to samo mam pograne :) nic tylko życzyć nam powodzenia :)Absolutnie żadnych pewniaków tutaj nie widzę. Za drobne mam: Gravely Pena Whittaker Alhassan Godinez Cortez Fabiński Hubbard Arlovski rozbite na dwa kupony.
A Romanova nie grasz?Absolutnie żadnych pewniaków tutaj nie widzę. Za drobne mam: Gravely Pena Whittaker Alhassan Godinez Cortez Fabiński Hubbard Arlovski rozbite na dwa kupony.
Nie. Im bliżej gali tym bardziej skłaniam się do Espino, ale olewam to, bo Espino kondycyjnie to zagadka.A Romanova nie grasz?
Dałeś mi teraz kilka godzin przed gala rozkmine bo mam Romanova na głównym kuponieNie. Im bliżej gali tym bardziej skłaniam się do Espino, ale olewam to, bo Espino kondycyjnie to zagadka.
Dałeś mi teraz kilka godzin przed gala rozkmine bo mam Romanova na głównym kuponie
Też mam Romanova ale zostawiam, mimo że ten kurs na King Konga rośnie.Dałeś mi teraz kilka godzin przed gala rozkmine bo mam Romanova na głównym kuponie
mimo że ten kurs na King Konga rośnie.
Przecież piszę, że zostawiam tylko widziałem że rośnie kurs na niego już nie pajacujKolejnyJa Ci proponuję grać wszystko po kursach tam gdzie spadki i wzrosty nie patrząc na nic innego
To nie piłka gdzie są informacje o kontuzjach czy rozwolnieniach w zespole