Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mówicie, że Mowry do gry?
A o tych typach co sądzicie?
Z takim rywalem tak. Mowry kawał chłopa, trochę ponad 2m wzrostu, trenował ze Struve, ma background zapaśniczy z collegu, no i szlifuje stójkę z Hooftem. Biorąc pod uwagę wiek, przekrojowosć i to, że całkiem sprawnie chodzi na nogach, to potencjał jest spory.Mówicie, że Mowry do gry?
Z Carvalho bym uważał, co prawda spory przeskok dla Wilsona, ale gość ma kawał solidnego parteru (grappling) i potrafi uderzyć. Dla mnie 50/50.A o tych typach co sądzicie?
Ale Burnell powinien w parterze poskładać a Alfred też do gry na mojeZ Carvalho bym uważał, co prawda spory przeskok dla Wilsona, ale gość ma kawał solidnego parteru (grappling) i potrafi uderzyć. Dla mnie 50/50.
Spodziewałem się że Mowry będzie nisko, ale 1.14 chyba odpuszczęNa fortunie pojawiły się kursy na wszystkie walki Bellatora.
Mowry 1.14
Anglickas 1.2
Bellator zawsze takie kursy wystawiaSpodziewałem się że Mowry będzie nisko, ale 1.14 chyba odpuszczę
+Corey Anderson który zamyka dwa kupony z ostatnich 2 tyg
![]()
Corey Anderson reveals how terrifying health scare ultimately led him to Bellator MMA
Corey Anderson details a frightening health scare that had him wondering if he’d ever fight again and how that eventually led to his UFC release and subsequent signing with Bellator MMA.www.mmafighting.com
Anderson ma już problemy neurologiczne, moim zdaniem Yagshimurodov ma na tyle dobre TDD, że będzie w stanie go ustrzelić w stójce, a błędnik Coreyowi już szwankuje.
Bo Melvin nawet raz nie trafił go w szczękę i był cały czas na glebie? Poza tym bez jaj, gdzie Melvinowi do Yagshi - nie dość że Melvin to kurdupel, to nawet strikersko odstaje, poza tym, on nigdy nie miał zapasów.Artykuł z sierpnia czyli 5 miesięcy przed walką z Melwinem którego zmiótł. Żadnych błędników w tej walce nie było![]()
Psychicznie i fizycznie w najlepszym miejscu, w jakim kiedykolwiek byłem w mojej karierze.
Widzę duże value w turkmenie. Wg mnie może to wygrać.Bo Melvin nawet raz nie trafił go w szczękę i był cały czas na glebie? Poza tym bez jaj, gdzie Melvinowi do Yagshi - nie dość że Melvin to kurdupel, to nawet strikersko odstaje, poza tym, on nigdy nie miał zapasów.
Przeczytaj artykuł, problemy neurologiczne, problemy z sercem - gość nie powinien już być dopuszczony do walki. Owszem, widzę możliwość, że da radę przeleżeć rywala, ale biorąc pod uwagę kurs i to wszystko, to skłaniam się w drugą stronę, choć pewnie nie zagram - są lepsze typy do wyboru.
Dla mnie 50/50, więc albo Yagshi albo pas.Widzę duże value w turkmenie. Wg mnie może to wygrać.
Niestety zgadzam się z TobąCorey Anderson @1.62 Betsson
Niektórzy stawiają na rywala chyba tylko przez pryzmat KO od Błachowicza. Typ z Turkmenistanu kompletnie nie sprawdzony z konkretnym zawodnikiem. Do tej pory walki może poza jedną to same bumy z naszym Celińskim z którym odpierdalał kryminał do 4 runy, pamiętam bo go grałem. Spore Warunki fizyczne plus mocne zapasy Coreya na niego wystarczą. Do tego debiut w USA i znak zapytania jak to zniesie. Widzę cały dystans kontrolowany zapasami przez faworyta.![]()
Pamiętam o artykule że Corey poszedł w góry i zapomniał dosłownie gdzie jest i co tam robiBo Melvin nawet raz nie trafił go w szczękę i był cały czas na glebie? Poza tym bez jaj, gdzie Melvinowi do Yagshi - nie dość że Melvin to kurdupel, to nawet strikersko odstaje, poza tym, on nigdy nie miał zapasów.
Przeczytaj artykuł, problemy neurologiczne, problemy z sercem - gość nie powinien już być dopuszczony do walki. Owszem, widzę możliwość, że da radę przeleżeć rywala, ale biorąc pod uwagę kurs i to wszystko, to skłaniam się w drugą stronę, choć pewnie nie zagram - są lepsze typy do wyboru.
Również gram Yagshimuradov po @2.40. Yagshimuradov jest byłym mistrzem ACB i charakteryzuje się mocą i precyzją w swoich ciosach(wygrana z Christensen). A to że Core'y dostał to już wiemy. Obalenia Amerykanina, są zagrożeniem, ale jak spojrzymy na ich skuteczność to wcale nie jest tak kolorowo. Bo skuteczność to około 50-60%. Jedyny plus Amerykanina, to warunki fizyczne na jego korzyść. Sam fakt, że Turkmen wygrał pewnie z Butorinem, mówi o nim dobrze. Do tego weryfikacja Agnaev. Dla Mnie to jedyny bet tej gali za 3/10.Widzę duże value w turkmenie. Wg mnie może to wygrać.
Ja próbuję Yoshiki Nakahara 3.15 ale bez wiekszego przekonaniaNa bet clicu one tnt 2 jest
Ktos jakieś info ma :P?
Przekopuje Internet i nic.
Te zmiany kursowe tez za malo mówią.
Więc chyba nici zwłaszcza ze marne te kursy