Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nieźle Można zauważyć że zawodnicy opuszczający UFC tracą motywacje i zaangażowanie.Oglądał ktoś ONE? Johnson ładne baty
Kurs na Johnsona był 1.10To nieźle Można zauważyć że zawodnicy opuszczający UFC tracą motywacje i zaangażowanie.
Tu ewidentnie były wystawione kursy po nazwiskach a nie umiejętnościach bo do momentu nokautu Johnson przegrywał walkę, był po prostu słabszy.Kurs na Johnsona był 1.10
Oglądał ktoś ONE? Johnson ładne
Zagrany @1.75 teraz tam ostry zjazd a np. Fortuna ma jeszcze wysoko @1.80. Nawet @1.36 i spada u innych.
Batista silny tur z całym obozem po kilku walkach dla ACA a Kopera widać ze walka wzięta na kilka dni przed. Dla mnie nie da rady. W przedostatniej był tragiczny bo ostatniej z jakimś bumem przez decyzję nie biorę pod uwagę.
1.45Już po 1,65
Zagrany @1.75 teraz tam ostry zjazd a np. Fortuna ma jeszcze wysoko @1.80. Nawet @1.36 i spada u innych.
Batista silny tur z całym obozem po kilku walkach dla ACA a Kopera widać ze walka wzięta na kilka dni przed. Dla mnie nie da rady. W przedostatniej był tragiczny bo ostatniej z jakimś bumem przez decyzję nie biorę pod uwagę.
Dla chetnych na ebetix jeszcze wisi po 1,71.45
Weszło Ci to? bo wyników AMC nie widzę nigdzie i nie chce mi się szukać za bardzo...AMC 100:
Aliev @1.25 + Kuzminykh @1.27 + Chakaev @1.20 za 800
Aryshev @3.21 za 150
Ashurlaev @1.30 + Dazaev @1.50 + Amirzhanov @1.62 + L. Suleymanov @2.49 za 50
Aliev + Kuzminykh + Chakaev + Ashurlaev + Aryshev za 100
przeniesli gale na dzisWeszło Ci to? bo wyników AMC nie widzę nigdzie i nie chce mi się szukać za bardzo...
Z boksem ta walka ma mało wspólnego. Ekspertem nie jestem jednak uważam, że ta walka to typowa loteria 50/50. Ben to drewno bokserskie. Logan to udawany zawodnik, który wybił się na filmikach youtube. Gdyby był to każdy inny zawodnik a nie Ben to grałbym przeciwko Loganowi. Jedyne co przemawia za Benem to mocna szczęka i rękawice bokserskie. Dla mnie typowy nobet, lepiej przeznaczyć pieniądze na inne pewniejsze zakłady.
Gala dzisiaj od 16.Weszło Ci to? bo wyników AMC nie widzę nigdzie i nie chce mi się szukać za bardzo...
Dana White postawił podobno milion dolarów na AskrenaZ boksem ta walka ma mało wspólnego. Ekspertem nie jestem jednak uważam, że ta walka to typowa loteria 50/50. Ben to drewno bokserskie. Logan to udawany zawodnik, który wybił się na filmikach youtube. Gdyby był to każdy inny zawodnik a nie Ben to grałbym przeciwko Loganowi. Jedyne co przemawia za Benem to mocna szczęka i rękawice bokserskie. Dla mnie typowy nobet, lepiej przeznaczyć pieniądze na inne pewniejsze zakłady.
nie widziałem ich w ringu wiec ciezko coś powiedzieć, a z boksem to ma tyle wspólnego co fakeMmej z mma
Kurwa mordo dla Ciebie co drugi to jedno strzałowiec.. Bez kitu odkąd pamietam ciagle piszesz o kims jednostrzalowiec takim rozumowaniem to mysle ze z polowa walk Ci wypada hahaCorrey to jednostrzalowiec, nie warto go stawiac.
Byku pisze tak tylko o zawodnikach którzy maja szklana szczękę :)Kurwa mordo dla Ciebie co drugi to jedno strzałowiec.. Bez kitu odkąd pamietam ciagle piszesz o kims jednostrzalowiec takim rozumowaniem to mysle ze z polowa walk Ci wypada haha
Zostaw chłopaka bo robi postępy, wczoraj na liścia dzisiaj już na strzałaKurwa mordo dla Ciebie co drugi to jedno strzałowiec.. Bez kitu odkąd pamietam ciagle piszesz o kims jednostrzalowiec takim rozumowaniem to mysle ze z polowa walk Ci wypada haha