Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać proszę kto wygralwlasnie walczy
wlasnie rusza 2 rundaDaj znać proszę kto wygral
Dzięki, działa!@99picks wlacz na 4
Смотреть Боец ТВ Онлайн Прямой Эфир
Смотрите Телеканал Матч Боец ТВ Онлайн в Прямом Эфире Бесплатно и в Хорошем Качестве на www.Sport-TV.Biz...www.sport-tv.biz
isabekov na punktyKto wygral??
Najbliższy Bellator?Bellator na TVP Sport, ciekawe info
Najbliższy Bellator?
Dokładnie, ale już coś fajnego, że takie coś jestOd gali Nemkov vs Davis
Info dla tych co pograli - 2 runda wygrana przez poddanie.EFC 35 - Maxim Shvets @1.85
Nie podniecajcie się bo transmisje tylko w internecie a nie tvp sportBellator na TVP Sport, ciekawe info
Co za różnica? W tej chwili praktycznie każdy telewizor ma wbudowane Wi-Fi i przeglądarkę internetowąNie podniecajcie się bo transmisje tylko w internecie a nie tvp sport
Więc jak dla mnie to gówno
Podłączyłem to Twoje wifi i nie działa... Coś chyba źle kable dałem bo śnieżyCo za różnica? W tej chwili praktycznie każdy telewizor ma wbudowane Wi-Fi i przeglądarkę internetową
Bo to działa z rosyjskimi Rubinami a nie jakimiś japońskimi wynalazkami niedostępnymi dla szarych obywateliPodłączyłem to Twoje wifi i nie działa... Coś chyba źle kable dałem bo śnieży
.
Jestem za, tylko trzeba by było zrobić to tak żeby miało ręce i nogi. Evo ma głowę do takich tematów tylko nie wiem czy ma czas i chęci by coś takiego zorganizować.Panowie a co z tym tematem pewniaki? Może sami to jakoś zorganizujemy? Albo stworzymy podobny temat odnośnie skuteczności typów i wygranego jakoś się wynagrodzi symboliczną kwota od każdego bierzacego udział np od osoby 5 zł na koniec miesiąca, co Wy na to? Na moje spoko zabawa i dodatkowa adrenalina
No właśnie pomyślałem o @Evo ale nie pisałem bo liczyłem, że domyśli się i ogarnie bo ma łeb do takich rzeczy, ale jak coś służymy pomocąJestem za, tylko trzeba by było zrobić to tak żeby miało ręce i nogi. Evo ma głowę do takich tematów tylko nie wiem czy ma czas i chęci by coś takiego zorganizować.
Na publicznym forum nie przejdzie coś takiego jak proponujesz. Nawet jakby byli chętni, to w takiej formie, to by była nielegalna loteria i ktoś "uprzejmy" mógłby narobić nam koło dupy z tego powodu. Trzeba zaczekać, może za jakiś czas @Jakub Madej zechce wznowić temat na dotychczasowych zasadach.Panowie a co z tym tematem pewniaki? Może sami to jakoś zorganizujemy? Albo stworzymy podobny temat odnośnie skuteczności typów i wygranego jakoś się wynagrodzi symboliczną kwota od każdego bierzacego udział np od osoby 5 zł na koniec miesiąca, co Wy na to? Na moje spoko zabawa i dodatkowa adrenalina
Proponuję zamknięta grupa tak z perełkami i mogą nas cmoknąćNawet jakby byli chętni, to w takiej formie, to by była nielegalna loteria
Władze robią zdrapki lottki srotki i inne wariactwa a my nie możemy sobie nawet małej loteryjki zrobić, to pokazuje w jakiej niewoli żyjemyNa publicznym forum nie przejdzie coś takiego jak proponujesz. Nawet jakby byli chętni, to w takiej formie, to by była nielegalna loteria i ktoś "uprzejmy" mógłby narobić nam koło dupy z tego powodu. Trzeba zaczekać, może za jakiś czas @Jakub Madej zechce wznowić temat na dotychczasowych zasadach.
Tak to niestety wygląda. Dałoby się to prawdopodobnie ustawić prawnie, ale zdecydowanie więcej byłoby z tym zachodu niż to wszystko warte. Poza tym nawet samo aktualizowanie tabelek, pilnowanie tego, to zajmuje sporo czasu. Sam się dziwię, że się @Jakub Madej chciało to prowadzić. Oczywiście fajnie byłoby, jakby wróciło, ale czy ktoś będzie chętny to prowadzić? Nie mnie o to pytajcie ;)Władze robią zdrapki lottki srotki i inne wariactwa a my nie możemy zrobić sobie nawet małej loteryjki zrobić, to pokazuje w jakiej niewoli żyjemy
Transmisje z Bellatora będą na antenie TVP Sport i w internecie więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.Nie podniecajcie się bo transmisje tylko w internecie a nie tvp sport
Więc jak dla mnie to gówno
Z tego co wiem nie jest to jeszcze potwierdzoneTransmisje z Bellatora będą na antenie TVP Sport i w internecie więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Pomysł fajny tak samo jak kiedyś z tym typerem ale rzeczywiście trzeba by kogoś kto by to poprowadziłPanowie a co z tym tematem pewniaki? Może sami to jakoś zorganizujemy? Albo stworzymy podobny temat odnośnie skuteczności typów i wygranego jakoś się wynagrodzi symboliczną kwota od każdego bierzacego udział np od osoby 5 zł na koniec miesiąca, co Wy na to? Na moje spoko zabawa i dodatkowa adrenalina
Jesli juz mielibysmy cos robic od nowa, to mysle ze lepiej na zasadzie ligi niz pewniakow, tak zeby lepsze kursy byly wyzej cenione, a nie tylko przetrwanie jak najdluzejPomysł fajny tak samo jak kiedyś z tym typerem ale rzeczywiście trzeba by kogoś kto by to poprowadził