Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Szalone 50 zł na Moragę.

No i 142.50 zł doszło do konta (na czysto +92). Wcale jednak nie takie szalone te 50 zł. To pewnie dzięki temu, że Bajó propsował.

na nastepna galę chyba też się skusze postawić większą kase na pojedyncze walki. Zobaczymy co z tego wyjdzie : ) a póki co wszystko trzeba inwestować w Gibraltar heh : )

A ja cały czas mam opory na stawianie przeciw Aliemu. Zawsze mam w głowie wizję, że Reem "tym razem" nie zostanie trafiony, ale zawsze jednak trafiany jest :-) eh, taki ładny kurs. No, ale Moraga poszedł na nos. Miałem stawiać też Derricka Lewisa, ale jak Szademu napisałem, to waga ciężka i to był główny powód dla którego odpuściłem sobie te starcie. Także tylko Moraga lub nikt z tej gali, ale jednak się skusiłem. Szkoda tylko, że za 1/2 stawki.

Ja teraz wolę by Overeem wygrał bo jak wygra Rothwell to kupon Moraga+Chiesa+Mitrione+Rothwell rozwali mi wiadomo kto...

Cytat z wyników na żywo. Chiesa był faworytem, tak? Jeśli tak, to serio po raz kolejny pokazuje to, że w kuponie z underdogami ZAWSZE topi faworyt. Kurcze, taki piękny kupon.

Dawno oj dawno mnie nie było. Kto jest milionerem a kto śpi pod mostem? Byłem we Wrocławiu i dzwoniłem do Tsubasy ale przykro.. telefon już w lombardzie hajs poszedł na zakłady :-)

Lubię Chiesę, może by wygrał gdyby nie to rozcięcie ale już się przespałem i mi lepiej. :D Chiesa był faworytem 1,66 kurs miałem

Nayevsky a to co stawiasz z tej siaty ze takie wysokie kursy?

Gram głównie handicap 0:2,5, powyżej/poniżej 3 setów i zwycięzce pierwszego seta. Łącze 3-6 takich po średnim kursie i praktycznie zawsze wchodzi. :-)

Tak w ogóle to Curran wczoraj przegrał z Pitbullem, prawda? A mi wypłacili hajs za postawienie na Currana. #czlowiekfart

Zychal, mogą zabrać? Kurde, słabo. Nie chce mi się bawić w wypłacanie dla tych paru złotych, w dupie z tym.

Knee, na sherdogu widnieje Pitbull.

Też gram patentem Nayeskyego, ostatnio siadło, dzisiaj już nie siądzie, bo Bułgarzy chyba specjalnie uznali że zjebią mi kupon i psuli prawie każdą zagrywkę w 3 secie...

Oglądałem Currana i potwierdzam że przegrał decyzją. Był gorszy, kilka razy nawet tańczył pod ciężarem własnego ciała. W każdym razie w ringu podnieśli rękę Pitbulla.

tak pisaliście dzisiaj o tej siatkówce to sobie ją zagrałem i wymyśliłem że Iran wygra pierwszy set z Belgią przynajmniej trzema pkt no i mam... Iran wygrał ale różnicą dwóch pkt. Bo mnie pojebie...

I oni o tym wiedza ze i tak im wplacisz heh : ) ta milosc do nich jest duzo wiecej warta niz ten minus :D

U mnie póki co siata wchodzi, ale jeszcze brakuje paru meczy do końca. ;)
A za Bellatora już zajebali. :(

Sorry za post pod postem, ale muszę, bo się wkurwiłem.

Przegraliśmy seta z Kamerunem, dzięki czemu jebły mi wszystkie kupony...
Na jednym był 1 set z handicapem punktowym -7,5 na Polskę, na drugim 3:0 dla Polski, a na trzecim, postawionym na żywo, gdy przegrywaliśmy 4 punktami - zwycięstwo pierwszego seta przez Polaków, kursik 2.15...

Nie no panie takich sum to sie nie stawia.

A kojarzysz moze jaki byl kurs, ze Kamerun pierwszy bedzie mial 8 pkt w secie? Bo ja sie tym bawilem czesto.

Ale to taki zakład, że własny łeb i duszę bym postawił na to 3:0 za parę złotych, bo to żadne ryzyko niby...
Nie pamiętam jaki był albo w ogóle nie było takiego zakładu. Nie jestem pewien.

Jak bylem dzisiaj w STSie to siedzieli goscie i opowiadali jaki to pewniak na dzisiaj Djokovic. Kurs 1,15. Kazdy z nich dawal go na kupon. A tu porazka Djokovica 1-3 z Nishikorim. Bukmacherka jest zajebista heh :D

To bym nie miał, fakt.
Ale trochę mi lżej, bo Włosi stracili seta, Brazole też, więc i tak by kupony padły. Szkoda mi tylko tego zakładu live, bo było naprawdę blisko.

Edit: Myślicie, że warto puścić na jutro remis w meczu z Gibraltarem? Kurs 12.00.

Back