Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Zawsze się liczy ten kurs, po jakim postawiłeś. I tak, można TYLKO 10 za jednym razem. Ale nigdy nie stawiaj więcej niż 2, max 3 zdarzenia na jednym kuponie jeśli cenisz sobie pieniądze.

Na bwin jest równa pjona na Mieshe ;).Ronde już można właczyć pod jakaś tasiemke hehe.

Jaki jest waszym zdaniem najlepszy bukmacher pod MMA ? Porównując kursy , ilość gal itp?Trzeba uciekać z tego bwin w nowym roku .

Na marathonbecie czasem spore kursy,na bet at home sporo gal których nigdzie nie ma a można postawić a tak to standardowo betsafe

Najwyższe kursy to tylko www.pinnaclesports.com - UFC, Bellator, WSOF.
Na www.betsafe.com masz sposoby skończeń walk, ale niższe kursy + KSW.

Estevan Payan - Robert Peralta

Michael Johnson - Gleison Tibau

Bobby Voelker - William Macario

John Howard - Siyar Bahadurzada

Co myślicie o tych zawodnikach ?

Orientuje się ktoś jakie są limity na UFC w Betsafe?Na Pinnaclu wyświetla mi się,że Barnetta można pograć max za 730zł i zastanawiam się czy w Betsafe można obstawić za więcej czy nie bardzo

Z tego co się orientuje na Pinnaclu im bliżej do gali tym możesz za więcej za grać, a i jak masz napisane, że możesz max za 730zł, to jak za tyle zagrasz to tam spadnie kurs na to zdarzenie i znowu możesz zagrać za tyle samo już po niższym kursie. Nie wiem jak z limitami w Betsafe.

Holly Holm koniecznie musie sie znalesc w UFC wtedy Ronda zobaczy jak to jest jak mocno obrywa sie po twarzy

Zaczynam mieć przeczucie ,że Miesha wygra.Ronda pewna niż zwykle i bardziej pyskata niż zwykle stójke ma kiepską może być ciekawie . Za drobne polecimy

a według mnie Browne moze zrobic powtorke z rozrywki jak w walce z Konina , raczej sobie odpuszcze stawianie tej walki , jak narazie Silva + Miller + Tibau i Tate na singlu :-)

Ja raczej nie widzę tu za wielkich szans na wygraną Tate, jednak przemyślę poważnie typ na over rundowy. Mam jeszcze cos na oku z tej gali, ale to raczej bliżej soboty będę pisał.

Na dziś wieczór polecam za to over 153,5 pkt w meczu kosza Cantu- Milano.

Jeszcze nigdy nie obstawiałem typów over/under, a chciałbym spróbować na najbliższej gali. Over 2,5 rundy w 3-rundowej walce oznacza, że walka ma skończyć się decyzją czy trwać dłużej niż 2 rundy i 2,5 minuty? Over 1,5 rundy oznacza, że walka musi trwać pełne dwie rundy i wyjść do trzeciej?

w Betsafe:

under 2,5 - walka musi zakończyć się w pierwszej lub drugiej rundzie

over 2,5 - musi rozpoczać się 3 rudna

Dzięki za odpowiedzi. No nie mam zamiaru stawiać wielu walk na jednym kuponie, tak o zapytałem, bo zauważyłem że tylko 10 walk/meczów wchodzi na kupon :-)

Może to kogoś zainteresuje - największe niespodzianki 2013 roku w liczbach, jest kilka polskich akcentów :) Kursy w moneyline, ale łatwo to przeliczyć: http://www.mmaoddsbreaker.com/news/by-the-numbers-the-top-50-mma-upsets-of-2013/ Jeżeli ktoś by nie wiedział a go to interesuje, to w skrócie: kursy z plusem oznaczają, że stawiając 100j po kursie np +500 jestesmy 500j do przodu na czysto, czyli dostajemy 600j, kurs +435 to w decimal 5.35, +600 to 7.00 itd.

dobra Szady juz bez zartow, szykujecie cos na Barnett vs Browne czy nie? bo mozg mi ekspoloduje przez ta walke, no ni chuja nie ogarniam na kogo, obu lubie, to dlatego!!!

juz sklaniam sie zeby jebnac Weidman + Poirer za te 2stowki.

@baju, jeśli tak postawisz, to witaj w klubie, 29 grudnia razem będziemy liczyć wygrany hajs :) Ja postawiłem mocarne single na Dustina i Weidmana, zastanawiam się jeszcze nad dublem Weidman + Browne na betclic, kurs 5.28 bez ryzyka, stawiajac 2 stowki do zarobienia na czysto jest 856 zł, a ma szanse wejsc :) Browne dlatego, że mam takie przeczucie, tego typu nie jestem w stanie uargumentować, Hapa mnie do siebie przekonuje, dobra stójka, jeśli trenuje u Grega, to jest szansa, że nie będzie dawał się obalać/obijać przy siatce, zdaję sobie sprawę, że Barnett jest bardzo groźny, ale kurs wygląda apetycznie. Planuje wykorzystac bonus z betclic na tej gali, zastanawiam się tylko pomiędzy Weidman + Browne i Weidman + Siver. Chris all the way :)

@baju

Kombinujesz co dorzucić do kombosa z Weidmanem, a jednym razem Chris da dupy i co wtedy? :D

Ja chyba te dwie stówy z Betclic uruchomię na innej gali, bo tu niby jest sporo pewniaków, a jednak do żadnego się nie mogę przekonać. Nie wiem co grać, stąd też pomyśly, żyby jakiś over/under machnąć czy coś. ;)

Ps. Słuchać @Brasila. Chłop przewidział, że Hunt - Silva skończy się decyzją.

no mam dokladnie to samo 'tu niby jest sporo pewniaków, a jednak do żadnego się nie mogę przekonać'. przy Chrisie akurat mam to uczucie, nie wiem jak to opisac, ale mocno mu kibicuje i wierze, ze pokona drugi raz Spidera. jak da dupy to 2stowki wroca na konto ze smuteczkiem. :c

Hape i Barnetta bardzo lubie dlatego ciezko mi wyobrazic sobie jednego lub drugiego na deskach badz tez narzucenie swojego stylu (Barnett zapasy, Browne swietna stojka) w walce. u Weidmana licze na sub, u Poirera licze na decyzje i to gladka, a jak nie to poddanie. jeszcze z 2 dni odczekam, niech mi ulozy sie w glowie, ale juz teraz mysle, ze Dustin + Weidman to bedzie moj typ. kurs wychodzi bodajze 3.19, 628 do zgarniecia.

ogolnie jesli byloby mozliwe z tym bonusem to jebnalbym singla na Chrisa i sie nie zastanawial. ;)

ostatnia walka Millera mnie mega zniecheca do w ogole analizowania tej walki, nie wiem czy predzej na upset bym tutaj nie postawil. nad Honda sie zastanawialem, ale za duze ryzyko jak na taki kurs, Tate cos tam w lapach ma i po tym jak Rousey sobie z Carmouche radzila nie wiem czy Mieshka nie ma w ogole szansy zeby trafic cos w glowe Rondy. serio z tych wszystkich walk najlepiej mi wyglada stawianie na Dustina, nie lubie Brandao, nie lubilem go w TUF'ie, walki ma dosyc srednie jak na 'wielki' potencjal oraz malo gazu w baku. oby nie poprawil wiele na ta walke. :)

Poiriera już postawiłem chwilę temu jak był kurs 1.50. Jak się nie da trafić na początku, to walka dla niego. Tak to widzę.

zaleta Dustina o ktorej niewielu mowi jest to to, ze potrafi przyjac cios, przynajmniej tak mi sie wydaje.

Nie no ja uważam, że Poirier jest lepszy zarówno w stójce jak i w parterze od Brandao. Stawiałem na niego z Kochem po kursie 2.20, to ze słabszym Brandao bym nie mógł nie postawić, no ale jakoś specjalnie tego typu nie polecam, bo 1.45 w tej chwili to nie jest jakiś cudowny kurs, ale to powinna być dość gładka wygrana.

dziwna gala ogolnie troche do stawiania i moze byc ciezko. 169 ladniej sie zapowiada, bo jest i Lamas ktory pewnie bedzie duzym underdogiem (licze na 3+) no i glowny underdog cohonesowy - Bobby Green, ale on pewnie bedzie faworytem. ciekawe jak kursy rozloza sie przy Mir vs Reem... :)

Barnett stłamsi Travisa pod koniec pierwszej rundy albo na początku drugiej. Wjedzie w niego jak czołg i załatwi przy siatce zmęczonego. Nie obstawiam tej gali. Bukmacherka ostatnio odbiera mi radość oglądania walk.

Back