Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Skurwysyny! Jeśłi jest tak jak piszecie z dogrywką, to też pierdzielę głęboko obstawianie piłki nożnej. Esp wygrała, ale Ci co na nią postawili przejebali hajs. Bez sensu!

No jeszcze bukmacher powinien dawać opcję anulowania 15 minut po zdarzeniu błędnych typów i zwrotu zakładu. Skurwysyny! Źle obstawiłem, ale nie cofną!

Nie obstawialem tego, ale powiem, że bym się nieźle zdziwił :-). Na logikę biorąc, wygrana to wygrana. To tak jakby nie wypłacili hajsu za wygraną Cipka, bo była w 4 rundzie, czyli dogrywce. Prosta lekcja - z bukami trza uważnie :-).

Jeżeli bukmacher przewiduje trzy możliwości, wliczając remis, to logicznie nie widze powodu dla którego miałby liczyć się nie tylko regulaminowy czas gry. Jeżeli w walce Cipka byłby zakład na remis, też by nie wypłacili. Jeżeli nie było-wypłacić muszą (oczywiście zakładając brak "krzywych" zapisów w regulaminie).

Po szybkim odrobieniu pamiętnego kafla, teraz dopadła mnie szara seria. Liczę na jej przełamanie tymi dwoma zakładami :

Nicolas Almagro vs. Jerzy Janowicz - 2 (1.69)

El Salvador U20 vs. Kolumbia U20 - 2 (1.20)

AKO - 2.03

hoho, Jurek dobrze zaczal. w sumie powinni mi placic za stawianie na kogos, bo wtedy praktycznie zawsze jest na odwrot. :-)

Jureeeeeek!!!

jakies jeszcze wimbledonskie kursy lapiecie? ja sie zastanawiam zeby jutro jebnac na Dodiga.

w nastepnym meczu Jurek pewnie tez faworytem.

nom, az zdziwily mnie te oklaski, jeszcze w Anglii. mamy towar eksportowy! :)

zlapalem Kanade w LŚ z kursem 1.7 na live jeszcze przed drugim setem, pojechali w drugim, zobaczymy jak pojdzie.

Zakład złożony na 1 @ 1.11 Otwarty

Gennady Golovkin - Matthew Macklin

• Zwyciezca

Zakład złożony na 1 @ 1.09 Otwarty

Wlochy - Iran

• Zwyciezca Meczu

Zakład złożony na 1 @ 1.57 Otwarty

Grzegorz Proksa - Sergio Mora

• Zwyciezca

Stawka: 24.20 Możliwy zwrot: 45.98

Ciekawe kursy są na walkę Munoz-Boetsch, ale strasznie się "boję" obstawiac tej walki, bo jest strasznie niepewna. Nie wiadomo jak się zaprezentuje Munoz po wpierdolu życia od Weidmana i takiej długiej kontuzji. Gdyby był w swojej topowej formie to postawiłbym go po kursie 1.69 ze spokojnym sercem, a tutaj warto może zagrać Boetscha, który też miał kontuzję i też nie wiadomo jak z formą. Loteria.

teraz ogarnalem, ze obracam bonus na betsafe, a warunki go obrocenia i wyplacenia sa mega kosmiczne, haha. :D

chujowo troche, 12 razy nalezy obrocic bonus na podwojnych za conajmniej 2.25, przeciez to praktycznie niemozliwe. :)

ja zlapalem za 1.7, Solaris zdrajca!!!

teraz to w sumie moge sobie obracac w chuj i miec wyjebane, bo nic z tego nie zrobie. :D

Back