Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przypomniał mi się użytkownik Wojna i jego profesjonalny poradnik selekcji izydorówNie na pałę a na dobry niski kurs.
![]()
Przypomniał mi się użytkownik Wojna i jego profesjonalny poradnik selekcji izydorów
![]()
2x 30-27 1x 29-28Kielholtz @1.42
Prezent od Zabójcy na nockę do 4 w ofercie.
Boks - Jason Moloney @1.70 STS
W razie remisu mamy zwrot. W Fortuna np. jest @1.80 z remisem. Lepiej bezpieczniej STS.
![]()
Zabił....
Widzisz? Jak chcesz to potrafisz coś normalnego podrzucić.
Ja mam odmienne odczucia. Wydaje mi się że ta czarna Inez pokaże sporo charakteru, pytanie tylko czy wystarczy jej umiejętności bo ta Rybak jak na frika całkiem nieźle sobie radzi klatce.Liza nie wydaje się jakimś walczakiem z charakterem
Co do Fame, ja zastanawiam się nad, sam nie wierze Daro Lwem @3.55. W walce z Filipkiem nie wyglądał źle do czasu nokautu. Gabarytowo pewnie przewaga, doświadczenie również, ale co najważniejsze powinien mieć przewagę kondycyjną. Polecam, albo i nie. Obejrzeć walkę tego Natana. Brak kondycji już w pierwszej rundzie, ciosy pchane i przyjmowanie ciosów na głowę. Fart, że przeciwnik też nie miał siły uderzać i tylko to uratowało go przed nokautem.
Nie no nie zartujmy sobie. Pomimo tego ze natan to tez paralita i beztalencie to co przyjął na twarz to jego. Trzymal sie do konca. Daro potrafi odklepac drobna obcierke a na pewno chociaz raz natan go trafiCo do Fame, ja zastanawiam się nad, sam nie wierze Daro Lwem @3.55. W walce z Filipkiem nie wyglądał źle do czasu nokautu. Gabarytowo pewnie przewaga, doświadczenie również, ale co najważniejsze powinien mieć przewagę kondycyjną. Polecam, albo i nie. Obejrzeć walkę tego Natana. Brak kondycji już w pierwszej rundzie, ciosy pchane i przyjmowanie ciosów na głowę. Fart, że przeciwnik też nie miał siły uderzać i tylko to uratowało go przed nokautem.
Nie wiem dla mnie ten i ten to paralita, ale nie ma mowy bym pograł po kursie @1.22 tego Natana.Nie no nie zartujmy sobie. Pomimo tego ze natan to tez paralita i beztalencie to co przyjął na twarz to jego. Trzymal sie do konca. Daro potrafi odklepac drobna obcierke a na pewno chociaz raz natan go trafi
Nie bądź głupi kolego.. Sam fakt chęci stawiania na 49 latka z rekordem 2-11 który wygrał tylko z gościem który ma obecnie rekord 0-20 oraz z jakąś ulaną tłuszczem mini kulką mięsa jest delikatnie mówiąc niepoważne.Co do Fame, ja zastanawiam się nad, sam nie wierze Daro Lwem @3.55. W walce z Filipkiem nie wyglądał źle do czasu nokautu. Gabarytowo pewnie przewaga, doświadczenie również, ale co najważniejsze powinien mieć przewagę kondycyjną. Polecam, albo i nie. Obejrzeć walkę tego Natana. Brak kondycji już w pierwszej rundzie, ciosy pchane i przyjmowanie ciosów na głowę. Fart, że przeciwnik też nie miał siły uderzać i tylko to uratowało go przed nokautem.
Dlatego wolałem skonsultować owe spostrzeżenia.Nie bądź głupi kolego.. Sam fakt chęci stawiania na 49 latka z rekordem 2-11 który wygrał tylko z gościem który ma obecnie rekord 0-20 oraz z jakąś ulaną tłuszczem mini kulką mięsa jest delikatnie mówiąc niepoważne.
Nie wiem dla mnie ten i ten to paralita, ale nie ma mowy bym pograł po kursie @1.22 tego Natana.
2 min i typ oddycha rękawicami
Słabeusz vs Słabeusz lepiej odpuszczać takie walki a nie na siłę szukać value.Dlatego wolałem skonsultować owe spostrzeżenia.
I pójdę w tę stronęSłabeusz vs Słabeusz lepiej odpuszczać takie walki a nie na siłę szukać value.
2.15 Poatan lokata
2.15 Poatan lokata