Podajesz coś czego nie ma... Aż z czystej ciekawości sprawdziłem po tym antybokserze którego byś pokonał...
Było i się skończyło
Może myślałeś że dostaniesz kilka godzin wcześniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podajesz coś czego nie ma... Aż z czystej ciekawości sprawdziłem po tym antybokserze którego byś pokonał...
Ty kurwa amebo umysłowa....Było i się skończyło
Może myślałeś że dostaniesz kilka godzin wcześniej
Boks
Nistor Mihai - Aduashvili Geriso
under 2,5 @1.72 - obstawianie do 20.00
1.
Boks
Andreas Lynggaard @1.35 STS
Grane wczoraj. Rywal to antybokser dosłownie którego sam bym pokonał. do 19:00 jest jeszcze w ofercie.
2.
One FC na nockę
Fairtex @1.30 STS
Mismatch.
Ten sts i tak jako 1.0 rozliczyl ten typ1.
Boks
Grane wczoraj. Rywal to antybokser dosłownie którego sam bym pokonał. do 19:00 jest jeszcze w ofercie.
Czyli nawet na podatek nie starczyłoTen sts i tak jako 1.0 rozliczyl ten typ
Coś mu nie idzie ostatnioTen sts i tak jako 1.0 rozliczyl ten typ
Ten sts i tak jako 1.0 rozliczyl ten typ
Coś mu nie idzie ostatnio
czekamy.Ciebie mendo też zgasić screenem ?
Ten sts i tak jako 1.0 rozliczyl ten typ
To po co śmieciu wrzucasz tutaj typy po czasie xDPo drugie stwierdzenie i tak świadczy parówki że tylko przypuszczasz że tak może być ale nie masz pewności
14.00?To po co śmieciu wrzucasz tutaj typy po czasie xD View attachment 65017
no i co ty na to?1.
Boks
To po co śmieciu wrzucasz tutaj typy po czasie xD
No przeciez przyznaje ze zrobiles w ch*ja cale forum wrzucajac typ po czasie jego przydatnosci. Ale odwdzięczę sie, uwaga podaje typ dla pudzianaOd tego śmiecia grasz typy za firanki i po fakcie ciężko się przyznać jak i inni, chyba że jest taka sytuacja jak ta
Souza w bazie
Typ na wieczór z boksu podany na grupie.
Z wczoraj spadek @1.40 > @1.30
Giordano totalnie przeze mnie przeceniony. Plecy.Loughrane + Giordano @1.79
Souza w bazie
Typ na wieczór z boksu podany na grupie.
Z wczoraj spadek @1.40 > @1.30
Chłopie Ty w ogóle analizujesz te walki, czy tak na pałę lecisz z typami? I jeszcze chwalisz się tym że beznadziejny bet wchodzi po oczywistym przekręcie...Kurbanov zabite
Chłopie Ty w ogóle analizujesz te walki
Dla zainteresowanych - wygrał ten Twój izydor w 2 rundzie przez TKO, ale dostawał smary w 1 rundzie i jeszcze punkt odjęty bo 4 razy wypluwał ochraniacz. Już w 2 sekundzie walki był na deskach, generalnie to taki sam bum jak jego rywal. Przeciwnik w drugiej rundzie z sił opadł i sędzia przerwał bo w parterze nie odpowiadał na ciosy. Ale w sumie bet siedzi więc gratulacje.
Chłopie Ty w ogóle analizujesz te walki, czy tak na pałę lecisz z typami? I jeszcze chwalisz się tym że beznadziejny bet wchodzi po oczywistym przekręcie...
Nie na pałę a na dobry niski kurs.oczywiscie ze leci na pale, ameba umyslowa.. szkoda strzepic ryja.
juz chuj tam ze cos nie wejdzie, wiadomo to jest bukmacherka i nie ma ze cos jest pewne.Nie na pałę a na dobry niski kurs.