Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. Jednak Anglicy to są rozsądni ludzie. Nie ma nic gorszego niż Polska myśl managerska.A teraz przejdzmy do powaznych rzeczy. Kiedy to picie bedzie?Że mam fajnego szefa:) Poprosiłem dzisiaj go, czy mogę nie brać urlopu, bo jadę na prezentację do Warszawy, a że będę reprezentował firmę, to dodatkowy argument. Zgodził się bez mrugnięcia oka, jeszcze stwierdził, że bardzo się cieszy, że będę reprezentował firmę na dość sporej konferencji i żebym jechał a timesheeta wbił na trening. Także zarobię sobie 700zł na czysto za 25 minut gadania i nie muszę brać urlopu. Jednak Anglicy to są rozsądni ludzie. Nie ma nic gorszego niż Polska myśl managerska.
No dziwne, jakbyś jechał na konfe, gdzie reprezentujesz swoją firmę i jeszcze musiałbyś urlop brać...Że mam fajnego szefa:) Poprosiłem dzisiaj go, czy mogę nie brać urlopu, bo jadę na prezentację do Warszawy, a że będę reprezentował firmę, to dodatkowy argument. Zgodził się bez mrugnięcia oka, jeszcze stwierdził, że bardzo się cieszy, że będę reprezentował firmę na dość sporej konferencji i żebym jechał a timesheeta wbił na trening. Także zarobię sobie 700zł na czysto za 25 minut gadania i nie muszę brać urlopu. Jednak Anglicy to są rozsądni ludzie. Nie ma nic gorszego niż Polska myśl managerska.
Nie ma szans na żadne chlanie, muszę wracać zaraz po prezentacji, bo nie ma kto małego z przedszkola odebrać...:(A teraz przejdzmy do powaznych rzeczy. Kiedy to picie bedzie?
Jadę strzelić fuchę, ale jestem podpisany jako pracownik mojej firmy. Także nie mam żadnego oficjalnego polecenia służbowego, bo jadę na własną rękę.No dziwne, jakbyś jechał na konfe, gdzie reprezentujesz swoją firmę i jeszcze musiałbyś urlop brać...
Albo coś źle zrozumiałem...
Nie ma szans na żadne chlanie, muszę wracać zaraz po prezentacji, bo nie ma kto małego z przedszkola odebrać...:(

Wiek? Poza tym, wszystko zależy od człowieka. Jeden się dokształca całe życie, inny idzie na łatwiznę.Po lekturze ostatnich stron "Co mnie wkurwia", zajebiście cieszę się, że w tym wypadku (pediatra) jestem po drugiej stronie barykady. W Mogilanach mamy zajebistą lekarkę. Nic nie robi na odwal, bada wszystko dokładnie. Córa miała zapalenie uszka - dała skierowanie do laryngologa i załatwiła wciśnięcie między terminy tego samego dnia. Waży, mierzy, jest pierwszą lekarką, która do książeczek zdrowia wpisuje coś więcej, niż stempel przebytego szczepienia. Wystawiając recepty, sprawdza ceny leku i zamienników. Itp...
Mniej więcej mój rocznik, może ciut młodsza. Fajna, zgrabna brunetka.Wiek?
Masz odpowiedź :)Mniej więcej mój rocznik, może ciut młodsza. Fajna, zgrabna brunetka.
Też bywa różnie. Od jakiegoś czasu są tylko 2 pediatry (pediatrki?) na etacie, również ambulatoryjnym. Wcześniej było większe spektrum i zdarzyła się panna lekko po 30., która te dzieci leczyła, jak za karę. O dziwo, na studiach jakieś nagrody dostawała, nie pamiętam nazwiska, bo rok temu, albo i lepiej, ale wtedy guglałem i byłem w szoku, jak bardzo uczelnie nie są w stanie poznać się na swoich studentachMasz odpowiedź :)

Chodź później spać.Żona śpi, dziecko śpi a ja leże przed tv i leniwie sącze metaxe. Juz dawno takiego wieczoru tylko dla siebie nie mialem.

W automacie w akademiku jest zajebista kawa
Mieć nie wystarczyMam w pdfie na lapku i na komie

Mnie nadal boli że nie poszedłem na ac/dc .trzeba odbić to depeszamiDepeche Mode w Warszawie 21.07.2017 r. Tęcza
No wiem, ale dziś nie nadaję się do funkcjonowania, a jutro przejebany dzieńMieć nie wystarczy![]()
Ostatnio byłem na narodowym na ich koncercie. W pracy, ale miałem super miejsce i nikt nie zwracał dupy, więc mogłem się skupić na koncercie. Było mega, teraz pewnie też pójdę.Depeche Mode w Warszawie 21.07.2017 r. Tęcza
nju?Ostateczny koniec przygody z tmobile, od dzisiaj super warunki za 29 zl![]()
virgin (pierdolcie sie smieszki :D ) mobilenju?
Czy po 69 doładowaniach staniesz u bram mahometańskiego raju? :)virgin (pierdolcie sie smieszki :D ) mobile
W umowie mam zapis, ze po 68 doladowaniach przyjezdza Monica Bellucci, zeby pomoc przy 69 ;)Czy po 69 doładowaniach staniesz u bram mahometańskiego raju? :)
SzanujęW umowie mam zapis, ze po 68 doladowaniach przyjezdza Monica Bellucci, zeby pomoc przy 69 ;)