Matszo92
Lazy Motherfucker
Windykacja.Na jaką?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Windykacja.Na jaką?

O boże...Dzięki nim się urodziłem,
O boże...
Poprawiłem ;)Cieszy mnie, że każdy zlot od jakiegoś czasu kończę mroczkami przed oczami i ochotą na rzyganie.

Też tak mam po mocnych stacjach, ale ta satysfakcja po daniu z siebie 100% przebija te mroczki i rzygankoCieszy mnie, że każdy trening od jakiegoś czasu kończę mroczkami przed oczami i ochotą na rzyganie.

Poprawiłem.Cieszy mnie, że każdy trening od jakiegoś czasu kończę z Mroczkami.
Cieszy mnie, że każdy trening od jakiegoś czasu kończę mroczkami przed oczami i ochotą na rzyganie.
Der łos e tajms: kiedyś w zimie kończyłem prawie każdy trening wyjebaniem łbem na zmrożoną ziemię. Dziwne że jeszcze mówić potrafię
Dusigrosze? Haha Masu mi dzisiaj pożyczył dwa złote na wodę, już nigdy się z nim nie spotkam, żeby mu nie oddawać hajsuNie możemy się dogadać kto będzie stawiał. Jak się spotkają dusigrosze, może być nie zręcznie
![]()
My będziemy piwo pić z jednego kufla przez słomki, taniejDusigrosze? Haha Masu mi dzisiaj pożyczył dwa złote na wodę, już nigdy się z nim nie spotkam, żeby mu nie oddawać hajsu
Bo to niemcy sąWychodzi na to, że za tydzień mogę z własnej woli tam pojechać, bo zanim oni sami się ogarną to paaanie.
A kto to był ten Mieszko w ogóle, ilu miał followersów?Tu się historia zaczęła, faktom nie zaprzeczysz
W porządku chłop, hejter jakich małoA kto to był ten Mieszko w ogóle, ilu miał followersów?
Ile trwały przygotowania? Bo u nas Dratewka poszedł na piwo nad Wisłą, smok strasznie chrapał, to go spaliłTu się historia zaczęła, faktom nie zaprzeczysz