Zajebiście mnie cieszy, że...

Uważaj na tamtejsze białogłowy
ponoć ich sierść w okolicach zadu jest niesłychanie jedwabista, Grecy tracą dla nich głowę i nie pozwalają turystom się do nich zbliżać!
Pewnie wyskoczę tam do klubu, więc będę pamiętał :D

Jak egzamin? Czy to za tydz?
Zdałem.

Zartowalem. Chujowo, jakbym wiedział, że taki będzie to bym nie podchodził, nie tracac miesiąca zycia i 900 zł. Z drugiej strony czego się miałem spodziewać skoro nie zdążyłem przerobić nawet polowy materiału. Następnym razem, o ile będzie, biorę się do roboty dużo wcześniej. W okręgu Płockim zdało 15%, średnio wygląda na to, że zdawalność jest 30-40%.

Zdałem.

Zartowalem. Chujowo, jakbym wiedział, że taki będzie to bym nie podchodził, nie tracac miesiąca zycia i 900 zł. Z drugiej strony czego się miałem spodziewać skoro nie zdążyłem przerobić nawet polowy materiału. Następnym razem, o ile będzie, biorę się do roboty dużo wcześniej. W okręgu Płockim zdało 15%, średnio wygląda na to, że zdawalność jest 30-40%.
Druga mobilizacja łatwiejsza nie będzie.

Wiesz, żona, dziecko i mięso to tylko przykrywka.
Na studiach miałem geja który dogadał się ze swoją koleżanką, żeby udawali parę. Był wegetarianinem. Rodzice jeszcze po studiach nie wiedzieli, że woli chłopców. Sam miał polew, że życzyli mu znalezienia odpowiedniej kobiety. Jak sie nie przyznawał, a nam sie nudziło na statystyce (prof. Szuman @MysticBęben ) to robiliśmy listę dowodów dlaczego jest gejem. Chyba do dwudziestu doszliśmy.

(prof. Szuman
Znam. W chuja mnie zrobiła. Jako jedyny na roku miałem u niej 6 z ćwiczeń. To miało oznaczać automatyczne 6 za egzamin. Jak wyszło, że tylko ja na naście grup mam tą szóstkę, to na ostatnim wykładzie kazała mi przekazać że nie będzie robić wyjątku dla jednej osoby :mamed:
I tak zdałem na 4,5 ten egzamin, ale jakbym dostał 6, to miałbym stypendium, bo rok skończyłem z 3,95 średnią :/

Znam. W chuja mnie zrobiła. Jako jedyny na roku miałem u niej 6 z ćwiczeń. To miało oznaczać automatyczne 6 za egzamin. Jak wyszło, że tylko ja na naście grup mam tą szóstkę, to na ostatnim wykładzie kazała mi przekazać że nie będzie robić wyjątku dla jednej osoby :mamed:
I tak zdałem na 4,5 ten egzamin, ale jakbym dostał 6, to miałbym stypendium, bo rok skończyłem z 3,95 średnią :/
Ja tylko dodam, że od zajęć z profesor Szuman zostałem antysemitą. Swoją drogą jak lizałeś jej oblesną, zakurzałą, zaśmiardłą waginę, żeby dostać to 6 z ćwiczeń to nie straciłeś tak trochę szacunku dla siebie ?
Grunt, że po tej próbie zdecydowałeś, że wolisz dziewczyny. Ale szanuję za cywilną odwagę, ja bym się nie przyznał :mamed:
Jak mówi Paulo Coelho: Raz w dupę to nie gej, a po trzech razach się zeruje.

Ja tylko dodam, że od zajęć z profesor Szuman zostałem antysemitą. Swoją drogą jak lizałeś jej oblesną, zakurzałą, zaśmiardłą waginę, żeby dostać to 6 z ćwiczeń to nie straciłeś tak trochę szacunku dla siebie ?
Kurwa. Przez 16 lat mogłem być dumny z najlepszej oceny w moim indeksie i tak w jednej chwili przypomniałeś coś, co latami wypierałem na seansach u psychoterapeuty, i to wszystko spierdoliłeś :jon:

Back