Zajebiście mnie cieszy, że...

ja mojej malej nie chcialem oddawac tak szybko. teraz ma 3,5 roku i drugi dzien za nami dzisiaj, przedszkole jeszcze blizej, bo ze 50 metrow od domu. ciezko bedzie ja tam sama zostawic :(
Nie każdy ma taką sytuację, że siedzi w domu...

ja mam inne podejscie, matka moze siedziec w domu
Niemcy to nie Polsza, nie ma co porównywać. Moja żona musiała wrócić do pracy, bo inaczej by jej umowy nie przedłużyli. Tutaj jest bardziej dziko.

Niemcy to nie Polsza, nie ma co porównywać. Moja żona musiała wrócić do pracy, bo inaczej by jej umowy nie przedłużyli. Tutaj jest bardziej dziko.
no wlasnie nie wiem jak tam jest, tutaj 3 lata macierzyskiego, hajs dostajesz jak za prace prawie, bo jakos 80%

no wlasnie nie wiem jak tam jest, tutaj 3 lata macierzyskiego, hajs dostajesz jak za prace prawie, bo jakos 80%
U nas rok macierzyńskiego jest i płatny też 80%, więc sam widzisz:)

Zajebiscie mnie cieszy, że w Polsce mamy taki dobry internet. A mobilny jest w chuj tani i ZAPIERDALA!

z czego ten mobilny masz ze tak "zapierdala"
Ja mam w t-mobile ale w każdej sieci dobrze lte działa. Ludzie nawet sobie nie zdają sprawy jak to u nas jest dobrze rozwinięte i jak jest tanio.

W Play jest najlepszy z tego co wiem.

Ja mam w t-mobile ale w każdej sieci dobrze lte działa. Ludzie nawet sobie nie zdają sprawy jak to u nas jest dobrze rozwinięte i jak jest tanio.

a to ile GB bym musial kupic np do youtuba jakbym chcial? na miecha czy szybko zjada transfer

a to ile GB bym musial kupic np do youtuba jakbym chcial? na miecha czy szybko zjada transfer
A ze 4 dychy kosztuje bez limitu co miesiąc. Tylko musisz mieszkać w mieście albo przy drodze krajowej. Wtedy to działa zajebiscie.

Propsy dla pani minister cyfryzacji. Bo to podobno dzięki niej.

Najlepszy... Tylko nigdzie zasięgu nie ma, bo nawet we Wrocławiu/Zielonej Górze w WIELU miejscach przełącza się na plusa/timobajl co wkurza niemiłosiernie :jon:

Najlepszy... Tylko nigdzie zasięgu nie ma, bo nawet we Wrocławiu/Zielonej Górze w WIELU miejscach przełącza się na plusa/timobajl co wkurza niemiłosiernie :jon:
Ustaw sobie, żeby łapało np tylko z nadajników plusa i problem zniknie

No mam abonament na firmę normalnie, wszystko nielimitowane, włącznie z lte i wyobraźcie sobie że, kurwa jej mać, bardzo atrakcyjna pani w salonie play powiedziała mi, że niestety ale internet działa tylko w przypadku bycia "w zasięgu" pleja. Wy mi tutaj za to takie rewelacje sprzedajecie... :D
Kurwa:irish:

No mam abonament na firmę normalnie, wszystko nielimitowane, włącznie z lte i wyobraźcie sobie że, kurwa jej mać, bardzo atrakcyjna pani w salonie play powiedziała mi, że niestety ale internet działa tylko w przypadku bycia "w zasięgu" pleja. Wy mi tutaj za to takie rewelacje sprzedajecie... :D
Kurwa:irish:
Spróbuj wymusić tylko nadajniki play i sprawdź jaki masz zasięg.

Back