Masu
UFC Middleweight
No więc...nie. True storyAkurat Kałużny, Siadaczka, Ratajczyk jak byli w kadrze, to myślę że nawet miasto wolało pokojowo podchodzić ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No więc...nie. True storyAkurat Kałużny, Siadaczka, Ratajczyk jak byli w kadrze, to myślę że nawet miasto wolało pokojowo podchodzić ;)
Z giwerami się nie liczyNo więc...nie. True story

Piłkarzom często się za dużo wydaje. Pełno miałem takich przykładów. To nie ręczni.Z giwerami się nie liczy![]()
No to wiadomo, zgadzam się że zupełnie inny rozmiar kapelusza.To nie ręczni
Tu nawet kapelusza brak. W Krakowie jest taka nienawiść, że piłkarze często miewali okazje wykazać się jajami w sytuacji obrażania, nawet przez osiedlowe gimbazy. I nie mam historii gdzie by się wykazali.No to wiadomo, zgadzam się że zupełnie inny rozmiar kapelusza.
No i kurki zawsze można wykorzystać drugi razŻeby powrócić do tematu wątku....
Zajebiście mnie cieszy, że kobita dzisiaj nazbierała wiadro grzybów. Dzisiaj na obiad będzie grana polędwica wieprzowa z kurkami (poezja smaku!)

Pozdro!:)
Niebo takie miałem z 5 dni, gorzej z temperaturą, która nie nadawała się na plażę, co jednak wielu osobom nie przeskadzalo, aby paradowac w strojach kąpielowych.
Kurwa, 4 lata nie byłem nad morzem :)PE-DAU
do niedzieli włącznie ma być lampa - to już byłby dobry wynik jak na polskie morze :)Niebo takie miałem z 5 dni, gorzej z temperaturą
Słuchaczy zaniedbujesz
Słuchowisko za jakieś 2 tygodnie.Słuchaczy zaniedbujesz

A to przepraszamSłuchowisko za jakieś 2 tygodnie.
Teraz pan Bęben ma relaks![]()

To 500+ tak na na temat pisali że patologia ba wakacje jedzie.Ładny hajs dostał za tą reklame usuwania stulejek, jak nagle po 4 latach na wakacje pojechał![]()
Rozłożyłeś parawan jak na prawdziwego Polaka przystało ?
Tak czy tak za moje, bo i reklamę wysłuchałem i podatki płacęTo 500+ tak na na temat pisali że patologia ba wakacje jedzie.

W tamtym roku miałem 8 dni lampy. W tym dwa. Drugiego i ostatniego dnia pobytu, hehe.do niedzieli włącznie ma być lampa - to już byłby dobry wynik jak na polskie morze :)
NieRozłożyłeś parawan jak na prawdziwego Polaka przystało ?
Na straszna chudzinke tu wygladasz...

Siła tkwi w bebnie :)Na straszna chudzinke tu wygladasz...![]()
A tak w ogóle: robiłeś kiedyś przeswietlenie bebna? Moze to brat bliźniak, którego pożarłeś w macicy?Siła tkwi w bebnie :)
Rozwija mi się tam piąta reinkarnacja wielkiego czarownika Misquamacusa.A tak w ogóle: robiłeś kiedyś przeswietlenie bebna? Moze to brat bliźniak, którego pożarłeś w macicy?
Jestem Mystic. Przewidziałem te rzeczyJebany, w sumie trafił z tą pogodą!

Tylko białe skarpety do połowy łydek ratują tu honor, najlepiej firmy Umbro, albo z dziurąNie
mam nadzieję że skarpety do klapek ratują honor
CO TY MÓWISZ?? Jakie umbro! Ha ha ha. BIEDAKUTylko białe skarpety do połowy łydek ratują tu honor, najlepiej firmy Umbro, albo z dziurą